• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی درباره خرید گوشی

saraw550

Registered User
لایک‌ها
15
موتورولا ریزر ... هم باطری بهتری داره .. هم کیفیت ساخت خیلی بالا ... هم اینکه 2 هسته ای و کم نمی زاره ... 4 هسته ای ها هم تفاوتی ندارن جز رو کاغذ ... گزینه خوب موتورولا ریزر مکس ...

دوست من بسته به نیازهاتون ، هر 4 تا گوشی کاملاً نیازهاتون رو برطرف میکنن. اگه زیاد برنامه ها و بازیهای گرافیکی خیلی سنگین رو نخواین اجرا کنین ، چندان فرقی نمیکنه که کدوم رو انتخواب کنید.

از نظر شارژ خوب نگه داشتن که بهترین گزینه RAZR MAXX هست.
در زمینه ی کیفیت صفحه نمایش ، فکر میکنم Note II و ONE X بهتر باشن ، Xperia T هم صفحه نمایش بسیار بسیار خوب و با کیفیتی داره ، ولی از نظر زاویه ی دید به ONE X نمیرسه. RAZR MAXX هم چون رزولوشن صفحه اش 720P نیست ، تراکم پیکسلی 3 گوشی دیگه رو نداره ، در عوض رنگ بندی و زایه دید خوبی داره.
از نظر کیفیت ساخت میشه گفت RAZR MAXX>Xperia t & HTC ONE X > Note II
بازدهی cpu و gpu (در اصل قابلیت اجرای بازیها و برنامه های سنگین و پر حجم و گرافیکی) note II>one x>xperia t>razr maxx
خوشدستی one x > Xperia T > RAZR MAXX > Note II
دوربین Note II>Xperia T>RAZR Maxx & One X
طراحی xperia T>RAZR MAXX>One X>note II
خاص بودن RAZR MAXX>Xperia T>One X>Note II

فرمتهارو هم با ریختن برنامه و Decoder ها میتونید گسترش بدید ، چه فایلهای ویدیویی ، چه صوتی ، و چه از نوع داکیومنت. البته رتبه بندیی هم که کردم ، بیشتر سلیقه ای هست و هر کس ممکنه نظرش فرق کنه.

نظرات این دوستان کاملا تایید میشه .

بالا