• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در خرید چاپگر برای کار

mamalbikhial

Registered User
لایک‌ها
41
سلام دوستان
وقت بخیر
من واسه مغازه یه چاپگر میخوام
بودجه یک میلیون
چیزایی که میخوام
چاپ دو رو داشته باشه
بشته روزانه باهاش زیاد برگه چاپ کرد
هزینه شارژش کم باشه
4 کاره باشه
سر و صداش کم باشه
کیفیت چاپش خوب باشه
تک رنگ میخوام سیاه و سفید
خودم چند مدل پیدا کردم
اما نمیدونم چی بگیرم

لطفا راهنمایی کنید
ممنون

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان
وقت بخیر
من واسه مغازه یه چاپگر میخوام
بودجه یک میلیون
چیزایی که میخوام
چاپ دو رو داشته باشه
بشته روزانه باهاش زیاد برگه چاپ کرد
هزینه شارژش کم باشه
4 کاره باشه
سر و صداش کم باشه
کیفیت چاپش خوب باشه
تک رنگ میخوام سیاه و سفید
خودم چند مدل پیدا کردم
اما نمیدونم چی بگیرم

لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام. اگر حجم کار بالا باشه به نظر من باید دستگاه بزرگ کپی بخرید و باید بالای 6000000 تومان هزینه کنید. به نظر من Sharp AR-X230N با قیمت حدودی 7500000 تومان و گارانتی مادیران انتخاب بسیار خوبیه که پس از ماهها تحقیق واسه ادارمون خریداری کردیم و حدود 3 ساله با حجم انبوه کار داره جواب میده(پورت شبکه هم داره و میشه از طریق شبکه هم براش پرینت فرستاد و بین n عدد کامپیوتر Share کرد). ضمنا A3 هم پرینت می گیره و دارای دو مخزن A4 و A3 بصورت جداگانه هست و از بقل هم A5 میخوره. کلا معرکست و با پشتیبانی مثل مادیران خیال آدم رو کاملا راحت می کنه.

mamalbikhial

Registered User
لایک‌ها
41
سلام. اگر حجم کار بالا باشه به نظر من باید دستگاه بزرگ کپی بخرید و باید بالای 6000000 تومان هزینه کنید. به نظر من Sharp AR-X230N با قیمت حدودی 7500000 تومان و گارانتی مادیران انتخاب بسیار خوبیه که پس از ماهها تحقیق واسه ادارمون خریداری کردیم و حدود 3 ساله با حجم انبوه کار داره جواب میده(پورت شبکه هم داره و میشه از طریق شبکه هم براش پرینت فرستاد و بین n عدد کامپیوتر Share کرد). ضمنا A3 هم پرینت می گیره و دارای دو مخزن A4 و A3 بصورت جداگانه هست و از بقل هم A5 میخوره. کلا معرکست و با پشتیبانی مثل مادیران خیال آدم رو کاملا راحت می کنه.

اخه داداش این همه پول ندارم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
اخه داداش این همه پول ندارم
خوب دیگکه. کار سنگین هزینه بالا داره. پس فکر کردید واسه چی جاهایی که تکثیر وچاپ می کنن دستگاههای بزرگ می خرن؟! خوب اونها هم می تونن دستگاههای کوچک و ارزانتر بخرن. اما زود مستهلک میشه.

migmig110

Registered User
لایک‌ها
84
چهار تا چاپگر آکبند موجوده زیر قیمت بازار canon 4780w-canon 6020 -hp 127fn

بالا