• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد خرید گوشی تا 150تومن

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
k500i اونقدر ها هم زشت نیست بابا:D ! مانیتورش خیلی بزرگه و همین خیلی خوشگلش کرده!
نکته ی مهمی که هست اینه که t630 بیشتر مردونه هست و آقایون میپسندنش !
من خودم فکر میکنم اگه واسه bluetoth اش میخوای بخری t630 رو اونقدر حافظه اش کمه که اونقدر کاری باهاش نمیشه کرد (نسبت به حجم فایل هایی که میخوای منتقل کنی میگم)

hojat

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از kasra_kh :
k500i اونقدر ها هم زشت نیست بابا:D ! مانیتورش خیلی بزرگه و همین خیلی خوشگلش کرده!
نکته ی مهمی که هست اینه که t630 بیشتر مردونه هست و آقایون میپسندنش !
من خودم فکر میکنم اگه واسه bluetoth اش میخوای بخری t630 رو اونقدر حافظه اش کمه که اونقدر کاری باهاش نمیشه کرد (نسبت به حجم فایل هایی که میخوای منتقل کنی میگم)

عزيزم ميدونم..ولي خودت هم خيلي راضي نبودي ازش فكر.كنم...

نميدونم به خدا....

sambol

Registered User
لایک‌ها
4
بابا k500 حرف نداره از نظر من به t630شرف داره من وقتي خودم مي خواستم بخرم 1 ماه دنبالش گشتم :cool: به نظر من t630 بگيري پشيمون ميشي ;)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
من یه گوشی میخوام که آتن دهیش خوب باشه! و ارزون(100 به پایین)! امکانات اضافه هم واسم مهم نیست!برا این تالیا می خوام(تالیا چیه که کله پاچش چی باشه!)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
راستي برايه عكس زمينه كه بعضي ها ميگفتن k500 خيلي از t630 بهتره اما بچها تو اون تاپيك ميگفتن اگر يك عكس با اندازه هايه خوب بزارين پشت t630اون هم خيلي خوب ميشه.....
موقعی که اون تاپیک نوشته می شد هنوز K500 نیومده بود ( یا قیمتش خیلی بالا بود) و دوستانی که نظر می دادن T630 رو با گوشی های مشابه اون موقع مقایسه می کردن و چون اون موقع در اون محدوده قیمت هیچ گوشی ای با این امکانات وجود نداشت همه روی این گوشی نظر مثبت داشتند، ولی الان که با همون هزینه میشه یه گوشی ای خرید که امکاناتش بسیار بیشتره فکر نکنم خریدن T630 چندان منطقی به نظر بیاد.
.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
Sony CMD-Z5
sonycmdz5.jpg

من یه گوشی میخوام که آتن دهیش خوب باشه! و ارزون(100 به پایین)! امکانات اضافه هم واسم مهم نیست!برا این تالیا می خوام(تالیا چیه که کله پاچش چی باشه!)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من زمانی که می خواستم گوشی بگیرم. T630 قیمتش 175 هزار تومن بود و K500 قیمتش 190 تومان. خیلی هم بین این دو تا مونده بودم. اون موقع البته کسی دنبال K500 نبود و نمی شناختش و توی بازار هم کم بود. و خیلی سبک سنگین کردم. چند بار رفتم بازار و دو تا رو توی دستم گرفتم. k500 بنظرم اومد که کلیداش خیلی پایین هست و اگه یکدستی بخوام باهاش کار کنم با توجه به پایین بود کلیداش و لیز بودن جنس بدنه اش هر لحظه ممکنه که از دستم سر بخوره و بیفته. با چند نفر هم که بودیم و با هم قیافشونو مقایسه می کردیم همه می گفتند که K500 قشنگ نیست. (همه فروشنده ها هم همین نظر رو داشتند). من حساب کتاب کردم دیدم که mp3 که گوش نمی کنم . از نظر قیافه و خوشدستی هم که K500 خوب نیست و T630 خیلی سرتر هست. بنابراین T630 گرفتم. در ضمن من دخترم و عاشق قیافه T630 حتی بنظر من از K700 خیلی خوشگلتره!!! ولی آقایون نظرشون برخلاف منه!!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از xPlod :
چند هست و امکانات چی داره و کیفیتش چطوره؟؟
گارانتیش چه جوریه؟ معتبره؟ مدل چه سالیه؟

