• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در باره بلبل

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
دوستان میگن سهره هستش

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
ممنون من تو زمینه پرنده زیاد اطلاعات ندارم

برای اینکه مست بشه چیکار باید بکنم ؟ تغذیش چجوری باشه ؟

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
منم می گم بلبل نیست. به هر حال توی پرورش بلبل کلی تجربه داریم!
به هر حال هر چی هست مراقبش باشید.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
نه بابا سهره چیه !!! سهره بچه بلبل و قناری هست که عقیم هست مثل بچه خر و اسب که میشه قاطر

به این میگن بلبل من هرجا که رفتم حتی تهران یا پرنده فروشیای بزرگ به اینا میگن بلبل
اون که تو میگی سهره قناری هست

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
به قیافش نمی خوره چیزی بارش باشه برای خوندن ! :D

pz.ariya

Registered User
لایک‌ها
6
این یه سهره وحشی هست که رام کردنش کار حضرت فیل بهترین و تنها راهشم اینه که بذاریش جایی که رفت و امد زیاد باشه و تو یه قفس کوچیک جسه بلبل معمولی دوبرابر اینه تقریبا اندازه یه قناری سوپره بلبل خرمام که بحثش جداس و از همه اینا بزرگتره اونیم که عقیم سهره قناریه که جسه ی قناری داره و مقامت سهره دهن هردورم میتونه تقلید کنه به اکلیکتوسم نمیگن کاسکوی سبز به نژآد ها مختلف امازون میگن دوستان
راستی دوست عزیز این سهره مادس چون گلی که صورتش انداخته تا وسط سرشم نرفته چه برسه پشت سرش
هرچی زودتر ردش کنی بره بهتره چون فقط الکی شادونه کیلویی 10 تومن میخوره و هیچ صداییم نمیده اونم ریزه خونی نیست صدای تو گلویی سهره است

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
این یه سهره وحشی هست که رام کردنش کار حضرت فیل بهترین و تنها راهشم اینه که بذاریش جایی که رفت و امد زیاد باشه و تو یه قفس کوچیک جسه بلبل معمولی دوبرابر اینه تقریبا اندازه یه قناری سوپره بلبل خرمام که بحثش جداس و از همه اینا بزرگتره اونیم که عقیم سهره قناریه که جسه ی قناری داره و مقامت سهره دهن هردورم میتونه تقلید کنه به اکلیکتوسم نمیگن کاسکوی سبز به نژآد ها مختلف امازون میگن دوستان
راستی دوست عزیز این سهره مادس چون گلی که صورتش انداخته تا وسط سرشم نرفته چه برسه پشت سرش
هرچی زودتر ردش کنی بره بهتره چون فقط الکی شادونه کیلویی 10 تومن میخوره و هیچ صداییم نمیده اونم ریزه خونی نیست صدای تو گلویی سهره است

آخه سبیل داره

قرمزیش هم تقریبا تا پشت چشمش هست

azhssr

Registered User
لایک‌ها
10
این پرنده سهره است البته نه از نوع خاکی و شهری بلکه به سهره بلبلی معروفه
ریتم خوندنش هم ریزه خونی مولد قناری سه دانگ و کمی بم تر از جالگ است
برای آموزش خواندن باید اونو با یه قناری مست هم اتاق کنید تا به خوبی ریتم ها رو با زیرو بم اجرا کنه
البته ناگفته نمونه که این پرنده باید در محل ساکت به اون آموزش بدین چون هر صدای اضافی که زیاد تکرار بشه رو تقلید میکنه مثل صدای زنگ در البته نه به همون دقت
در زمان جفتگیری هم باید تخم مرغ آب پز با پوسته اون بکوبید و به مدت یه هفته بهش بدین که بلا فاصله بعد از دو هفته تخم میزاره
برای اهلی کردن هم اونو به مدت یه ماه در یک محل شلوغ و پر رفت و امد مثل کوچه یا جلو مغازه بزارید تا به محیط های شلوغ عادت کنه

pz.ariya

Registered User
لایک‌ها
6
آخه سبیل داره

قرمزیش هم تقریبا تا پشت چشمش هست
سهره نر دقیقا تا پشت چشمش اواسط سرش گل میندازه و در کل رام کردنش خیلی سخته اگه خواستین من یه دونه رام دهن دار نر چهار گل دارم کسی به صورت امانی گذاشته پیشم برای فروش با قناریم جفت میخوره قیمت گذاشته 450 ولی راه میاد اگه خواسستی خبرش بهم بده

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
سهره نر دقیقا تا پشت چشمش اواسط سرش گل میندازه و در کل رام کردنش خیلی سخته اگه خواستین من یه دونه رام دهن دار نر چهار گل دارم کسی به صورت امانی گذاشته پیشم برای فروش با قناریم جفت میخوره قیمت گذاشته 450 ولی راه میاد اگه خواسستی خبرش بهم بده

اینجا هم چیزای خوبی هست که با قیمت مناسب میشه گرفت

وقتی هم که با ضبط براش آواز سهره میزارم شروع میکنه به خوندن

mamallotfi

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز این طبق گفته بعضی دوستان سهره است که به قول پرنده بازها به سهره رسمی معروف هست . من حدود 15-16 سال سهره وقناری داشتم , الانم کاسکو دارم .

سهره وحشی به سختی رام می شه و احتمال رام شدنش خیلی کمه و معمولا با گشنگی دادن به پرنده و با دست غذا دادن بهش می شه یکم اهلیش کرد . ولی بازم احتمالش کم هستش .

من مدتها با قفس 2 تله سهره وحشی می گرفتم .

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
دوستان این سهره ما به خاطر جابجایی رفته توله ( تولک )

چی کار باید کنم ؟ البته از اساتید اینجا پرسیدم ولی میخوام بدونم شمام چی میگید

mamallotfi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

باید به اصطلاح قفس پرنده رو یه میخ کنی . یعنی قفسش و یه جا بذار و جابه جا نکن .

mamallotfi

Registered User
لایک‌ها
1
اگه پرریزی داره ؛ بهتره همراه شاه دونه ؛ هفت تخم و کف دریا بهش بدی

البته این دانه ها و کف دریا برای تقویت پرنده همیشه لازمه که جزو برنامه غذاییش باشن

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
اگه پرریزی داره ؛ بهتره همراه شاه دونه ؛ هفت تخم و کف دریا بهش بدی

البته این دانه ها و کف دریا برای تقویت پرنده همیشه لازمه که جزو برنامه غذاییش باشن

پر ریزیش کم شده و خوب میخونه

ظرف شنا هم هر روز واسش بزارم ؟

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
سهره رو هر چی محدود ترش کنی رامتر میشه قفس کوچیک بزار دم دست باشه باهاش ور برو من خودم یدونه داشتم در قفس رو باز میکردم میومد بیرون یه برگ کاهو دستم میگرفتم میومد ازش میکند با همون برگ کاهو رو سرش آب میریختم خودشو تکون میداد همش هم دستمالیش میکردم جاشم باید سرد باشه از گرما بیزاره بر عکس قناری خبلی سگ جونه تو هوای 10 درجه بالای صفر میزاشتم بد بختو حال میکرد.

بالا