• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد توقف یا ادامه وب مستری

ali56543

Registered User
لایک‌ها
542
چقد وب مستری سخته سالها طول میکشه در مورد موضوعی غیر پرطرفدار بیای بالا کلی هم هزینه داره تبلیغات نویسنده هاست و از همه مهمتر وقت گرانبها و زدن از کارای دیگت در صورتی که نمیدونی نتیجه میگیری یا نه 8 ماه میشه سایتم رو راه اندازی کردم اما دلسرد شدم دیگه اون اشتیاق سابق رو هم ندارم ب نظر شما چی کار کنم ادامه بدم یا ول کنم؟نویسنده هم داشتم ولی ب نظر من بدول هزینه کردن سایت بالا نمیاد

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
امیدوارم از 8 ماه فعالیت منظورت سایت امضات نباشه!!
چون اوت کار دو روزه یک وبمستر مجله ای هست

ali56543

Registered User
لایک‌ها
542
اوت کار یعنی چی؟اگه منظورت اینه تعداد مطالب کمه اونقد بیکار نیستم صبح تا شب مطلب بذارم این سایت بیشتر رو علاقه ب وب مستری ایجاد شده و هدفش درامد نبوده بیشتر پرکردن وقت خودم بود

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
چقد وب مستری سخته سالها طول میکشه در مورد موضوعی غیر پرطرفدار بیای بالا کلی هم هزینه داره تبلیغات نویسنده هاست و از همه مهمتر وقت گرانبها و زدن از کارای دیگت در صورتی که نمیدونی نتیجه میگیری یا نه 8 ماه میشه سایتم رو راه اندازی کردم اما دلسرد شدم دیگه اون اشتیاق سابق رو هم ندارم ب نظر شما چی کار کنم ادامه بدم یا ول کنم؟نویسنده هم داشتم ولی ب نظر من بدول هزینه کردن سایت بالا نمیاد
الان دیگه دوره سایت های تفریحی و دانلود و اینا گذشته البته هنوزم درآمد داره اما منظورم اینه که نسبت به سابق وضعیت جالبی نداره ، اگر بتونید تخصصی کار کنید درآمد بیشتری نسبت به عمومی خواهید داشت ولی کسی که وبمستر میشه معتاد میشه و جدا شدن سخته[emoji16] [emoji16] [emoji16]

ali56543

Registered User
لایک‌ها
542
الان دیگه دوره سایت های تفریحی و دانلود و اینا گذشته البته هنوزم درآمد داره اما منظورم اینه که نسبت به سابق وضعیت جالبی نداره ، اگر بتونید تخصصی کار کنید درآمد بیشتری نسبت به عمومی خواهید داشت ولی کسی که وبمستر میشه معتاد میشه و جدا شدن سخته[emoji16] [emoji16] [emoji16]
سایت من تخصصی دیگه در مورد موتورسیکلت:D

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
سایت من تخصصی دیگه در مورد موتورسیکلت:D
سایتتون رو که ندیدم ولی خب تنها داشتن سایت که مهم نیستش عزیز باید تو گوگل بیاریش بالا یا اینکه با تبلیغ بیاری بالا وگرنه بازم هر چقدر مفید و تخصصی باشه فایده نداره

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
اوت کار یعنی چی؟اگه منظورت اینه تعداد مطالب کمه اونقد بیکار نیستم صبح تا شب مطلب بذارم این سایت بیشتر رو علاقه ب وب مستری ایجاد شده و هدفش درامد نبوده بیشتر پرکردن وقت خودم بود
اون کار*
اگر بیکار نیستی از صبح تا شب پست بزاری پس کل مسیر رو اشتباه اومدی وبمستر باید آنتایم باشه هر لحظه به روز کنه ( البته این بیشتر در مورد سایت های تفریحی هست) ولی هر سایتی با هر موضوعی حتی تخصصی حداقل روزی دو پست اختصاصی و سایت تفریحی هم حدودا 10 تا 20 پست نیاز داره

ali56543

Registered User
لایک‌ها
542
اون کار*
اگر بیکار نیستی از صبح تا شب پست بزاری پس کل مسیر رو اشتباه اومدی وبمستر باید آنتایم باشه هر لحظه به روز کنه ( البته این بیشتر در مورد سایت های تفریحی هست) ولی هر سایتی با هر موضوعی حتی تخصصی حداقل روزی دو پست اختصاصی و سایت تفریحی هم حدودا 10 تا 20 پست نیاز داره
من که روزی یک پست رو حداقل دارم ,روزی دوپست هم تا چندروز پیش داشتم نویسندم براش مشکل پیش اومد رفت ,این بنده های خدا که صبح تا شب تو نتن پس درامدشون از کجاست جیب بابا؟:D

