• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد خدمت سربازی

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
دوستان کسی میدونه برای اینکه خدمت سربازی رو در شهر خودم بگذرونم چه چیزایی لازمه؟
وضعیت من :
1 سال تا اتمام تحصیلم مونده
عضو هیچ گروه یا فرقه ای نیستم!
هیچ آشنایی ندارم
3 تا پسریم فقط،پسر اول خدمت رفته کامل،دومی داره ارشدشو تموم می کنه و احتمالا تا 6 ماه دیگه اعزام میشه
ممنون میشم کسی که اطلاعات داره در این زمینه کمکم کنه
اگرم کسی آشنایی چیزی داشت که دیگه قربونش...:D
محل سکونت هم ساری هست

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
يا بايد امريه بگيري يا پذيرش **** شهرتون بشي.
برو ادارات يا سازمانهايي كه به رشته ت نياز دارن ببين امريه ميگيرن يا نه و به **** شهرتون هم يه سر بزن براي پذيرش.

موفق باشي

taft

Registered User
لایک‌ها
59
برو ادارات يا سازمانهايي كه به رشته ت نياز دارن ببين امريه ميگيرن يا نه و به **** شهرتون هم يه سر بزن براي پذيرش.

موفق باشي
همون امریه رو باید پیگیر باشی چون **** یکی از اقوام باید کارکنان **** باشه یا خودت بسیج فعال داشته باشی
امریه خیلی بهتر و راحتر هستش ولی سه ماه بیشتر خدمت می کنی که ارزش داره

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
سلام
دوستان کسی میدونه برای اینکه خدمت سربازی رو در شهر خودم بگذرونم چه چیزایی لازمه؟
وضعیت من :
1 سال تا اتمام تحصیلم مونده
عضو هیچ گروه یا فرقه ای نیستم!
هیچ آشنایی ندارم
3 تا پسریم فقط،پسر اول خدمت رفته کامل،دومی داره ارشدشو تموم می کنه و احتمالا تا 6 ماه دیگه اعزام میشه
ممنون میشم کسی که اطلاعات داره در این زمینه کمکم کنه
اگرم کسی آشنایی چیزی داشت که دیگه قربونش...:D
محل سکونت هم ساری هست

سمته **** نرو وضع **** مازندران خرابه (اگر اگر اگر آشنا خیلی تپل داری ) هر سال رزمایش --پارسال ما رو بردن 10 کیلومتر تو خاک عراق امسال هم رفیقا ما هستن کرمانشاه لب مرز ()رفیقامون یا لیسانس دارن لب مرز پست میدن هواست باشه کلا
نیروی انتظامی رو در نظر داشته باش

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
همین فردا برو عضو بسیج شو. بعد از 6 ماه بسیج فعال میشی و برای مدت سربازیت کمکت میکنه. موفق باشید.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

babalak

Registered User
لایک‌ها
122

موفق باشي
والا من رشته م مهندسی صنایع هستش
تو محلمون پایگاه هست و اونی که مسئول آموزش 45 روزه هست همسایه دیوار به دیوار ماست و با منم خیلی خوبه،کار 2-3 نفر از بچه های محلمون رو هم درست کرده
با این صحبت کنم درست نمیشه؟
ممنون داداش
همون امریه رو باید پیگیر باشی چون **** یکی از اقوام باید کارکنان **** باشه یا خودت بسیج فعال داشته باشی
امریه خیلی بهتر و راحتر هستش ولی سه ماه بیشتر خدمت می کنی که ارزش داره
والا اگه آشنا باشه طرف زودتر نمیتونه فعال رو بگیره واسم؟ آخه امریه باید آشنای سرهنگ اینا داشته باشی فک کنم!
سمته **** نرو وضع **** مازندران خرابه (اگر اگر اگر آشنا خیلی تپل داری ) هر سال رزمایش --پارسال ما رو بردن 10 کیلومتر تو خاک عراق امسال هم رفیقا ما هستن کرمانشاه لب مرز ()رفیقامون یا لیسانس دارن لب مرز پست میدن هواست باشه کلا
نیروی انتظامی رو در نظر داشته باش
آخه این آشنایی که گفتم بچه ها رو میبره همین نزدیکی های شهرمون یعنی تا حالا که کار 2-3 نفر رو تا اونجایی که خودم دیدم درست کرده!
**** که خرابه پس نیروی انتظامی که از قدیم الایام بیگاری میکشه از مشمول ها چیه! :دی
همین فردا برو عضو بسیج شو. بعد از 6 ماه بسیج فعال میشی و برای مدت سربازیت کمکت میکنه. موفق باشید.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
میخوام برم داداش ولی میدونی یه سری مشکلات هست! مثلا من الان 12 ساله تو این کوچه زندگی می کنم و با تمام آدماش سلام علیک دارم ولی تا الان نه زیاد مسجد رفتم و نه بسیج بودم،الان یهو میخوام برم روم نمیشه راستیتش!
ممنونم

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
وآخه این آشنایی که گفتم بچه ها رو میبره همین نزدیکی های شهرمون یعنی تا حالا که کار 2-3 نفر رو تا اونجایی که خودم دیدم درست کرده!
**** که خرابه پس نیروی انتظامی که از قدیم الایام بیگاری میکشه از مشمول ها چیه! :دی
ممنونم

به هر حال ما پارسال یه چهار ماه یه دو ماه لبه مرز بودیم دردش خوردنی تر از بیگاری هست ..

