• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد خرید گوشی W810i از تمام دوستان

persiking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من میخوام هفته دیگه برم یه گوشی W810i بخرم. در مجموع با گشتن تو اینترنت و صحبت های دوستان به این نتیجه رسیدم که زیر 300 تومن این گوشی از بقیه بهتره. حالا در موارد زیر میشه کمکم کنید؟

1 - انتخاب درستی کردم؟ یعنی W810i تو گوشیهای زیر 300 انتخاب خوبیه؟ راستی من میخوام باهاش بیشتر MP3 گوش بدم و کیفیت صدا خیلییی برام مهمه. چند نفر میگفتن سری W سونی اریکسون تو همه ی گوشیها کیفیت پخش صدا و آهنگش بهتره. این درسته؟ اگه نیست چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟

2- اینکه میگن مدلای W810 فرق داره و بعضی بهتره، بعضی باسش ضعیف تره و ... داستانش چیه؟ چه مدلی باید بگیرم که بهترینش باشه؟

3- این موضوع سریال تقلبی و اصل داستانش چیه؟ اگه تقلبی باشه مگه چی میشه؟ و موقع خرید از کجا بفهمم سریالش اصله یا نه؟

4- چه گارانتی بگیرم که هم خوب باشه هم زیادی گرون نباشه؟

5- حدود قیمت بازار کسی میدونه؟

6- به جز اینا که گفتم موقع خرید به چيا حواسم باید جمع باشه؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- بله 99%، ردیف کار خودت هست.

2- W810i مدل های مختلف نداره، فقط دو رنگ هست که میتونی انتخاب کنی، مشکی و سفید.
(مشکی بیشتر در بازار موجود هست.)

*این نکته رو هم در نظر بگیر که الان هم W810i ساخت مالزی در بازار موجود هست و هم ساخت چین، از لحاظ کیفیّت هیچ تفاوتی ندارند، ولی در موقع خرید گوشی حتماً چک کنید که عبارت Made in China یا Made in Malaysia بر روی بدنه گوشی، (پشت محلّ قرار گرفتن باتری) نوشته شده یاشه.

3- گوشی های داری گارانتی معتبر، همگی سریال اصلی هستند، ضمناً من در مورد W810i استثنائاً توصیه میکنم که با گارانتی معتبر بگیرید که بتونید در صورت نیاز، خودتون گوشیتون رو آپدیت کنید.

4- معتبر ترین گارانتی سونی اریکسون سیتادل هست.

5- 330 (سیتادل)

6- به نظر من رنگ سفیدش رو بگیر.

persiking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا از راهنماییت ممنون فقط چند تا سوال دیگه:

1- مالزی بهتره يا چين؟ من شنیدم تو بازار تقلبیشم زیاده، درسته؟ از کجا بفهمم تقلبی نیستش؟

2- در مورد گارانتی آخه خیلی اختلاف داره !!! من الان زنگ زدم پرسیدم میگفتن 240 هم هستش. 90 تومن واسه گارانتی بدم؟؟؟ کارانتی نمیارزه این قدر واسش بدم، گارانتی های دیگه به جز سیتادل هم همینقد اختلاف قیمت دارن؟ خلاصه به جز سیتادل چی رو پیشنهاد میکنید؟

3- اگه بدون گارانتی بخرم از کجا بفهمم سریال اصله؟تو فروم که گشتم برا اصل بودن اینا رو پیدا کردم:

الف: سریال گوشی با سریال پشت باتری و سریال جعبه یکی باشه.
ب: با زدن کد #06#* همان سریال قسمت الف نشان داده شود.
ج: با وارد کردن سریال در این سایت مدل گوشی را W810i نشان بدهد.

به جز موارد فوق هم باید موقع خرید چیزیو چک کنم؟ یعنع با انجام دادن این کارا میتونم مطمئن باشم سریالش اصله و قابل آپدیت شدنه؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دوست عزیز در مورد همه ی سوالاتی که کردید قبلا مفصل بحث شده. یه سرچ بزنید پیدا می کنید !

persiking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز در مورد همه ی سوالاتی که کردید قبلا مفصل بحث شده. یه سرچ بزنید پیدا می کنید !

من اینا رو هم از Search کردن پیدا کردم ولی نظرات متفاوت بود و من نتونستم به جمع بندی برسم و برای همینم دوباره مطرح کردم.
میشه لطف کنید و اگه جایی مطرح شده و من نتونستم پیداش کنم لینکشو برام بفرستید؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
شما گوشی رو با سریال اصلی هم میتونید گیر بیارید اگر تهران باشید میتونید از علائدین طبقه چهارم پنجم
با قیمت 235-40 سریال اصلی پیدا کنید که از لحاظ آپدیت هم مشکلی نداشته باشید

persiking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من تهرانم و اتفاقا از علا الدینم میخوام بخرم. میشه یه جوری راهنمایی کنی که مطمئن باشم گوشیم اصله؟

ضمنا تاپیکای مربوطم خوندم ولی بازم از کجا مطمئن باشم گوشی اصل مالزی و رفرش شده نیست؟