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
k750 جدید اومده .. گوشی بدی هم نیست .. قیمتش رو نمیدونم ... اما به نظر بد نمی یاد ..
من موندم که k750 بگیرم یا زیمنس SX1 ؟؟؟؟

hojat

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از darya_s :
من زمانی که می خواستم گوشی بگیرم. T630 قیمتش 175 هزار تومن بود و K500 قیمتش 190 تومان. خیلی هم بین این دو تا مونده بودم. اون موقع البته کسی دنبال K500 نبود و نمی شناختش و توی بازار هم کم بود. و خیلی سبک سنگین کردم. چند بار رفتم بازار و دو تا رو توی دستم گرفتم. k500 بنظرم اومد که کلیداش خیلی پایین هست و اگه یکدستی بخوام باهاش کار کنم با توجه به پایین بود کلیداش و لیز بودن جنس بدنه اش هر لحظه ممکنه که از دستم سر بخوره و بیفته. با چند نفر هم که بودیم و با هم قیافشونو مقایسه می کردیم همه می گفتند که K500 قشنگ نیست. (همه فروشنده ها هم همین نظر رو داشتند). من حساب کتاب کردم دیدم که mp3 که گوش نمی کنم . از نظر قیافه و خوشدستی هم که K500 خوب نیست و T630 خیلی سرتر هست. بنابراین T630 گرفتم. در ضمن من دخترم و عاشق قیافه T630 حتی بنظر من از K700 خیلی خوشگلتره!!! ولی آقایون نظرشون برخلاف منه!!

من هم تنها تويه قيافه و بلوتوث شون گير كردم...تا خودم از نزديك نبينم نميتونم انتخاب كنم....ممنون از همه دوستان كه منو راهنمايي كردن....
راستي ببينيد اين برداشتي كه من دارم دوروسته....

k500 قيافه نداره ولي امكانت خوبي داره.....
اما t630 قيافه داره ولي از لحاظ امكانت يه مقدار كم مياره و اين كم اوردن اينه---k500 امكان فيلم برداري..پخش موزيك و پخش فيلم...

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از mehrdad1355 :
چند هست و امکانات چی داره و کیفیتش چطوره؟؟
گارانتیش چه جوریه؟ معتبره؟ مدل چه سالیه؟

ظاهرا بر خلاف پست قبلی ت اهل کله پاچه ای.
Z5 با این که برای 5-6 سال قبل ـه ولی گوشی ایه که تقریبا دست دوم سالمش گیر نمیاد و نو ش هم اگه پیدا بشه همون حدود 100 تومنه و علت بالا موندن قیمتش هم همین رضایتمندی بیش از حد دارندگانشه.

اگه دنبال گارانتی و امکانات و بقیه مخلفاتی به نظر من از نوکیا 2600 ، 3100 و 6610 گوشی های خوبی اند. اما اگه بتونی 20-30 چوق دیگه بزاری روش T630 بهترین گزینه اس.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نقل از xPlod :
احسنت!!

3 سال پيش شمال بوديم و همه مدل گوشي دست فك و فاميل بود!!اما تنها گوشي كه آنتن ميداد گوشي بابام بود كه اسمش z5 بود!!!يعني همين گوشي با اين ظاهر احمقانه اش!!

راستش منم رو همون حساب ميخوام SE بگيرم!!چون آنتن دهيش نبايد بدتر از اين باشه ديگه!!;)
اينم گوشيهاي توي رنج 100 تومن!
http://www.shop.ir/browse.jsp?categoryId=4&sort=p.price%20desc&start=70&count=10
http://www.shop.ir/browse.jsp?categoryId=4&sort=p.price%20desc&start=60&count=10

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از xPlod :
ظاهرا بر خلاف پست قبلی ت اهل کله پاچه ای.
Z5 با این که برای 5-6 سال قبل ـه ولی گوشی ایه که تقریبا دست دوم سالمش گیر نمیاد و نو ش هم اگه پیدا بشه همون حدود 100 تومنه و علت بالا موندن قیمتش هم همین رضایتمندی بیش از حد دارندگانشه.