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
من که روزی یک پست رو حداقل دارم ,روزی دوپست هم تا چندروز پیش داشتم نویسندم براش مشکل پیش اومد رفت ,این بنده های خدا که صبح تا شب تو نتن پس درامدشون از کجاست جیب بابا؟:D
والا من دو جا کار میکنم بازم بخوام یک سایت تفریحی بزنم به همون قدرت پیش میرم با همین وضعیت سایت تا رتبه 700 هم آوردم یک سال پیش که بعدش یه نویسنده گرفتم که اونم ارسال مطلب نداشت چند مورد پیش نویس میکرد فقط

ali56543

Registered User
لایک‌ها
542
والا من دو جا کار میکنم بازم بخوام یک سایت تفریحی بزنم به همون قدرت پیش میرم با همین وضعیت سایت تا رتبه 700 هم آوردم یک سال پیش که بعدش یه نویسنده گرفتم که اونم ارسال مطلب نداشت چند مورد پیش نویس میکرد فقط
سایت من تفریحی نیست تخصصیه ,یا شما خیلی حال داری یا من خیلی بی حالم چون ترجمه متون تخصصی وقت گیره

gem-music.com

Registered User
لایک‌ها
499
از وجود کارکتر های اضافه که در title بگذریم
ببین دوست عزیز سایت شما در حد یک وب 8 ماهه نیست(شاید 2 ماهه)حالا نمیدونم مطلب گذاریتون مشکل داشته یا اصولی کار نکردید
هر سایت طرفدار های خودشو داره وگر اصولی کار بشه میتونه تو اون زمینه برند بشه پس
اینطوری نیست بگید در زمینه موتور سیکلت علاقه مندها کم هستند اینو باید از روز اول درنظر میگرفتید
بنظر من هم درست میگید برای سایت خرج نکنی بالا نمیاد
ولی برای رسیدن به درآمد قابل قبول حداقل 1-15 سال باید رویه یک وب تخصصی کار کرد
به هرحال موفق باشید

ali56543

Registered User
لایک‌ها
542
از وجود کارکتر های اضافه که در title بگذریم
ببین دوست عزیز سایت شما در حد یک وب 8 ماهه نیست(شاید 2 ماهه)حالا نمیدونم مطلب گذاریتون مشکل داشته یا اصولی کار نکردید
هر سایت طرفدار های خودشو داره وگر اصولی کار بشه میتونه تو اون زمینه برند بشه پس
اینطوری نیست بگید در زمینه موتور سیکلت علاقه مندها کم هستند اینو باید از روز اول درنظر میگرفتید
بنظر من هم درست میگید برای سایت خرج نکنی بالا نمیاد
ولی برای رسیدن به درآمد قابل قبول حداقل 1-15 سال باید رویه یک وب تخصصی کار کرد
به هرحال موفق باشید
من هر روز حداقل یک پست رو داشتم بعدش مطلب در مورد موتورسیکلت زیاد نیست مثل ماشین ,یعنی 15 سال ارزش وقت گذاری داره؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
اگه میبینی که ما وبمستر شدیم بخاطر بیکاریه کار نداریم (برای من که اینجوری بود) اگه شما شغل دیگه ای داری وبمستری رو ول کن بچسپ به کار خودت

ali56543

Registered User
لایک‌ها
542
اگه میبینی که ما وبمستر شدیم بخاطر بیکاریه کار نداریم (برای من که اینجوری بود) اگه شما شغل دیگه ای داری وبمستری رو ول کن بچسپ به کار خودت
صحبت من در مورد فایده دار بودن یا نبودن ادامه سایتمه نمیدونم خرجش کنم ادامه بدم تبلیغ بدم میگیره یا نه فقط الکی وقت گذاشتم روش,وب مستری تضادی با شغل من نداره هردورو میتونم انجام بدم ولی ی چیزی این وسط هست اینه واقعا هر کاری بخصوص وب مستری پشتکار زیادی میخواد چون سالها فقط باید خرج کنی و وقت بذاری واقعا از کار تو دنیای واقعی سخت تره

