پس جیکار کنیم زحمت که میکشیم هیچ هزینه سرور هاست و تبلیغ چطوری جور شه مجبور هستیم وگرنه راهضی به همکاری با این شبکه ها نیستیمبا ای نتورک کار نکن.
تجربه ثابت کرده اکثر این سایتای کلیکی ایرانی دزدن. ای نتورک تو این قضیه از همه معروف تره.
سلام
دوستان بنده میخواستم کد ثابت بزرگتر در وب سایت قرار بدم ولی در قسمت کد ثابت ای نتورک این اندازه است
۱۲۰x۲۴0
چطوری میتونم کد ثابت 250*250قرار بدم در گوشه سایت
همکاری در فروش، پذیرش مستقیم آگهی یا فروش محصول خودتون! راه برای کسب درآمد زیاده. مهم اینه که سایتت بازدید داشته باشه. بازدید که باشه درآمد خودش میاد :general406:پس جیکار کنیم زحمت که میکشیم هیچ هزینه سرور هاست و تبلیغ چطوری جور شه مجبور هستیم وگرنه راهضی به همکاری با این شبکه ها نیستیم
همکاری در فروش هم اینقدر برگشتی دارن باید یه چیزی هم از جیب بدی بهشونهمکاری در فروش، پذیرش مستقیم آگهی یا فروش محصول خودتون! راه برای کسب درآمد زیاده. مهم اینه که سایتت بازدید داشته باشه. بازدید که باشه درآمد خودش میاد :general406:
من خودم میخوام برم سمت سیستم های همکاری در فروش، امتحان کنم ببینم درآمدش خوبه یا نه.
ممنون. من فکر می کردم خوبه باشه.همکاری در فروش هم اینقدر برگشتی دارن باید یه چیزی هم از جیب بدی بهشون
دمت گرم خوب راهی گفتی که اونم مارو نمگیره !!!ممنون. من فکر می کردم خوبه باشه.
پس میمونه پذیرش مستقیم آگهی.
همون کاری که همه سایتای بزرگ دارن می کنند.
سایت قدیمیم و بازدید دارهگر صبر کنی ز وب چه ، وبسایت سازی!
منم مث خودتم یه چندماهی میکشه. باید از جیب خرج کنیم.
خوب منتظر چی هستی؟ چرا رفتی طرف ای نتورک؟سایت قدیمیم و بازدید داره
کسب درآمد از ادز کلیک با توجه به استفاده از متد روز تبلیغاتی بسیار کارآمد و آسان میباشد در حال حاضر شما میتوانید مطابق راه کار های زیر نسبت به کسب درآمد اقدام نمائید.
بعد از ثبت نام در سایت و فعال سازی حساب کاربری خود از طریق ایمیل ارسالی اولین سایت خود را در سامانه ثبت کنید.
کارشناسان ادز کلیک بصورت آنلاین و در لحظه سایت ها را بررسی می کنند و در صورت تطابق با قوانین ادز کلیک،سایت تایید شده و ایمیل تایید برای شما ارسال می شود و شما می توانید از کد های نمایش بنر در سایت خود استفاده کنید.
حداقل موجودی برای درخواست تسویه 10هزارتومان و سه بار در هفته واریز درخواست ها انجام می شود.
همین حالا ثبت نام کنید
http://www.adsclick.click
دوست عزیز هدف اینه همیشه اینطور باشینکسب درآمد از ادز کلیک با توجه به استفاده از متد روز تبلیغاتی بسیار کارآمد و آسان میباشد در حال حاضر شما میتوانید مطابق راه کار های زیر نسبت به کسب درآمد اقدام نمائید.
بعد از ثبت نام در سایت و فعال سازی حساب کاربری خود از طریق ایمیل ارسالی اولین سایت خود را در سامانه ثبت کنید.
کارشناسان ادز کلیک بصورت آنلاین و در لحظه سایت ها را بررسی می کنند و در صورت تطابق با قوانین ادز کلیک،سایت تایید شده و ایمیل تایید برای شما ارسال می شود و شما می توانید از کد های نمایش بنر در سایت خود استفاده کنید.
حداقل موجودی برای درخواست تسویه 10هزارتومان و سه بار در هفته واریز درخواست ها انجام می شود.
همین حالا ثبت نام کنید
http://www.adsclick.click
ممنون از شما دوست عزیزشمام فعلا داغی، مراقب باشید به سرنوشت این سیستم هایی که کاربران براشون تاپیک اعتراض، کلاهبرداری و .. زدن و شما داخل تاپیک هاشون تبلیغ کردید دچار نشید !
soheil441 عزیزدوست عزیز هدف اینه همیشه اینطور باشین
کلیکس اولش 250تومن میداد الان خیلی کمتر کرد هیچی هر سایتی هم میزنی محض واری میگه کلیک های ناجور داشتی و مسدود شدی
یعنی همشون اینطورین
شایان جان کارش درسته شک نکن