هر کی سلیقهای داره...اشتباه نکن .. تیبا خوشگل ندیدی .. تیبا از پراید و سمند و اردی و پیکان و و غیره خیلی خوشگل تره .. مخصوصا رنگ آبی کاربنی و شیشه دودی و ب لاستیک پهن . و کف خوابیده .. این مشخصات ماسین منه و خدایی خیلی خوشگله
هر کی سلیقهای داره...اشتباه نکن .. تیبا خوشگل ندیدی .. تیبا از پراید و سمند و اردی و پیکان و و غیره خیلی خوشگل تره .. مخصوصا رنگ آبی کاربنی و شیشه دودی و ب لاستیک پهن . و کف خوابیده .. این مشخصات ماسین منه و خدایی خیلی خوشگله
سلام.حرف ایشون را شدیداً تایید میکنم.تیبا خیلی تخمیه،من تا حالا 4 تا ماشین عوض کردم ( پراید،پژو پارس،پژو 405 موتور TU5، سمند ال ایکس) .به سرم زده بود برم تیبا 2 بخرم.اتفاقی یکی از همکارام تیبا 2 داشت و ازش قرض گرفتم و ماشین را تست کردم.فوق العاده آشغال بود و راه نمی رفت( مدل 94) ماشین خوش فروش و خوش رکاب میخوای برو سراغ پژو 405 موتور 1800 ، خداییش ماشین سر حال باشه مثل زانتیا راه میره.هر موقع هم بخوای بفروشی رو هوا میبرن.موتور TU5 هم اصلاً نگیر و گول کم مصرف بودنشو نخور.هم موتور پر خرجیه و هم مشکلاتی از قبیل مشکل دریچه گاز و سنسور پدال گاز داره که خود نمایندگی هم نمیدونه چجوری حلش کنه.حاجی از تیبا بکش بیرون (خودم نمایشگاه دارم*
ماشین تخمی تر از تیبا وجود نداره
نه ترمز داره نه زیروپا داره نه ظاهر داره
من خودم 1تیبا 91نوک مدادی داشتم 6 ما خوابوندم آخر هم به 1 دهاتـی فروختم =))
پراید رو رو هوا میخرند تیبا رو مشتری اول آخرش خودتی ( 1 اسکل پیدا میشه میکنی تو پاچش)
تو رنج 19تومان هم میتونی 405 نقره ای که بورسش خیلی عالیه مدل 87 88برداری 18 19تومان
206 هم قطعاتش خیلی گرونه اگه به خرج هم بیوفته دهن آدمو سرویس میکنه تو رنج 19تومان هم میتونی 87 تمیز پیدا کنی