gem-music.com

Registered User
لایک‌ها
499
من هر روز حداقل یک پست رو داشتم بعدش مطلب در مورد موتورسیکلت زیاد نیست مثل ماشین ,یعنی 15 سال ارزش وقت گذاری داره؟
ببخشید اشتباه شد منظورم 1.5 سال بود
شما درباره یه موضوع مطلب بزنید که تک باشه یعنی فقط شما اونو تو جهان بزنید،وقتی ایندکس شما پایین باشه فایده ای نداره
ایندکسای کمتون در گوگل این موضوع رو اثبات میکنه،بنظرم شما مطالبی رو که منتشر میکنید یا کپی هستن یا اصول سئو رو رعایت نمیکنید

ali56543

Registered User
لایک‌ها
542
ببخشید اشتباه شد منظورم 1.5 سال بود
شما درباره یه موضوع مطلب بزنید که تک باشه یعنی فقط شما اونو تو جهان بزنید،وقتی ایندکس شما پایین باشه فایده ای نداره
ایندکسای کمتون در گوگل این موضوع رو اثبات میکنه،بنظرم شما مطالبی رو که منتشر میکنید یا کپی هستن یا اصول سئو رو رعایت نمیکنید
مطالب من کاملا اختصاصیه شاید سایت دیگه هم بذاره مرجعمون یکی باشه نمیدونم شاید سئو رعایت نکردم هرسایت سئو کار هم پیام دادم انجام نمیدن سرشون شلوغ بود بقیه سئو کارها هم نمونه کار خوب نداشتن

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
صحبت من در مورد فایده دار بودن یا نبودن ادامه سایتمه نمیدونم خرجش کنم ادامه بدم تبلیغ بدم میگیره یا نه فقط الکی وقت گذاشتم روش,وب مستری تضادی با شغل من نداره هردورو میتونم انجام بدم ولی ی چیزی این وسط هست اینه واقعا هر کاری بخصوص وب مستری پشتکار زیادی میخواد چون سالها فقط باید خرج کنی و وقت بذاری واقعا از کار تو دنیای واقعی سخت تره
حتما یه اشکال اساسی کار شما داره یا مطلبتون کلا مخاطب نداره یا پنالتی هستید یا خرید بکلینک انجام دادی یا سئو بلد نیستید و یا اینکه اسپم شدید
مطلب در مورد موتورسیکلت به چه درد میخوره؟!!

Last edited:

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
ببینید نه تنها وبمستری بلکه هر کاری رو با علاقه و با پیگیری و پشتکار انجام بدید نتیجه میده .
اینکه شما میفرمایید من سایت زدم روزی یک پست گذاشتم نیومده بالا خب امری عادیه چون اینطور که معلومه شما علاقه ای به این کار نداشتید و پشتکاری برای زدن سایت .
شما میفرمایید حوصله ندارید وقت ندارید بیکار نیستید خب همین موارد نشون دهنده بی توجهی به سایتتون بوده .
همونطور که دوستمون گفتند عده ای هستند که با اینکه چند جا کار میکنند اما یک سایت رو در عرض یک سال میتونند به رتبه و بازدید خیلی خوبی برسونند چون پشتکار دارند و پیگیرند .
سایت موتور طرفدارای خودش رو داره و قطعا سایت برند موتور اگر بازدید بالای هزار آی پی داشته باشه شاید بنرها و تبلیغاتی سمتش بره که عمرا یک سایت تفریحی با 10 هزار ای پی بتونه بگیره چون کسانی وارد سایت موتور میشن که دنبال موتورند و قطعا شرکت هایی که موتور میسازند دنبال جذب این افراد برای خرید موتورند .
اما باز هم میگم شما باید پشتکار داشته باشید و جدیدترین مطالب در مورد موتور معرفی موتورها معرفی اجزای موتور و حتی تعمیرات موتور و ... هر چی مربوط به موتور هست رو بذارید .
جالبه میگید مطلب کمی در مورد موتور هست . در مورد هر چیزی شما میتونید کلی مطلب گیر بیارید .
به نظر من با این رویه که شما پیش میرید ادامه ندید چون وقتتونو تلف میکنید .