اون آشنایی هم که میگی داری اگر میخوای بری **** معطل نکن همین فردا برو وضو بگیر بسم الله ..ما این کار رو نکردیم پشیمونیم شما مسجد تو کوچتون بود ما دیوار به دیوار بودیم

مجردی ؟دلیلت چیه میخوای تو شهر خدمت کنی ؟

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
به هر حال ما پارسال یه چهار ماه یه دو ماه لبه مرز بودیم دردش خوردنی تر از بیگاری هست ..

اون آشنایی هم که میگی داری اگر میخوای بری **** معطل نکن همین فردا برو وضو بگیر بسم الله ..ما این کار رو نکردیم پشیمونیم شما مسجد تو کوچتون بود ما دیوار به دیوار بودیم

مجردی ؟دلیلت چیه میخوای تو شهر خدمت کنی ؟
بابا خدایی ظلمه آدم با لیسانس بره لبه مرز وایسه! حالا خدایی نکرده بیان آدمو گروگان بگیرن مگه اینا پول بده هستن :D
والا اتفاقا بچه خوبی هم هست منتها گفتم که سختمه یمقدار...هر چند من الان برم مسجد همسایه ها خیلی خوششونم میاد و تحویلم میگیرن ولی خب دیگه...
آره مجردم و بخاطر شغلی که دارم واسه خودم دست و پا می کنم میخوام حداقل 7-8 ساعت از روز رو خونه باشم!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه نکته رو هم در نظر داشته باش حتی اگه بسیج فعال رو گرفتی و دوره تکمیلی رو هم رفتی و پارتی هم توی شهرتون داشتی بازم 100% توی پذیرش سپاهت مطمئن نباش چون بازم احتمالش هست که نشه.

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
یه نکته رو هم در نظر داشته باش حتی اگه بسیج فعال رو گرفتی و دوره تکمیلی رو هم رفتی و پارتی هم توی شهرتون داشتی بازم 100% توی پذیرش سپاهت مطمئن نباش چون بازم احتمالش هست که نشه.

چرا اتفاقا پرس و جو که کرده بودم گفتن احتما 90 درصد به بالا تو **** خدمت می کنی اگه دوره 45 روزه رو بری و ...
آخه این همسایمون هم جوونه و هم آدم خوبیه و ازش بخوام کمک میکنه تا جایی که بتونه،یعنی ازون آدمایی نیست که مثلا سرسنگین باشه یا بدقلق باشه و....
خودشم مسئول آموزش دوره تکمیلی هست و محل آموزش هم همیشه یجا هست
من واقعا نیاز دارم که خدمت رو تو شهر خودم باشم چون تمام برنامه هام بهم میخوره!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
چرا اتفاقا پرس و جو که کرده بودم گفتن احتما 90 درصد به بالا تو **** خدمت می کنی اگه دوره 45 روزه رو بری و ...
آخه این همسایمون هم جوونه و هم آدم خوبیه و ازش بخوام کمک میکنه تا جایی که بتونه،یعنی ازون آدمایی نیست که مثلا سرسنگین باشه یا بدقلق باشه و....
خودشم مسئول آموزش دوره تکمیلی هست و محل آموزش هم همیشه یجا هست
من واقعا نیاز دارم که خدمت رو تو شهر خودم باشم چون تمام برنامه هام بهم میخوره!

من دوره تکمیلی رو نرفتم و بسیجی فعال رو هم نداشتم ولی پارتی کله گنده داشتم و گفت 100% جوره ولی نشد. حالا من رو بیخیال یکی دیگه از دوستان توی تاپیک سربازی هست که هم بسیجی فعال رو داره و هم تکمیلی رو و بهش گفته بودن 100% سپاهی ولی بازم نیوفتاد ****.
قول میدن بهت ولی بازم قطعی نیست فقط در صورتی میتونی مطمئن باشی که آشنا توی **** وظیفه تهران (تقسیمات) داشته باشی.
کل **** شهرما آشنا هستن هم رئیس **** هم رئیس حفاظت و خیلیهای دیگه و همشون پیگیر کارم بودن ولی نشد!

