بستگی به نوع کاغذت دارهسلام دوستان من یه مشکلی دارم یه پرینتر اپسون گرفتم موقع چاپ چند تا گزینه داره اینا کدومو باید انتخاب کنی؟
مشاهده پیوست 1267672
هم گلاسه مات دارم هم گلاسه براق و هم برگه a4 معمولی و کوتد هم دارمبستگی به نوع کاغذت داره
کاغذ های مخصوص عکس مات و براق و ابریشمی و... داره ببین رو کارتن کاغذ چی نوشته انتخاب کن
تجربه نشون داده بهتره جدا جدا انتخاب کنی گلاست اگع پریمویم هست بذار پریمیوم مات هست بذار مات کلاسه معمولیه بذار glossy خالی از رویه بستش ببین نوع کاغذت دقیقا چیه همونو انتخاب کن کوتد هم glossy و matt داره ببین کدومه همونو بزنهم گلاسه مات دارم هم گلاسه براق و هم برگه a4 معمولی و کوتد هم دارم
برای هر کدوم جدا باید انتخب بشه ؟
کدوم گزینه ؟
مرسیتجربه نشون داده بهتره جدا جدا انتخاب کنی گلاست اگع پریمویم هست بذار پریمیوم مات هست بذار مات کلاسه معمولیه بذار glossy خالی از رویه بستش ببین نوع کاغذت دقیقا چیه همونو انتخاب کن کوتد هم glossy و matt داره ببین کدومه همونو بزن
تعداد برگه های چاپ شده را که میشه دید تو همه ی پرینترها فقط من کنون دارم اپسونو نمیدونم تو نرم افزار خودش برو یه گزینه printer counter باید داشته باشه .مرسی
بعد یک سوال میشه فهمید پرینتر چقدر کار کرده؟ یعنی تا حالا چند تا برگ باهاش چاپ شده و چقدر مونده؟
مدل اپسون l805
مرسی چیزی پیدا نکردم ولی دارم میگردم یه جا هم خوندم اون برگه تستی که چاپ میکنه خودش اطلاعاتو میزنه اونو تست کنم ببینم چی میشهتعداد برگه های چاپ شده را که میشه دید تو همه ی پرینترها فقط من کنون دارم اپسونو نمیدونم تو نرم افزار خودش برو یه گزینه printer counter باید داشته باشه .
بله برگه تست هم چاپ کنید میزنه حتما(معمولا با نگه داشتن 10 ثانیه یکی از کلیدای روی پرینتر باید ببینید کدومشه این مدل)مرسی چیزی پیدا نکردم ولی دارم میگردم یه جا هم خوندم اون برگه تستی که چاپ میکنه خودش اطلاعاتو میزنه اونو تست کنم ببینم چی میشه
بعد یک سوال این پرینتر قابلیت چاپ رو کارت و cd داره
برای کارت های pvc کدوم گزینه مناسبتره ؟