• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد تغییر رشته/اگه اطلاعات داری بیا تو

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
حالا مثلا اونایی که از تجربی وارد عرصه ی پزشکی شدن چه تاجی به سر بنده و جنابعالی زدن ؟
اکثر قریب به اتفاق یا دچار بحران خود شیفتگی مضاعف هستن ( در عین نادانی و کج فهمی ) و یا حرص و طمع پول وجودشون رو میگیره .
خود شیفتگی و حرص و طمع تو همه شغلها هست حتی آدمهای بی بضاعت ربطی ب شغل نداره ی مبحث روانشناختی, آدم تلیاردر داریم اونقد خاکیه ک آدم عاشق وجناتش میشه,اون ک تو دوران تحصیل موقع انتخاب رشته حتی نتونسته فنی و حرفه ای بره و برای ادامه تحصیل مجبور شده بره کارودانش حالا بیاد پزشک بشه میای اگه خدای نکرده مشکلی واسه عزیزانت پیش بیاد بدی دست این شخص واسه درمان؟هرکسی را بهر کاری ساختن

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
در جواب کسایی مثل شما فقط سکوت بهترین پاسخه
جوابی نداری ک بدی فردا مادربزرگ رفیقم داره میره کتاب کنکور بگیره ب رفقیت بگو باهم برن حتما پزشکای خوبی میشن مخصوصا تو احشام آباد خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
اتفاقا داش نمیدونم چرا ذهن مردم اینطوریه که کارو دانش راحته به خدا برو برنامه نویسی رو ببین از همه چی سخت تره حالا پزشکی که بیشتر حفط کردنیه
آره پزشکی راحت همش هم حفظ کردنیه ههههههههههههههههههههههه:D

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
خود شیفتگی و حرص و طمع تو همه شغلها هست حتی آدمهای بی بضاعت ربطی ب شغل نداره ی مبحث روانشناختی, آدم تلیاردر داریم اونقد خاکیه ک آدم عاشق وجناتش میشه,اون ک تو دوران تحصیل موقع انتخاب رشته حتی نتونسته فنی و حرفه ای بره و برای ادامه تحصیل مجبور شده بره کارودانش حالا بیاد پزشک بشه میای اگه خدای نکرده مشکلی واسه عزیزانت پیش بیاد بدی دست این شخص واسه درمان؟هرکسی را بهر کاری ساختن
بهتره بجای اینکه از بالا برای پدیده های اطرافمون حکم صادر کنیم بیایم پایین و در کنار وقایع و اتفاقات تصمیم گیری کنیم .
در اینکه انسان فطرتا حریص و طماع هست شکی نیست ، اما بعضی ها در راه پاک و مثبت حریصن و یا حداقل از منفعت کارش افراد دیگری متضرر نخواهند شد ،
اما در حرفه ای که گاها زندگی و جون آدمها در میونه حرص و آز بشر دیگه تجربی و کاردانش و ... نمیشناسه !
من بواسطه ی مشکلات شخصیم در این 3-4 ساله با پزشک های زیادی سر و کار داشتم ! از باتجربه و نامی بگیر تا صفر کیلومتر و آکبندش ،
اما متاسفانه با یک نگاه خوش بینانه هم نتونستم به همشون نمره ی کامل رو بدم !
همشون مثل قطعات ناقصی از یک پازل عمل کردن که آخر هم مشکل رو به درستی شناسایی نکردن !
اکثر این ها هم دانش آموخته ی تجربی بودند ! حالا ایشون میخواد تغییر رشته بده ، خب بده ! چه مشکلی داره !
اگر توانایی طی کردن مدارج رو داره ، اگر شخصیت و وجدان کاریش رو داره ، میتونه به هدفش برسه ! به همین سادگی !
ضمنا با نگاه تک بعدی فقط خودمون رو محدود جلوه میدیم برادر ! ، به راحتی میشه با کمی پشتکار انعطاف لازم رو بخرج داد و در پزشکی هم موفقیت حاصل کرد .
به جای نسخه پیچی و صدور جکم باید راهکار ارایه داد واسه کسی که از ما مشورت میخواد ! خصوصا برای فردی که در دنیای مجازی نه از استعدادش خبر داری و نه انگیزه و ذوقش !