ali56543

Registered User
لایک‌ها
542
با سلام و احترام
ببینید نه تنها وبمستری بلکه هر کاری رو با علاقه و با پیگیری و پشتکار انجام بدید نتیجه میده .
اینکه شما میفرمایید من سایت زدم روزی یک پست گذاشتم نیومده بالا خب امری عادیه چون اینطور که معلومه شما علاقه ای به این کار نداشتید و پشتکاری برای زدن سایت .
شما میفرمایید حوصله ندارید وقت ندارید بیکار نیستید خب همین موارد نشون دهنده بی توجهی به سایتتون بوده .
همونطور که دوستمون گفتند عده ای هستند که با اینکه چند جا کار میکنند اما یک سایت رو در عرض یک سال میتونند به رتبه و بازدید خیلی خوبی برسونند چون پشتکار دارند و پیگیرند .
سایت موتور طرفدارای خودش رو داره و قطعا سایت برند موتور اگر بازدید بالای هزار آی پی داشته باشه شاید بنرها و تبلیغاتی سمتش بره که عمرا یک سایت تفریحی با 10 هزار ای پی بتونه بگیره چون کسانی وارد سایت موتور میشن که دنبال موتورند و قطعا شرکت هایی که موتور میسازند دنبال جذب این افراد برای خرید موتورند .
اما باز هم میگم شما باید پشتکار داشته باشید و جدیدترین مطالب در مورد موتور معرفی موتورها معرفی اجزای موتور و حتی تعمیرات موتور و ... هر چی مربوط به موتور هست رو بذارید .
جالبه میگید مطلب کمی در مورد موتور هست . در مورد هر چیزی شما میتونید کلی مطلب گیر بیارید .
به نظر من با این رویه که شما پیش میرید ادامه ندید چون وقتتونو تلف میکنید .
منظور از مطالب کم این نیست که مطلب نداره نسبت ب سایت تفریحی یا ماشین مطالب موتورسیکلت اونم 2017کمتر خودت میتونی سرچ کنی,چطور میشه هم چندتا شغل داشت و هم سایت آورد زیر هزار اون چ شغلایی ک در کنارش میشه وب مستری رو هم راحت انجام داد؟

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
منظور از مطالب کم این نیست که مطلب نداره نسبت ب سایت تفریحی یا ماشین مطالب موتورسیکلت کمتر خودت میتونی سرچ کنی,چطور میشه هم چندتا شغل داشت و هم سایت آورد زیر هزار اون چ شغلایی ک در کنارش میشه وب مستری رو هم راحت انجام داد؟
هیچکس یک سایت تخصصی رو نمیتونه با یک سایت تفریحی مقایسه کنه . همونطور که عرض کردم یک سایت تخصصی میتونه با چند هزار آی پی بازدید درآمد قابل قبولی داشته باشه اما تفریحی شاید چند ده هزار آی پی هم نتونه اون درآمد رو داشته باشه .
در مورد مطلب هم همینطوره . بنده نگفتم مثل سایت تفریحی به روزرسانی کنید . عرض کردم با توجه به اینکه خودتون تو کار موتور هستید ایده های بسیاری بذارید و در سایتتون منتشر کنید مثل معرفی اجزای موتور و موتورهای جدید و حتی تعمیرات موتور و ... .
ببینید سایت داریم تا سایت . مثلا سایت تفریحی رو میشه با دو سه ساعت وقت در روز و تجربه به رنک خوبی رسوند البته باید راه و روشش رو بلد باشه . دوست عزیزی رو میشناسم که یکی از سایت های تفریحی بزرگ ایران که رنک زیر 100 ایران هست رو مدیریت میکنه اما در زمینه سایت موزیک اقدام کرد و شکست خورد چون اطلاعاتی از سایت موزیک نداشت و نمیدونست چطور باید اون رو بالا بیاره و همچنین دوست دیگری دارم که الان سایت موزیک بسیار بزرگی داره اما نتونست در تفریحی موفق بشه چون سایت تفریحی هم فن خودش رو داره .
پس مهم کسب تجربه است و اینکه بدونید چطور و از چه طریقی میشه در زمینه ای که روش کار میکنید سایت رو بالا بیارید و درآمد داشته باشید .
صرفا تصمیم گرفتن و زدن یک سایت و گذاشتن مطلب سایت رو بالا نمیاره .

بالا