Rip
همکار بازنشسته
دوستان میگن سهره هستش
اون که تو میگی سهره قناری هستنه بابا سهره چیه !!! سهره بچه بلبل و قناری هست که عقیم هست مثل بچه خر و اسب که میشه قاطر
به این میگن بلبل من هرجا که رفتم حتی تهران یا پرنده فروشیای بزرگ به اینا میگن بلبل
به قیافش نمی خوره چیزی بارش باشه برای خوندن !
این یه سهره وحشی هست که رام کردنش کار حضرت فیل بهترین و تنها راهشم اینه که بذاریش جایی که رفت و امد زیاد باشه و تو یه قفس کوچیک جسه بلبل معمولی دوبرابر اینه تقریبا اندازه یه قناری سوپره بلبل خرمام که بحثش جداس و از همه اینا بزرگتره اونیم که عقیم سهره قناریه که جسه ی قناری داره و مقامت سهره دهن هردورم میتونه تقلید کنه به اکلیکتوسم نمیگن کاسکوی سبز به نژآد ها مختلف امازون میگن دوستان
راستی دوست عزیز این سهره مادس چون گلی که صورتش انداخته تا وسط سرشم نرفته چه برسه پشت سرش
هرچی زودتر ردش کنی بره بهتره چون فقط الکی شادونه کیلویی 10 تومن میخوره و هیچ صداییم نمیده اونم ریزه خونی نیست صدای تو گلویی سهره است
سهره نر دقیقا تا پشت چشمش اواسط سرش گل میندازه و در کل رام کردنش خیلی سخته اگه خواستین من یه دونه رام دهن دار نر چهار گل دارم کسی به صورت امانی گذاشته پیشم برای فروش با قناریم جفت میخوره قیمت گذاشته 450 ولی راه میاد اگه خواسستی خبرش بهم بدهآخه سبیل داره
قرمزیش هم تقریبا تا پشت چشمش هست
سهره نر دقیقا تا پشت چشمش اواسط سرش گل میندازه و در کل رام کردنش خیلی سخته اگه خواستین من یه دونه رام دهن دار نر چهار گل دارم کسی به صورت امانی گذاشته پیشم برای فروش با قناریم جفت میخوره قیمت گذاشته 450 ولی راه میاد اگه خواسستی خبرش بهم بده
دوستان این سهره ما به خاطر جابجایی رفته توله ( تولک )
چی کار باید کنم ؟ البته از اساتید اینجا پرسیدم ولی میخوام بدونم شمام چی میگید
سلام
باید به اصطلاح قفس پرنده رو یه میخ کنی . یعنی قفسش و یه جا بذار و جابه جا نکن .
اگه پرریزی داره ؛ بهتره همراه شاه دونه ؛ هفت تخم و کف دریا بهش بدی
البته این دانه ها و کف دریا برای تقویت پرنده همیشه لازمه که جزو برنامه غذاییش باشن