• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد خرید گوشی W810i از تمام دوستان

persiking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته قیمت سیتادل حول و حوش 500 هست، گارانتی نیکاتل 420 ، و گارانتی متفرقه 330.

این گارانتی متفرقه میارزه بگیرم؟ یعنی فرقش با اون 500 سیتادل فقط گارانتیه یا جنس و کشور سازنده و .. فرق داره؟

من الان CD Player Sony NE1 دارم و فک کنم داره 5 ساله کار میکنه و صداشم خیلی خوبه. این موبایلا هم اینقد دووم داره؟ من روزی حداقل 1 ساعت با این گوش میدم.

persiking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا جواب مارو نمیدین؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
موبایلا که مثل CD Player قطعه مکانیکی ندارن اگه درست باهاشون رفتار کنین خیلی بیشتر از اون هم میتوانید ازشون استفاده کنید. مخصوصا اگه اسم سونی :wub: روش باشه !

BasetGhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته قیمت سیتادل حول و حوش 500 هست، گارانتی نیکاتل 420 ، و گارانتی متفرقه 330.

این گارانتی متفرقه میارزه بگیرم؟ یعنی فرقش با اون 500 سیتادل فقط گارانتیه یا جنس و کشور سازنده و .. فرق داره؟

من الان CD Player Sony NE1 دارم و فک کنم داره 5 ساله کار میکنه و صداشم خیلی خوبه. این موبایلا هم اینقد دووم داره؟ من روزی حداقل 1 ساعت با این گوش میدم.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوست عزیز به نظر من و انوطور که گوشی ها رو چک کردم از نظر صدا با هم تفاوت انچنانی نمیکنه که به این دلیل یکی رو انتخاب کنین !! البته خس خس 810 یه خورده آزار دهنده میتونه باشه !!! :wacko::wacko:

به نظر من اونطور که امکانات 990 ایجاد میکنه اگه من جای شما بودم 990 رو میگرفتم !!! چون به جز صدا که به نظر من تفاوت زیادی نداره امکانات 990 :wub:واقعا آدمو مشتاق میکنه نسبت به 810:cigar:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

roozen

Registered User
لایک‌ها
1
الان که رجیسترو برداشتن بازم سریال چنج تو بازار میاد؟؟؟؟؟؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
الان که رجیسترو برداشتن بازم سریال چنج تو بازار میاد؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز این چه صحبتیه شما میکنید؟!!!....اگر هم چینج تو بازار باشه با یک دونه آپدیت یا فلش به سریال اصلی تبدیل میشه!!!!...دیگه چینج معنی نداره!!!!

roozen

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز این چه صحبتیه شما میکنید؟!!!....اگر هم چینج تو بازار باشه با یک دونه آپدیت یا فلش به سریال اصلی تبدیل میشه!!!!...دیگه چینج معنی نداره!!!!

سلام، خوبی

یعنی الان این مشکل آپدیت w810 که سیم کارتو بعد از آپدیت نمیشناخت حل شده؟؟؟؟؟:rolleyes::cool:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بالا