راستی اگه توی این سایته هم سریالشو چک کردم و برا W810i بود دیگه صد در صد اصله؟ یا اینم این بازاریا میتونن دور بزنن؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من اینا رو هم از Search کردن پیدا کردم ولی نظرات متفاوت بود و من نتونستم به جمع بندی برسم و برای همینم دوباره مطرح کردم.
میشه لطف کنید و اگه جایی مطرح شده و من نتونستم پیداش کنم لینکشو برام بفرستید؟
ما اگه تاپیک همه چیز درباره ی سونی اریکسون W810 ، گوشیهای refurbished ، و تاپیک های متعددی که در مورد سریال اصلی و سریال چنج زده شده رو بخونی اطلاعاتت در مورد این گوشی کامل میشه و میتونی بهترین انتخابو داشته باشی.
http://forum.persiantools.com/t34451.html
http://forum.persiantools.com/t71657.html
http://forum.persiantools.com/t44018.html

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
آقا من تهرانم و اتفاقا از علا الدینم میخوام بخرم. میشه یه جوری راهنمایی کنی که مطمئن باشم گوشیم اصله؟

ضمنا تاپیکای مربوطم خوندم ولی بازم از کجا مطمئن باشم گوشی اصل مالزی و رفرش شده نیست؟

راستی اگه توی این سایته هم سریالشو چک کردم و برا W810i بود دیگه صد در صد اصله؟ یا اینم این بازاریا میتونن دور بزنن؟
برای سریال همون کارو بکن. برای refurbished هم به رنگ گوشی و جعبه و محتویات اون دقت کن.
ممکنه سریال یه W810 دیگه رو روش گذاشته باشن ولی معمولا عقلشون به این چیزا نمی رسه !

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
دقت کن کابل صوتی گوشی رو که باید داخل جعبه باشه بر نداشته باشن

در ضمن هدفونهاش رو هم چک کن بعضی از فروشنده ها هدفونهای اصلی رو برمیدارن و از این 5-6 تومنی ها میذارن داخل جعبه که صداشون مضخرفه

یکی از دوستام خریده بود، هدفون K750 گذاشته بودن داخل جعبه اش اونم از نوع تقلبی!

persiking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقت کن کابل صوتی گوشی رو که باید داخل جعبه باشه بر نداشته باشن

در ضمن هدفونهاش رو هم چک کن بعضی از فروشنده ها هدفونهای اصلی رو برمیدارن و از این 5-6 تومنی ها میذارن داخل جعبه که صداشون مضخرفه

یکی از دوستام خریده بود، هدفون K750 گذاشته بودن داخل جعبه اش اونم از نوع تقلبی!

مگه جعبش پلمپ شده نیست؟ من اصلیاشو نمیشناسم که بفهمم طرف با تقلبی عوض کرده یا نه. از روی جعبش نمیشه تشخیص داد که بهش دست زدن یا نه؟

راستی سفید بهتره یا مشکی؟ از سفیدش بیشتر خوشم میاد ولی کثیف شدنش دردسره. نظر شما چیه؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
مگه جعبش پلمپ شده نیست؟ من اصلیاشو نمیشناسم که بفهمم طرف با تقلبی عوض کرده یا نه. از روی جعبش نمیشه تشخیص داد که بهش دست زدن یا نه؟

راستی سفید بهتره یا مشکی؟ از سفیدش بیشتر خوشم میاد ولی کثیف شدنش دردسره. نظر شما چیه؟
من جعبه سونی اریکسون ندیدم که پلمپ شده باشه

persiking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

تو بازار SonyEricson P990 با 325 پیدا میشه کیگن گارانتی چینه، بین W810 و P990 به نظرتون کدوم بهتره؟

P990 کیفیت صداش مثل W810 هستش؟ در مجموع کدومو پیشنهاد میکنید؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

نه کیفیت صدای دبلیو810 بهتره منتها امکانات پ990 نسبت به این قیمت بهتره!!!!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام

تو بازار SonyEricson P990 با 325 پیدا میشه کیگن گارانتی چینه، بین W810 و P990 به نظرتون کدوم بهتره؟

از بین این دوتا 100% P990!

صدای اسپیکرش که از 810 بیشتره از هدفون هم کم نمیاره

صفحه اش تقربا" دوبرابر 810ـه

میتونی روش هم برنامه جاوا و هم سیمبین UIQ استفاده کنی

دوربینش بهتره

صفحه اش لمسیه
.
.
.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
صدای اسپیکرش که از 810 بیشتره از هدفون هم کم نمیاره

نه دیگه کم لطفی نکن!!!!...صدای 810 از 990 بهتره(بیشتر هم هست!!!)...ولی نسبت به قیمت موافقم 990 واقعا میارزه!!!!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
نه دیگه کم لطفی نکن!!!!...صدای 810 از 990 بهتره(بیشتر هم هست!!!)...ولی نسبت به قیمت موافقم 990 واقعا میارزه!!!!
من الان هردوتاش رو دارم

صدای P990 اگه از 810 بیشتر نباشه کمتر نیس

ایرادی که اسپیکر W810 داره اینه که وقتی صدا رو بلند میکنی اسپیکرش به خش خش میافته ولی P990 این مشکل رو نداره اصلا"

Majid2x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ایرادی که اسپیکر W810 داره اینه که وقتی صدا رو بلند میکنی اسپیکرش به خش خش میافته ولی P990 این مشکل رو نداره اصلا"

البته این خش خش رو قبول دارم ...داره!!!

بالا