• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد خدمت سربازی

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
ساعت کاری مثل کارمندان معمولی هست. حقوقتون بیشتر از 50-60 تومن نیست!
معدل 13 رو قبول نمیکنن، اکثر ادارات حداقل معدل دارند و حداقل معدلهاشون هم بالاست بعضی ها 16 یا حتی بیشتر.
عجب پس من باید برم همون **** پذیرش کنم!!
با معدل 16-17 برم تازه 10 جا خواهش و تمنا کنم 3 ماه اضافه هم خدمت کنم 50-60 تومن بهم بدن آخرش :دی
حالا میفهمم چرا میگن مثل مرد برو خدمت کن...:eek:

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
عجب پس من باید برم همون **** پذیرش کنم!!
با معدل 16-17 برم تازه 10 جا خواهش و تمنا کنم 3 ماه اضافه هم خدمت کنم 50-60 تومن بهم بدن آخرش :دی
حالا میفهمم چرا میگن مثل مرد برو خدمت کن...:eek:

آره با نوجه به معدلت امریه رو بیخیال شو، مگه اینکه تو اداره یا سازمانی پارتی خیلی کله گنده داشته باشی.
برو دنبال همون پذیرش **** و باید ببینی شانست چجوریه.

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
شما
همین فردا برو بسیج و تکمیلیت رو ردیف کن.
برای پذیرش **** هم اقدام کن،این که دوستان میگن حتی اگه پذیرش هم بگیری ممکنه **** نیوفتی درسته اما توکلت به خدا باشه انشاا.. که میشه اما اگه نشدم حداقل میدونی که تو تلاشت رو کردی!

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
شما
همین فردا برو بسیج و تکمیلیت رو ردیف کن.
برای پذیرش **** هم اقدام کن،این که دوستان میگن حتی اگه پذیرش هم بگیری ممکنه **** نیوفتی درسته اما توکلت به خدا باشه انشاا.. که میشه اما اگه نشدم حداقل میدونی که تو تلاشت رو کردی!

آره عزیز میخوام اقدام کنم
منتها مسجد ما همشون پیرمردن :دی آدم یطوری میشه میره اونجا...

پ.ن : میگم برای کار گرفتن چی ؟ 13 معدل داغونیه نه؟ :(
هر کاریشم می کنیم بالا نمیره اینقدر سابقمون خرابه :D

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز من پیشنهاد میکنم شما با توجه به فرصتی که داری، اقدام کنی برای قبول شدن در مقطع فوق لیسانس.
فوق لیسانسه ها در 99% موارد شهر خودشون میافتن.
هر چی مدرکت بالاتر باشه خدمتت آسونتره (البته به استثنای آموزشی که ما فرق چندانی ندیدیم)
اگر فوقت رو بگیری، احتمال امریه شدنت هم خیلی خیلی بالاتر میره.
موفق باشی.

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
دوست عزیز من پیشنهاد میکنم شما با توجه به فرصتی که داری، اقدام کنی برای قبول شدن در مقطع فوق لیسانس.
هر چی مدرکت بالاتر باشه خدمتت آسونتره (البته به استثنای آموزشی که ما فرق چندانی ندیدیم)
موفق باشی.
راستش بعضی مواقع عجیب مصمم میشم ارشد قبول شم! چون معدلم خیلی خرابه وضعش
از طرفی باید 2 سال دیگه عمرم رو تلف کنم و تازه معلوم نیست کدوم دانشگاه قبول بشم،دانشگاهی که مدنظرم هست علوم فنون بابل هستش که رتبه 500 میخواد!!!!
الان من با این معدلم واقعا امیدی به گرفتن کار ندارم...متاسفانه بچه ها خودشونو با قرص و قلیون و هزار تا چیز دیگه کشیدن بالا الان معدلشون حداقل 14-15 هستش اونوقت من...
من اگه بخوام ارشد امتحان بدم تا همین بهمن ماه وقت دارم دیگه،بنظرتون شانسی واسه اون آوردن اون رتبه دارم؟ روزی بیشتر از 4-5 ساعت عمرا بتونم مطالعه کنم تازه درسهای ترم هم هست دیگه

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
موفق باشی.
راستش بعضی مواقع عجیب مصمم میشم ارشد قبول شم! چون معدلم خیلی خرابه وضعش
از طرفی باید 2 سال دیگه عمرم رو تلف کنم و تازه معلوم نیست کدوم دانشگاه قبول بشم،دانشگاهی که مدنظرم هست علوم فنون بابل هستش که رتبه 500 میخواد!!!!
الان من با این معدلم واقعا امیدی به گرفتن کار ندارم...متاسفانه بچه ها خودشونو با قرص و قلیون و هزار تا چیز دیگه کشیدن بالا الان معدلشون حداقل 14-15 هستش اونوقت من...
من اگه بخوام ارشد امتحان بدم تا همین بهمن ماه وقت دارم دیگه،بنظرتون شانسی واسه اون آوردن اون رتبه دارم؟ روزی بیشتر از 4-5 ساعت عمرا بتونم مطالعه کنم تازه درسهای ترم هم هست دیگه

