saeid700
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,627
- لایکها
- 5,283
فیلم و سریال های ایرانی رو که باید خرید هر قسمت رو جدا از حجم مصرفی اینترنت !چرا 8500 نمیده ایرانسل 150 گیگ بگیره کل سریالای ایرانی شبکه خانگی رو دانلود کنه؟
فیلم و سریال های ایرانی رو که باید خرید هر قسمت رو جدا از حجم مصرفی اینترنت !چرا 8500 نمیده ایرانسل 150 گیگ بگیره کل سریالای ایرانی شبکه خانگی رو دانلود کنه؟
دانلود رایگانش هم هست , فقط یه ترفند ریز دارهفیلم و سریال های ایرانی رو که باید خرید هر قسمت رو جدا از حجم مصرفی اینترنت !
همین ملت یه سختی بتونن پرداخت کنن دانلود کنن چه بسه مثلا اکانت این سایت ها مثل فیلمو رو بگیرن رو از روی پخش انلاین به لینک دانلود برسن.دانلود رایگانش هم هست , فقط یه ترفند ریز داره
150 گیگ 8500 تو اون 5 ساعت سرعت دانلود چقدره؟چرا 8500 نمیده ایرانسل 150 گیگ بگیره کل سریالای ایرانی شبکه خانگی رو دانلود کنه؟
4G معمولی جایی که آنتن دهی مشکل نداشته باشه بین 3 تا 8 مگ متغیر هست150 گیگ 8500 تو اون 5 ساعت سرعت دانلود چقدره؟
4G معمولی جایی که آنتن دهی مشکل نداشته باشه بین 3 تا 8 مگ متغیر هست
TD LTE رو نمیدونم
آقا اینجا جاش نیست تو تاپیک این بنده خدا ولی دیگه مجبورم ,حجمی که اعلام میکنن مثلا ماهی 150 واقعا میدن؟تا 25 مگابایت هم میره (200 مگابیت) البته سرعت 25 مگ رو تو سایت downloadly دیدم که سرورش ایرانه و نیم بهاست یعنی میشه 300 گیگ ازش دانلود کرد
مشاهده پیوست 1199815
کلوب مال دهه هشتاد بود دیگه الان کسی نمیره کلوب فیلم و سریال بگیره
از صبح تا شب سه نفر مشتری میاد که شیر میخوان! میشه روزی 12 هزار تومن درآمد و چهار پنج هزار تومن سود!
اونم فقط شیر میخوان که خودشون ماست درست کنن پول بیشتر ندن! حالا از اینا میشه سود داشت؟!
به تاپیک های من جواب بدید اطلاعیه نمیگیرم مگر اینکه تگ کنید یا نقل قولچی شد بیزی بالاخره مغازت راه افتاد یا نه
باشه جیگر طلا .به تاپیک های من جواب بدید اطلاعیه نمیگیرم مگر اینکه تگ کنید یا نقل قول
هیچی معلوم نیست فعلا میرم تو یه شرکت طراحی سایت کار های سئو انجام میدم
نه کار و زندگی درستی دارم نه امیدی به آینده هست
هیچی
عمرمون سوخت تو این مملکت
عزیز در امدت چقدر هست با این شغل ؟ ماهی چقدر میگیری؟به تاپیک های من جواب بدید اطلاعیه نمیگیرم مگر اینکه تگ کنید یا نقل قول
هیچی معلوم نیست فعلا میرم تو یه شرکت طراحی سایت کار های سئو انجام میدم
نه کار و زندگی درستی دارم نه امیدی به آینده هست
هیچی
عمرمون سوخت تو این مملکت
بستگی داره کجا باشهعزیز در امدت چقدر هست با این شغل ؟ ماهی چقدر میگیری؟
مگر اینه کسی بتونه مهاجرت کنه دیگه هم برنگردهباشه جیگر طلا .
ای بابا . وضع همه اینه امیدوارم بعد از این دولت یکم وضعمون بهتر بشه . که نمیشه احتمالا ..
سایتت همون ارزانکده بود نه؟ @Business planسایت های خودم
آرهسایتت همون ارزانکده بود نه؟ @Business plan