منظور از مطالب کم این نیست که مطلب نداره نسبت ب سایت تفریحی یا ماشین مطالب موتورسیکلت کمتر خودت میتونی سرچ کنی,چطور میشه هم چندتا شغل داشت و هم سایت آورد زیر هزار اون چ شغلایی ک در کنارش میشه وب مستری رو هم راحت انجام داد؟
هیچکس یک سایت تخصصی رو نمیتونه با یک سایت تفریحی مقایسه کنه . همونطور که عرض کردم یک سایت تخصصی میتونه با چند هزار آی پی بازدید درآمد قابل قبولی داشته باشه اما تفریحی شاید چند ده هزار آی پی هم نتونه اون درآمد رو داشته باشه .
در مورد مطلب هم همینطوره . بنده نگفتم مثل سایت تفریحی به روزرسانی کنید . عرض کردم با توجه به اینکه خودتون تو کار موتور هستید ایده های بسیاری بذارید و در سایتتون منتشر کنید مثل معرفی اجزای موتور و موتورهای جدید و حتی تعمیرات موتور و ... .
ببینید سایت داریم تا سایت . مثلا سایت تفریحی رو میشه با دو سه ساعت وقت در روز و تجربه به رنک خوبی رسوند البته باید راه و روشش رو بلد باشه . دوست عزیزی رو میشناسم که یکی از سایت های تفریحی بزرگ ایران که رنک زیر 100 ایران هست رو مدیریت میکنه اما در زمینه سایت موزیک اقدام کرد و شکست خورد چون اطلاعاتی از سایت موزیک نداشت و نمیدونست چطور باید اون رو بالا بیاره و همچنین دوست دیگری دارم که الان سایت موزیک بسیار بزرگی داره اما نتونست در تفریحی موفق بشه چون سایت تفریحی هم فن خودش رو داره .
پس مهم کسب تجربه است و اینکه بدونید چطور و از چه طریقی میشه در زمینه ای که روش کار میکنید سایت رو بالا بیارید و درآمد داشته باشید .
صرفا تصمیم گرفتن و زدن یک سایت و گذاشتن مطلب سایت رو بالا نمیاره .