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
باشه پیر مرد باشن
مشکلی نیست که،الان تو داری اینجوری فکر میکنی
ولی بری میبینی که اصلا فکرت اشتباه بوده!
فقط تا رفتی همون روز نرو بسیج اقدام کن که ضایعست،یه سه چهار روز بگزره بعدا اقدام کن.
چون میگی آشنا نداری 6 ماه طول میکشه تا از عادی به فعال تبدیلت کنند بعدم برو تکمیلی بعدم برو **** پذیرش بگیر.
فکر کنم بتونی 2 سال سابقه جور کنی تا اون موقع واسه خودت که میشه 2تا 45 روز+2 ماه هم که تکمیلی کم میکنه
اینجوری تقریبا 5 ماه جلو میوفتی!!!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
باشه پیر مرد باشن
مشکلی نیست که،الان تو داری اینجوری فکر میکنی
ولی بری میبینی که اصلا فکرت اشتباه بوده!
فقط تا رفتی همون روز نرو بسیج اقدام کن که ضایعست،یه سه چهار روز بگزره بعدا اقدام کن.
چون میگی آشنا نداری 6 ماه طول میکشه تا از عادی به فعال تبدیلت کنند بعدم برو تکمیلی بعدم برو **** پذیرش بگیر.
فکر کنم بتونی 2 سال سابقه جور کنی تا اون موقع واسه خودت که میشه 2تا 45 روز+2 ماه هم که تکمیلی کم میکنه
اینجوری تقریبا 5 ماه جلو میوفتی!!!

دیگه مثل قبل نیست که بدون فعالیت بعد از 6 ماه خود به خود فعالت کنن، چند وقته بخش نامه اومده که باید حتما فعالیت داشته باشی (کلاس صالحین و نمیدونم از این حور چیزا) میزارن و باید شرکت داشته باشی وگرنه فعال نمیکنن.

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
دیگه مثل قبل نیست که بدون فعالیت بعد از 6 ماه خود به خود فعالت کنن، چند وقته بخش نامه اومده که باید حتما فعالیت داشته باشی (کلاس صالحین و نمیدونم از این حور چیزا) میزارن و باید شرکت داشته باشی وگرنه فعال نمیکنن.
درسته
اگه تونستی یه معاونتی هم تو پایگاه دستت بگیر مثل فرهنگی یا یه همچین چیزی.

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
درود،
نخواستم تاپیک جدید بسازم.
من دوره کد رو تموم کردم (لشگر 28 پیاده سنندج).
حالا واسه یگان افتادم تیپ 130 مستقل پیاده - بجنورد.
28ام (یعنی فردا) باید خودم رو معرفی کنم ولی میخوام 2 روز غیبت کنم.
ما که هر کسیو دیدیم گفت واسه معرفی به یگان اشتباه مارو نکنید خودتونو دیرتر معرفی کنید هیچ اتفاقی نمیفته.
نظر شما چیه؟ اضاف میخورم یا مورد خاصی پیش نمیاد؟

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
درود،
نخواستم تاپیک جدید بسازم.
من دوره کد رو تموم کردم (لشگر 28 پیاده سنندج).
حالا واسه یگان افتادم تیپ 130 مستقل پیاده - بجنورد.
28ام (یعنی فردا) باید خودم رو معرفی کنم ولی میخوام 2 روز غیبت کنم.
ما که هر کسیو دیدیم گفت واسه معرفی به یگان اشتباه مارو نکنید خودتونو دیرتر معرفی کنید هیچ اتفاقی نمیفته.
نظر شما چیه؟ اضاف میخورم یا مورد خاصی پیش نمیاد؟

دوستها راست میگن فقط باید حرفه ای باشی کم نیاری .. .ولی کلا طرفای ما آشناها میخوان پارتی بازی کنن میگن روز دیر تر بیاین

چند ساعت راه هست چقد بد تقسیم شدی

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
دوستها راست میگن فقط باید حرفه ای باشی کم نیاری .. .ولی کلا طرفای ما آشناها میخوان پارتی بازی کنن میگن روز دیر تر بیاین

چند ساعت راه هست چقد بد تقسیم شدی
آموزشی 06 خیابون پاسداران تهران بودم.
دوره کد افتادم سنندج حالا یگانم شد بجنورد... اصلا نمیدونم چطوری هست اونجا.
خدا نصیب کسی نکنه، دوره کد بدترین دوران زندگیم بود... چه حمالی ای که از ما نکشیدن.

تا بجنورد 668 کیلومتر راهه مدتش بستگی به جادش داره. اگه از گرگان بره احتمالا یه 12 ساعتی تو راهم.
بعد میگن بومی سازی کردیم !

بالا