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
من دوره تکمیلی رو نرفتم و بسیجی فعال رو هم نداشتم ولی پارتی کله گنده داشتم و گفت 100% جوره ولی نشد. حالا من رو بیخیال یکی دیگه از دوستان توی تاپیک سربازی هست که هم بسیجی فعال رو داره و هم تکمیلی رو و بهش گفته بودن 100% سپاهی ولی بازم نیوفتاد ****.
قول میدن بهت ولی بازم قطعی نیست فقط در صورتی میتونی مطمئن باشی که آشنا توی **** وظیفه تهران (تقسیمات) داشته باشی.
کل **** شهرما آشنا هستن هم رئیس **** هم رئیس حفاظت و خیلیهای دیگه و همشون پیگیر کارم بودن ولی نشد!

عجب! امریه چطوریه؟ یمقدار بیشتر راجع بهش توضیح میدین؟ باید چیکار کنیم دقیقا،واسشون باید کار کنیم؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
عجب! امریه چطوریه؟ یمقدار بیشتر راجع بهش توضیح میدین؟ باید چیکار کنیم دقیقا،واسشون باید کار کنیم؟

امریه که خیلی خیلی بهتر از پذیرش **** هست.
امریه به این صورته که میرید توی اداره ای که رشته شما رو میگیره و درخواست میدید اگه قبول بشه امریه تون اونوقت 2 ماه آموزشی رو میفرستن یکی از پادگان های آموزشی **** و بعد از اون میاید و توی اون اداره مثل کارمند های معمولی کار میکنید (لباس شخصی هم هستید) فقط تنها فرقتون اینه که حقوق سربازی میگیرید و نه حقوق یک کارمند رو.
یکی از نکات خیلی خوبش هم همین لباس شخصی بودنش هست.

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895

تایید میشه

این رفیقمون هم که الان کرمونشاه هست هم پزیرش **** بود
هم اشنا داشت هم کارت سبز گرفته بود ولی ....

کلا **** همینه یه وقت دیدی شانسی افتادی زیر دستی یه باحال یه وقت دیدی رفتی پیش رفیقمون

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
امریه که خیلی خیلی بهتر از پذیرش **** هست.
امریه به این صورته که میرید توی اداره ای که رشته شما رو میگیره و درخواست میدید اگه قبول بشه امریه تون اونوقت 2 ماه آموزشی رو میفرستن یکی از پادگان های آموزشی **** و بعد از اون میاید و توی اون اداره مثل کارمند های معمولی کار میکنید (لباس شخصی هم هستید) فقط تنها فرقتون اینه که حقوق سربازی میگیرید و نه حقوق یک کارمند رو.
یکی از نکات خیلی خوبش هم همین لباس شخصی بودنش هست.

تایید میشه

این رفیقمون هم که الان کرمونشاه هست هم پزیرش **** بود
هم اشنا داشت هم کارت سبز گرفته بود ولی ....

کلا **** همینه یه وقت دیدی شانسی افتادی زیر دستی یه باحال یه وقت دیدی رفتی پیش رفیقمون
خب پس من واسه امریه اقدام می کنم! ترسیدم اصلا :دی
اگه خدا خواست قبول شدم اونوقت ساعت کاریم چجوری میشه؟مرخصی هم دارم؟یعنی همه چیم مثل کارمندای اونجاست جز حقوق درسته؟ حقوق سربازی 200 تومنه واسه لیسانس؟! :دی
بدبختی معدلم خیلی پایینه! 13 رو کسی امریه میده؟!
ممنون دوستان گل

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
بالا که میگفتن 3 ماه بیشتر باید خدمت کنی !

shiralizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ، در صورت ممکن به سوال کاربر bablak جواب بدید من هم دقیقا همین سوالات رو دارم .
باتشکر;)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خب پس من واسه امریه اقدام می کنم! ترسیدم اصلا :دی
اگه خدا خواست قبول شدم اونوقت ساعت کاریم چجوری میشه؟مرخصی هم دارم؟یعنی همه چیم مثل کارمندای اونجاست جز حقوق درسته؟ حقوق سربازی 200 تومنه واسه لیسانس؟! :دی
بدبختی معدلم خیلی پایینه! 13 رو کسی امریه میده؟!
ممنون دوستان گل

ساعت کاری مثل کارمندان معمولی هست. حقوقتون بیشتر از 50-60 تومن نیست!
معدل 13 رو قبول نمیکنن، اکثر ادارات حداقل معدل دارند و حداقل معدلهاشون هم بالاست بعضی ها 16 یا حتی بیشتر.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
امریه بگیریم باید بیشتر خدمت کنیم,?

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

بله، خدمت به طور معمول شده 21 ماه ولی در صورتی که امریه بگیرید باید 2 سال کامل (24 ماه) خدمت کنید.

بالا