• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد توقف یا ادامه وب مستری

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
بنظر این حقیر، موضوع وبسایتتون خیلی هم عالی هستش و میتونه رشد خوبی داشته باشه و یک برند بشه در اینده (حداقل 2 سال بسته به فعالیت و سئو)
روزی 1 مطلب روزی 100 مطلب روزی 1000 مطلب اصلا اهمیتی نداره.
شما ببین مردم چی نیاز دارن در مورد موتور؟ (بازاریابی محتوا)
و بعد محتوای همیشه سبز یا بدون انقضا تولید کن.
بالا اوردن عکس توی گوگل کار دشواریه بنظر من. سعی کن در مورد موتور ها بنویسی و هر برند موتور رو یک تاریخچه بنویس براش.
دسته بندی انواع موتور ها و انواع برند هاش (مثلا هوندا، کاوازاکی و ...) و سبک (افرود و ...)
در مورد تمام این چیزا یک پست جامع بنویس
و بصورت کلی یک وبسایت مفید ایجاد کن که نیاز کاربر رو رفع کنه و به تعداد پست اکتفا نکن. شما هفته ای 1 مطلب بزار ولی کامل و اصولی و مفید
سئو داخلی و اصول ابتدای سئو رو هم انجام بده + اگه بتونید لینک بیلدینگ طبیعی هم انجام بدید در کنارش فوق العاده میشه.
باید نتیجه بگیری.
بعد از یکی 2 سال که قدرت سایتت رفت بالا و برند شد، میتونی یک بخش بازارچه هم ایجاد کنید برای خرید و فروش در کنار این سایتتون (الان نه)

موفق باشید.

crooker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
هیچ کس خودش نمیخواد وبمستر بشه این دنیای وبمستری هست که آدمو صدا میزنه و میخواد:rolleyes:
وبمستر که شدی دیگه محاله بتونی ازش دست بکشی
یکجور لذتی داره که واقعا قابل وصف نیست:rolleyes:
شما با لذت و علاقه کار کن مطمئن باش به درآمد خوبی هم میرسی
فقط حین انجام کار خودتو توی فشار قرار نده

MasoudTeta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه میبینی که ما وبمستر شدیم بخاطر بیکاریه کار نداریم (برای من که اینجوری بود) اگه شما شغل دیگه ای داری وبمستری رو ول کن بچسپ به کار خودت

با این نظرت بدجور مخالفم .. به نطر من وبمستری یه کار بسیار عالی و پول سازه اگر و فقط اگر علاقه و ایده خوبی داشته باشیم

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
واقعیت من اول نسبت به این نوع سایت دید خوبی نداشتم و پیش خودم گفتم این نوع سایت پتانسیل بالایی نداره اما یهویی نظر FARID2XF رو خوندم و به کل نظرم عوض شد به نظرم نظر ایشون رو چند بار بخون

بالا