• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی:خرید GALAXY S4 یا HTC ONE

Farhad_Forum_Ocu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
اگه براساس ارزش خرید باشه که هیچ کدوم ارزش ندارن.یعنی کار درستی نیست برا گوشی اینقدر پول دادن در حالی که گوشیای نصف قیمت اینم همه کارارو میکنه و تاچندسال نیازی به تعویض گوشی ندارید و قدیمی نمیشه.شما بهتره نیازهاتون را بگید چون اینقدر پول دادن برا گوشی درست نیست.
شما از یه مغازه بخرید: مطمئن باشید اصلی بهتون میده نه طرح اصلی.دیگه اینقدرم خر تو خر نیست.

اول اینکه ممنون
دوم اینکه من برای اینکه بتونم کارهای اینترنتی و عکاسی خوب رو انجام بدم نیاز به سخت افزار خوب دارم برای همین میخوام
این گوشی سامسونگ رو خریداری کنم وگرنه گوشی در حد 1000 تومن رو میخریدم که نمونش Galaxy Plus هست

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
اول اینکه ممنون
دوم اینکه من برای اینکه بتونم کارهای اینترنتی و عکاسی خوب رو انجام بدم نیاز به سخت افزار خوب دارم برای همین میخوام
این گوشی سامسونگ رو خریداری کنم وگرنه گوشی در حد 1000 تومن رو میخریدم که نمونش Galaxy Plus هست

همه ی این کارارو هم حتی با نوت1 یا اس3 هم می تونید انجام بدین
یه نت2 بگیرید +یه لنز 100 تومنی براش بخرید اتفاقا اگه برای اینترنت میخواید نوت2 بزرگتره +قلم اس پن

Farhad_Forum_Ocu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
یه نت2 بگیرید +یه لنز 100 تومنی براش بخرید اتفاقا اگه برای اینترنت میخواید نوت2 بزرگتره +قلم اس پن

لنز داره؟ دیده بودم اس 4 داره ولی نمیدونستم نوت هم داره میشه بگید اسم لنزش چی هست و کجا راجبش اطلاعات نوشته؟

adelarak21

Registered User
لایک‌ها
4
با هر 2 کار کردم ،

اچ تی سی وان :
کیفیت ساخت فوق العاده
دوربین مناسب
اسپیکرهای فوق العاده
باتری خوب
صفحه نمایش فوق العاده

برتری های اس 4 نسبت به وان :
دوربین خیلی بهتر در شرایط نوری مناسب
دارای امکانات نرم افزاری مناسب جهت پز دادن در کنار رفیق و آشنا که آقا ببین من دستم رو میکشم رو گوشی آنلاک میشه :دی

از دوربین HTC ONE نباید زیاد انتظار داشته باشی ، هرچی باشه 4 مگاپیکسل هست . برای فیس و اینستا خوبه مشکلی نداره .

دوربین وان 4 اولترا مگا پیکسه؛ نه 4 مگا پیکسل !!!!!!!!!!!!!!!!!

4 اولترا یه چیزی حدود 12 مگا پیکسله

در کل بهتره اس 4 رو با وان ایکس پلاس و اس 3 مقایسه بشه نه با غولی مثل وان

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
کاملا موافقم شما فقط صفحه بزرگ میخواید و دوربین خوب که میتونید خیلی کمتر هزینه کنید به جای اس4.پیشنهاد من هم اس3 هست چون دوربین خوبی داره.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
دوربین وان 4 اولترا مگا پیکسه؛ نه 4 مگا پیکسل !!!!!!!!!!!!!!!!!

4 اولترا یه چیزی حدود 12 مگا پیکسله

در کل بهتره اس 4 رو با وان ایکس پلاس و اس 3 مقایسه بشه نه با غولی مثل وان

دوربین اس4 بهتر از وان هست
وان هم در حد 13 هست اما نه 13 خوب

Farhad_Forum_Ocu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
اول ممنون از نظر دوستان

اما دلیل من بیشتر برای خرید اس 4 این هست که تا 3 سال آینده اقدام به تعوضی گوشی نکنم و راحت بتونم کار کنم
و فکر این که مثلا 1 سال دیگه باید عوض کنم گوشی رو نداشته باشم و بعد هم امکانات مناسبتر باقی هم امکانات رو
دارن اما بالاخره کمی پیشرفت داشته در این گوشی.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اول ممنون از نظر دوستان

اما دلیل من بیشتر برای خرید اس 4 این هست که تا 3 سال آینده اقدام به تعوضی گوشی نکنم و راحت بتونم کار کنم
و فکر این که مثلا 1 سال دیگه باید عوض کنم گوشی رو نداشته باشم و بعد هم امکانات مناسبتر باقی هم امکانات رو
دارن اما بالاخره کمی پیشرفت داشته در این گوشی.
هر سال یه نسل تازه از گوشی ها میاد.شما امسال بهترین گوشی که I9505 هست را هم بگیرید باز سال دیگه خیلی امکاناتش از گوشیای جدید پایینتره.کلا تو کشور ما که قیمت این اجناس اینقدر زیاده هر شخص باید باتوجه به نیازش خرید کنه.اس3 که سهله اکسپریا ال هم بخرید تا چند سال دیگه کاری نیست که از پسش بر نیاد.الان سنگین ترین بازی های اندروید به cpu 1گیگاهرتزی کورتکس آ5 نیاز دارند برا اجرا چه بسا که رو کمتر از اون هم اجرا میشن پس گوشی320تومنی هواوی وای210هم قابلیت اجرای اونو داره.

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
به نظرم کاملا سلیقه ای هست..هر 2 در یه حد هستن جز چند تا تفاوت خیلی ناچیز

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
من خودم تا حالا دوتا htc داشتم پشتیبانی صفر و کسی هم تو ایران به سخت افزاریش وارد نیست
اما ایراد ساسونگ (به نظر من ضاهر گوشی خیلی خیلی مهمه و همین طور اسطحکام که پلاستیک تو هر دوتاش صفره)

Farhad_Forum_Ocu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
دوستان عزیز میخواستم برای اطمینان اخر سوال کنم که ایا مدل s4 9505 اوکی هست از نظر شما؟؟

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دوستان عزیز میخواستم برای اطمینان اخر سوال کنم که ایا مدل s4 9505 اوکی هست از نظر شما؟؟
داداش در حال حاضر گوشیای بهتر از اس4 هم هست.سخت افزارش نسبت به اینا ضعیف تره اس4.
ال جی جی2-سونی زد1-نوت3-و به زودی نکسوز5-
تا حالا صبر کردی بازم صبر کن نکسوز5 را بخر که خیلیم ارزونتره.وبهتر.

بالا