• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*راهنمایی در ایجاد شغل *

mhdotcom

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
10
وقتی اجاره خونه سر برجستو ندادی صاحب خونه خودتو اسباب اثاثتو ریخت تو کوچه , اون موقع انسان هایی که براشون نگران بودی میان کمکت کنن؟
میان خرج زندگیتو بدن؟ میان اجاره خونتو کامل خودشون بدن؟
به فکر پول باشه

از لحاظ شرعی هم حساب کنی مشکلی نداره
...
راستی فتوای تحریم توتون و تنباکو هنو پابرجاست یا لولو برد؟

a13

Registered User
لایک‌ها
2,263
سلام دوستان
باری کار موبایل فروشی و لوازم جانبیش مشورت میخواستم(خودم آشانایی خوبی از موبایل ها و.. با توجه به علاقم دارم ولی به صورت عملی توی این کار نبودم)
توی شهرستان هستم و میخوام مغازه خودمون که توی یکی از بلوارهای اصلی هستش رو موبایل فروشی بزنم
البته پاتق موبایل فروش ها یک قسمت دیگه شهر هستش که چون خودمون اینجا صاحب مغازه هستیم بنظرم ارزش نداره برم اونجا رو اجاره کنم . شهرهم خیلی بزرگ نیست و کلان شهر حساب نمیشه که تمرکز خرید مردم برای کالای خاص روی نقطه خاصی باشه
میخواستم ببنیم کسی هست که تجربه ای تو موبایل داشته باشه؟ سرمایه گذاری معقول اولیه چقدر باشه؟ موبایل بهرته یا لوازم جانبیش؟ یا هردوش؟
چه نکاتی باید رعایت بشه و..

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
دوستان یه ملکی هست بالا متراژ بالا جا خوب
قیمت بالا به طبع

حالا اون مشاور املاک که خودش مستقیمه با مالک
میگه بالا بود بکش رو قیمت , یه قرداد مینویسیم
مشتری بیار وقتی معامله انجام شد تصویه کامل شد ( مابه فاوت قیمت بهت میدیم و البته سهمی برای من و مالک بزاری کنار از اون ) ذ

منم تو معامله ملک حتی اجاره هیچ تجربه ای ندارم , باید چیکار کنم؟
چه کاریی انجام بدم؟
دسته چک ندارم مشکلی نداره؟

Daedman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
سلام دوستان
باری کار موبایل فروشی و لوازم جانبیش مشورت میخواستم(خودم آشانایی خوبی از موبایل ها و.. با توجه به علاقم دارم ولی به صورت عملی توی این کار نبودم)
توی شهرستان هستم و میخوام مغازه خودمون که توی یکی از بلوارهای اصلی هستش رو موبایل فروشی بزنم
البته پاتق موبایل فروش ها یک قسمت دیگه شهر هستش که چون خودمون اینجا صاحب مغازه هستیم بنظرم ارزش نداره برم اونجا رو اجاره کنم . شهرهم خیلی بزرگ نیست و کلان شهر حساب نمیشه که تمرکز خرید مردم برای کالای خاص روی نقطه خاصی باشه
میخواستم ببنیم کسی هست که تجربه ای تو موبایل داشته باشه؟ سرمایه گذاری معقول اولیه چقدر باشه؟ موبایل بهرته یا لوازم جانبیش؟ یا هردوش؟
چه نکاتی باید رعایت بشه و..
سلام باید ببینی چقدر تخصص داری
و چه قدر درامد میخوای شما چون اجاره نمیدی فکر کنم واستون خیلی خوبه
لوازم جانبی سودی خوبی داره ولی زیاد نیار چیزیهای کم خاص بیار که فروش بره
موبایل هم خوبه البته سود بیشتر تو دسته دوم هست
و الان بیشتر روی نرم افزار و خدمات باید کار کنی اگه تعمیرات بلد باشی که عالی میشه
اگر پول داشته باشی به اشنایان موبایل قسطی بدی که بازم خوبه فقط افراد مطمن و کارمند

• Like
Reactions: a13
بالا