• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی:خرید GALAXY S4 یا HTC ONE

Farhad_Forum_Ocu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
از دوستان میخوام که بگن کدوم یکی از این دوگوشی ارزش خرید بالاتری رو داره.

9hwoui5p85wla79awbc7.jpg

Farhad_Forum_Ocu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
خوب چه چیزایی از گوشی میخوای؟ ؟ کیفیت ساخت اچ تی سی، امکانات سام سونگ، باطری سامسونگ، مقاوم بودن اچ تی سی، برای موزیک اچ تی سی

خوب کیفیت تصویر خوب دوربین مناسب با کیفیت مطلوب که چندتا از عکسای سامسونگ رو دیدم از این گوشی واقعا خوب بوده با سایز اصلی و اینکه صفحات وب رو
خوب ساپورت کنه و تا 2 سال آینده جوابگوی تمام و کمال باشه

adelarak21

Registered User
لایک‌ها
4
در کل میشه گفت تو یه سطح هستن، اما من بودم وان رو انتخاب میکردم، htc مثل مارک بنز میمونه، سامسونگ مثل لکسوس!

کیفیت ساخت و زیبایی وان

امکانات نرم افزاری سامسونگ

موفق باشید

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
با هر 2 کار کردم ،

اچ تی سی وان :
کیفیت ساخت فوق العاده
دوربین مناسب
اسپیکرهای فوق العاده
باتری خوب
صفحه نمایش فوق العاده

برتری های اس 4 نسبت به وان :
دوربین خیلی بهتر در شرایط نوری مناسب
دارای امکانات نرم افزاری مناسب جهت پز دادن در کنار رفیق و آشنا که آقا ببین من دستم رو میکشم رو گوشی آنلاک میشه :دی

از دوربین HTC ONE نباید زیاد انتظار داشته باشی ، هرچی باشه 4 مگاپیکسل هست . برای فیس و اینستا خوبه مشکلی نداره .

Farhad_Forum_Ocu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
با هر 2 کار کردم ،

اچ تی سی وان :
کیفیت ساخت فوق العاده
دوربین مناسب
اسپیکرهای فوق العاده
باتری خوب
صفحه نمایش فوق العاده

برتری های اس 4 نسبت به وان :
دوربین خیلی بهتر در شرایط نوری مناسب
دارای امکانات نرم افزاری مناسب جهت پز دادن در کنار رفیق و آشنا که آقا ببین من دستم رو میکشم رو گوشی آنلاک میشه :دی

از دوربین HTC ONE نباید زیاد انتظار داشته باشی ، هرچی باشه 4 مگاپیکسل هست . برای فیس و اینستا خوبه مشکلی نداره .

اول ممنون ازت

دوم اینکه شما سامسونگ رو پیشنهاد میکنید واقعیت این پول رو با سختی جمع کردم و میخوام یه چیز خوب بگیرم که از لحاظ صفحه نمایش
و عکس خوب باشه و همونطور که گفتم کم کم تا 2 سال آینده نیاز به تغییر گوشی نداشته باشم

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
اول ممنون ازت

دوم اینکه شما سامسونگ رو پیشنهاد میکنید واقعیت این پول رو با سختی جمع کردم و میخوام یه چیز خوب بگیرم که از لحاظ صفحه نمایش
و عکس خوب باشه و همونطور که گفتم کم کم تا 2 سال آینده نیاز به تغییر گوشی نداشته باشم

من وان رو انتخاب کردم چون کیفت ساخت و اسپیکرهای فوق العاده ای داره .
جنس بدنه اس 4 از نظر من افتضاح هست ، مخصوصا دورش که شبیه گوشی های چینی هست ! :دی

اینطوری بگم من به هرکی این گوشی رو نشون دادم حیرون قیافش شدن :دی چه کسی که آیفون 5 داشته چه اونی که اس 4 داشته .