Last edited:

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
بهتره بجای اینکه از بالا برای پدیده های اطرافمون حکم صادر کنیم بیایم پایین و در کنار وقایع و اتفاقات تصمیم گیری کنیم .
در اینکه انسان فطرتا حریص و طماع هست شکی نیست ، اما بعضی ها در راه پاک و مثبت حریصن و یا حداقل از منفعت کارش افراد دیگری متضرر نخواهند شد ،
اما در حرفه ای که گاها زندگی و جون آدمها در میونه حرص و آز بشر دیگه تجربی و کاردانش و ... نمیشناسه !
من بواسطه ی مشکلات شخصیم در این 3-4 ساله با پزشک های زیادی سر و کار داشتم ! از باتجربه و نامی بگیر تا صفر کیلومتر و آکبندش ،
اما متاسفانه با یک نگاه خوش بینانه هم نتونستم به همشون نمره ی کامل رو بدم !
همشون مثل قطعات ناقصی از یک پازل عمل کردن که آخر هم مشکل رو به درستی شناسایی نکردن !
اکثر این ها هم دانش آموخته ی تجربی بودند ! حالا ایشون میخواد تغییر رشته بده ، خب بده ! چه مشکلی داره !
اگر توانایی طی کردن مدارج رو داره ، اگر شخصیت و وجدان کاریش رو داره ، میتونه به هدفش برسه ! به همین سادگی !
ضمنا با نگاه تک بعدی فقط خودمون رو محدود جلوه میدیم برادر ! ، به راحتی میشه با کمی پشتکار انعطاف لازم رو بخرج داد و در پزشکی هم موفقیت حاصل کرد .
به جای نسخه پیچی و صدور جکم باید راهکار ارایه داد واسه کسی که از ما مشورت میخواد ! خصوصا برای فردی که در دنیای مجازی نه از استعدادش خبر داری و نه انگیزه و ذوقش !
داری ی طرفه ب قاضی میری اگه تو 3 4 سال من از بچگی با پزشک سروکار دارم پزشک بی وجدان داریم پزشک داریم واسه عملی ک جای دیگه پول خوبی میگیرن مجانی عمل میکنه همین الانش هم با پرسنل چندتا بیمارستان چ دوست چ فامیل درارتباطم,من از شما سوال دارم اگه واقعا این شخص ب پزشکی علاقه داره چرا موقع انتخاب رشته بهترین تلاشش رونکرده ک بره تجربی حالا گیرم ک میخواد پزشکی بره شما از رشته پزشکی چقد اطلاع داری ک میگی بره؟هر رشته ای بود من خودم میگفتم برو حتی پرستاری حتی داروسازی ولی پزشکی فرق میکنه با جون افراد سروکار داره قبولی تو پزشکی هم ب این آسونی نیست سراسری ک اکثر درسارو بالای 60 70 باید بزنه آزاد هم همینطور با این تفاوت ک ماهی 5 6 ملیون شهریش کسی میخواد بره فیزیک ریاضی شیمی زیست رو بالا بزنه ک تادیروز نمیدونه زیست چیه نمیدونه شیمی چیه این پشتکار رو خیلی ها داشتن ولی چیزی نشدن پزشکی شوخی نیست ازقدیم گفتن دوست خوب اون ک واقعیت رو بگه نه بپوشونه کسایی پزشکی قبول شدن ک تو دوران درسی معدل بالای 19 داشتن اصلا ب من چ هر غلطی میخواد بکنه

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
غیر ممکن نیست ، اما خیلی سخته.
+ فکر نکنم دوستت ( یا شاید خودت هستی و همون قضیه که من یک دوستی دارم که تا 12 سالگی تختشو خیس می کرد ... ) واقعا به این رشته علاقه داشته باشه و حسم می گه که یک نوع به قول دوستان چشم و هم چشمی ؛ کلاس یا هر چیزی که اسمشو می ذاری هست. چون یوهو عجیبه طرف از کامپیوتر علاقه مند بشه به پزشکی. شاید یک فکر زودگذر هست.
اما بازم می گم ؛ هیچ چیز غیر ممکن نیست.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
غیر ممکن نیست ، اما خیلی سخته.
+ فکر نکنم دوستت ( یا شاید خودت هستی و همون قضیه که من یک دوستی دارم که تا 12 سالگی تختشو خیس می کرد ... ) واقعا به این رشته علاقه داشته باشه و حسم می گه که یک نوع به قول دوستان چشم و هم چشمی ؛ کلاس یا هر چیزی که اسمشو می ذاری هست. چون یوهو عجیبه طرف از کامپیوتر علاقه مند بشه به پزشکی. شاید یک فکر زودگذر هست.
اما بازم می گم ؛ هیچ چیز غیر ممکن نیست.
impossible is possible

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
باید دیپلم تجربی بگیره بعد کنکور شرکت کنه
دندانپزشکی درآمد بالایی داره استرسشم کمتره بعد از 6یا 7 سال دکتر میشه

بالا