Farhad_Forum_Ocu
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 76
- لایکها
- 36
از دوستان میخوام که بگن کدوم یکی از این دوگوشی ارزش خرید بالاتری رو داره.
خوب چه چیزایی از گوشی میخوای؟ ؟ کیفیت ساخت اچ تی سی، امکانات سام سونگ، باطری سامسونگ، مقاوم بودن اچ تی سی، برای موزیک اچ تی سی
با هر 2 کار کردم ،
اچ تی سی وان :
کیفیت ساخت فوق العاده
دوربین مناسب
اسپیکرهای فوق العاده
باتری خوب
صفحه نمایش فوق العاده
برتری های اس 4 نسبت به وان :
دوربین خیلی بهتر در شرایط نوری مناسب
دارای امکانات نرم افزاری مناسب جهت پز دادن در کنار رفیق و آشنا که آقا ببین من دستم رو میکشم رو گوشی آنلاک میشه :دی
از دوربین HTC ONE نباید زیاد انتظار داشته باشی ، هرچی باشه 4 مگاپیکسل هست . برای فیس و اینستا خوبه مشکلی نداره .
اول ممنون ازت
دوم اینکه شما سامسونگ رو پیشنهاد میکنید واقعیت این پول رو با سختی جمع کردم و میخوام یه چیز خوب بگیرم که از لحاظ صفحه نمایش
و عکس خوب باشه و همونطور که گفتم کم کم تا 2 سال آینده نیاز به تغییر گوشی نداشته باشم
آقا به نظرم صبر کن باترفلای اس بیاد یا آیفون 5اس چون واقعا آخره گوشیا هستن 2013 گوشیای شاخی قراره بیاد صبر کن شاید دلار خان هم اومد پایین
اس4 نسخه 9505 ونه 9500.
پشتیبانی خیلی بهتر-کیفیت صفحه بهتر-ارزش خرید بیشتر-دوربین بهتر-کمی قویتر-بزرگتر بودن صفحه-
ولی اصلا سمت9500 نرو.
درسته بله ولی خوب فکر کنم قیمت بالایی داشته باشن البته فکر کنم گوشی هایی مثل این دو گوشی تا 2 سال دیگر همچنان روبورس میمونند درسته؟؟
هم رو جعبه میزنه هم فروشنده بهت میگه.موردی نیست که بخوان سرت کلاه بزارن چون 9505 ارزونتر از 9500 هستاین که 9500 هست یا 9505 رو روی جعبه یا کاتالوگ میزنه؟
هم رو جعبه میزنه هم فروشنده بهت میگه.موردی نیست که بخوان سرت کلاه بزارن چون 9505 ارزونتر از 9500 هست
اگه براساس ارزش خرید باشه که هیچ کدوم ارزش ندارن.یعنی کار درستی نیست برا گوشی اینقدر پول دادن در حالی که گوشیای نصف قیمت اینم همه کارارو میکنه و تاچندسال نیازی به تعویض گوشی ندارید و قدیمی نمیشه.شما بهتره نیازهاتون را بگید چون اینقدر پول دادن برا گوشی درست نیست.امروز دیدم طرح اصل این گوشی هم اومده حالا میشه راهنمایی کنید دقیقا چطوری میشه فرق این دو رو فهمید یعنی چطوری اصلی رو
تشخیص بدم که مشکلی پیش نیاد؟