ولی با این حال اگر دوربین و پز دادن با امکانات نرم افزاری زیاد برات مهمه اس 4 رو انتخاب کن چون گفتم دوربین وان زیاد جالب نیست .

lord_of_atlantiss

Registered User
لایک‌ها
126
آقا به نظرم صبر کن باترفلای اس بیاد یا آیفون 5اس چون واقعا آخره گوشیا هستن 2013 گوشیای شاخی قراره بیاد صبر کن شاید دلار خان هم اومد پایین

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
اگه میخوای حس یه گوشیه تاپ بت دست بده وان.تقریبا در یه حد هستن.
اما سساپورت اس4 عالیه ولی وان ضعیف

Sent from my C6602 using Tapatalk 4 Beta

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اس4 نسخه 9505 ونه 9500.
پشتیبانی خیلی بهتر-کیفیت صفحه بهتر-ارزش خرید بیشتر-دوربین بهتر-کمی قویتر-بزرگتر بودن صفحه-
ولی اصلا سمت9500 نرو.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
من اگه بودم وان رو انتخاب میکردم.
کیفیت ساخت فوق العاده , بسیار زیباتر , صفحه نمایشش هم اگه بهتر از گلکسی نباشه کمتر نیست.اسپیکر هاش هم که بهتره.
فقط رزولوشن دوربینش یکم پایینه که اونم بستگی به این داره بیشتر چه مدل عکسی میگیری.
اگه شرایط نوری کافی باشه مثل طبیعت و اینجور جاها خوب گلکسی بهتره ولی اگه تو محیط های بسته مثل خونه و محل کار و دانشگاه و اینا باشه باز دوربینش از گلکسی بهتره.
هرچند اگه عکس رو بیشتر برای شبکه های اجتماعی و به اشتراک گذاشتن تو اینترنت بخوای فرق آنچنانی با گلکسی نداره با توجه به اینکه اندازه عکس پایین میاد.

Farhad_Forum_Ocu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
آقا به نظرم صبر کن باترفلای اس بیاد یا آیفون 5اس چون واقعا آخره گوشیا هستن 2013 گوشیای شاخی قراره بیاد صبر کن شاید دلار خان هم اومد پایین

درسته بله ولی خوب فکر کنم قیمت بالایی داشته باشن البته فکر کنم گوشی هایی مثل این دو گوشی تا 2 سال دیگر همچنان روبورس میمونند درسته؟؟

Farhad_Forum_Ocu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
اس4 نسخه 9505 ونه 9500.
پشتیبانی خیلی بهتر-کیفیت صفحه بهتر-ارزش خرید بیشتر-دوربین بهتر-کمی قویتر-بزرگتر بودن صفحه-
ولی اصلا سمت9500 نرو.

این که 9500 هست یا 9505 رو روی جعبه یا کاتالوگ میزنه؟

lord_of_atlantiss

Registered User
لایک‌ها
126
درسته بله ولی خوب فکر کنم قیمت بالایی داشته باشن البته فکر کنم گوشی هایی مثل این دو گوشی تا 2 سال دیگر همچنان روبورس میمونند درسته؟؟

رو بورس که هستن بعد اون گوشیایی که گفتم شاید تا یه سال دیگه بیان ایران پس وان رو بگیر چون هم سنس واقعا زیبایی داره هم جنس بدنه اش عالیه

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

Farhad_Forum_Ocu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
هم رو جعبه میزنه هم فروشنده بهت میگه.موردی نیست که بخوان سرت کلاه بزارن چون 9505 ارزونتر از 9500 هست

امروز دیدم طرح اصل این گوشی هم اومده حالا میشه راهنمایی کنید دقیقا چطوری میشه فرق این دو رو فهمید یعنی چطوری اصلی رو
تشخیص بدم که مشکلی پیش نیاد؟

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
امروز دیدم طرح اصل این گوشی هم اومده حالا میشه راهنمایی کنید دقیقا چطوری میشه فرق این دو رو فهمید یعنی چطوری اصلی رو
تشخیص بدم که مشکلی پیش نیاد؟
اگه براساس ارزش خرید باشه که هیچ کدوم ارزش ندارن.یعنی کار درستی نیست برا گوشی اینقدر پول دادن در حالی که گوشیای نصف قیمت اینم همه کارارو میکنه و تاچندسال نیازی به تعویض گوشی ندارید و قدیمی نمیشه.شما بهتره نیازهاتون را بگید چون اینقدر پول دادن برا گوشی درست نیست.
شما از یه مغازه بخرید: مطمئن باشید اصلی بهتون میده نه طرح اصلی.دیگه اینقدرم خر تو خر نیست.

بالا