اگه دنبال گارانتی و امکانات و بقیه مخلفاتی به نظر من از نوکیا 2600 ، 3100 و 6610 گوشی های خوبی اند. اما اگه بتونی 20-30 چوق دیگه بزاری روش T630 بهترین گزینه اس.
برا من اول انتن دهیش مهمه و بعد گارانتی! امکانات اضافه زیاد برام مهم نیست! چون ممکنه گمش کنم! یا بلای سرش بیارم (امان از حواس جمع) این تی 630 چنده؟و امکاناتش چیه؟
عذر می خوام گلاب به روتون! روی فریده به دیوار! خلاف ادبه! این گوشی های صا ایران چجورین؟؟ چون انگار خیلی جوات هستند که من ندیدم اینجا کسی درموردشون حرف بزنه؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از SherlockHolmes :
احسنت!!

3 سال پيش شمال بوديم و همه مدل گوشي دست فك و فاميل بود!!اما تنها گوشي كه آنتن ميداد گوشي بابام بود كه اسمش z5 بود!!!يعني همين گوشي با اين ظاهر احمقانه اش!!

راستش منم رو همون حساب ميخوام SE بگيرم!!چون آنتن دهيش نبايد بدتر از اين باشه ديگه!!;)
کار کردن با این گوشی که به قول شما ظاهرش احمقانه اس به واسطه ی اون 5-Way JOG dial بسیار لذت بخشه. از لحاظ آنتن دهی هم که عالیه. از طرفی فقط دست آدمایی می بینی که از موبایلشون به عنوان یه وسیله ی ارتباطی استفاده می کنن. اگه من یه روز یه دونه نوشو پیدا کنم معطلش نمی کنم.

اما در مورد آنتن دهی گوشی های SE زیاد مطمئن نباش، هیچ کدومشون به خوبی اجداد طاهرینشون (Sony & ///) نیستند.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از mehrdad1355 :
برا من اول انتن دهیش مهمه و بعد گارانتی! امکانات اضافه زیاد برام مهم نیست! چون ممکنه گمش کنم! یا بلای سرش بیارم (امان از حواس جمع) این تی 630 چنده؟و امکاناتش چیه؟
عذر می خوام گلاب به روتون! روی فریده به دیوار! خلاف ادبه! این گوشی های صا ایران چجورین؟؟ چون انگار خیلی جوات هستند که من ندیدم اینجا کسی درموردشون حرف بزنه؟
آنتن دهی گوشیای نوکیا بعضن خوبه ولی متاسفانه در سری جدید گوشی های رده ارزون قیمت نوکیا، اکثرن کیفیت مناسبی ندارن و به نظر من سری های قدیمی تر مثل 6610 خیلی با کیفیت ترند.
T630 که قیمتش حدود 130 تومنه هم آنتن دهی خوبی داره و هم در کنار امکاناتش مثل دوربین و بلوتوث، کیفیت مناسب هم داره. در مورد گوشی های صاایران هم بهتره صحبتی نشه..

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از xPlod :
آنتن دهی گوشیای نوکیا بعضن خوبه ولی متاسفانه در سری جدید گوشی های رده ارزون قیمت نوکیا، اکثرن کیفیت مناسبی ندارن و به نظر من سری های قدیمی تر مثل 6610 خیلی با کیفیت ترند.
T630 که قیمتش حدود 130 تومنه هم آنتن دهی خوبی داره و هم در کنار امکاناتش مثل دوربین و بلوتوث، کیفیت مناسب هم داره. در مورد گوشی های صاایران هم بهتره صحبتی نشه..
صا ايران گفته ديگه موبايل نميسازه.
تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل...

بالا