• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد خرید گوشی سونی zL

sayaweb

Registered User
لایک‌ها
220
Dooste aziz shoma az sony khoshet nemiyad chera koli mikoni mozoro man alan z ultra daram kheyliham aliye goshiye ghablimam note 2 va apple 4s hameye berand ha moshkelate khase khodeshono daran nemishe goft aslan ein berand khob nist ya ein beran behtarin goshiye

اتفاقا خودم هم گوشی باز بودم به خصوص سونی اما الان متنفر شدم به خصوص از وقتی که ابدیت اندروید امدش
کافی یکی از اپلیکیشن ها نسخه جدید باشه واندروید شما نسخه قدیمی کارت درمیاد همش ارور....
همه گوشی ها با هربار ابدیت مقدار رم مصرفیشون بالا تر میره,اما دیگه سونی واقعا بالا میره !
دیگه زد که جدید هست و قوی تر به قوله خودشون خیر سرش پرچم دارشونه اینه !اگر شما با مشکل برنخوردید با سونی شاید اهل گوشی نبودید....
من هم بخاطر کارم هم بخاطر سایتی که دارم باید اپلیکیشن هارا بعضی هاشونو تست کنم یا اموزش درست کنم و...
با سونی ,حالا گو و اس هیچی با زد چند تا برنامه اضافه تر میشد هنگ کردنش شروع میشود... اما اچ تی سی نه فکر کنم قشنگ دروغ نگم 8 تا صفحه برنامه و بازی"بیشترش برنامه بود" یه صفحه شایدبازی بود اونم به جز 2تاش بقیه دیتا دار بود.همش در حال کارکردن با گوشی بودم تو اینترنت هیچ مشکلی نداشتم
سامسونگ نظر نمیدم اما بد نیست چون کلا 2 هفته اس 4 دستم بود اونم فروختم !اپل هم برای خودم نه اما برای بردارم هست اونم مشکلی نداره به جز اینکه اپ هاش کم تر هست نسبت به اندروید...

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
از همه نظر ,گفتم اچ تی سی خیلی بهتر هست...
الان خودم یه اچ تی سی دارم وان ایکس دارم,قبلا هم ویندوز فون داشتم عالی بود واقعا هیچ مشکلی نداشتم باهاشون حتی با این که ویندوز فون بود قبلی ولی بار عالی بود....
سونی هم تا زمانی خوب هست که ابدیت نشود,خودم خدمات کامپیوتر داریم در کنار ان بخشی برای موبایل هم هست,بیشتر کسایی که سونی داشتن امدن ناراضی بودن 95% هم مشکلشون این بود که بیش از حد هنگ میکنه....
نظرتون درباره g2 چیه؟

sayaweb

Registered User
لایک‌ها
220
نظرتون درباره g2 چیه؟

ال جی دیگه؟
اگر خوده جی 2 بگیری ,من که کار نکردم اما یکی از دوستام داشتش خیلی ازش راضی بود,منم دستم گرفتم و درحد اینکه یه کاری کرده باشم باهاش خوب بود!فقط عزیز من درجریان نیستم,سوال میکنم بهت میگم من فقط سونی را ابدیت کردم به ورژن جدید"خودم" یه سوال کن ببین ابدیت میشه یا خیر,و کسی ابدیت کرده یا نه!چون نسخه اندرویدش پایین هست...
مینیشو نمیدونم!ال جی گوشی های خوبی داره میزنه!

بالا