واسه 2 نفر حدود 3000 درهم کافیه(خرید و تفریح و غذا و...) البته اینم بگم که از دبی نمیشه زیاد خرید کرد چون جنساش واقعا گرونن.ارزوناش هم چینی های به درد نخورسلام دوستان
من دارم میرم دبی. میخواستم بدونم که چقدر همراه خودم ببرم ؟ یک میلیون تومان کافیه یا بیشتر ببرم؟
مرسی
پس اینهمه جنس از دبی میارن دیوونه اند؟واسه 2 نفر حدود 3000 درهم کافیه(خرید و تفریح و غذا و...) البته اینم بگم که از دبی نمیشه زیاد خرید کرد چون جنساش واقعا گرونن.ارزوناش هم چینی های به درد نخور
فکر کنم با هواپیما برید بهتر باشه!کسی بخواد از بندر لنگه یا بندر عباس یا... از راه آبی (با لاندیگراف) بره دبی ، میشه یا نمیشه؟ مراحل گرفتن ویزا به چه صورت خواهد بود؟ چون مطمئنا دیگه ربطی به آژانسهای هواپیمایی نداره
تجربه یا اطلاعاتی دارید؟
شاید برای شما که مبداءتون تهرانه سفر هوایی بهتر باشه ولی ما که 5 ساعت تا خلیج فارس و 3 ساعت تا نزدیکترین فرودگاه فاصله داریم ، اگر معطلی پروازها و هزینه های دیگه رو هم در نظر بگیریم به نظرم لااقل برای ما سفر دریایی هم به صرفه تره و هم راحت تر و سریعترفکر کنم با هواپیما برید بهتر باشه!
من چند وقت پیش تو 1 سایتی دیدم دریایی از بندر عباس میبرد تا شارجه(و نه دبی!) یه طرفه 175 تومن!!
سفارت امارات ویزا نمیدهشاید برای شما که مبداءتون تهرانه سفر هوایی بهتر باشه ولی ما که 5 ساعت تا خلیج فارس و 3 ساعت تا نزدیکترین فرودگاه فاصله داریم ، اگر معطلی پروازها و هزینه های دیگه رو هم در نظر بگیریم به نظرم لااقل برای ما سفر دریایی هم به صرفه تره و هم راحت تر و سریعتر
منتها نمیدونم در اینصورت ، جریانات صدور ویزا چه جوری میشه. ینی باید بریم سفارت امارات؟ :wacko: یا پروسه ی دیگه ای داره؟
سلام
قیمت پروازها با هم فرق می کنند و بستگی داره که با کدوم ایرلاین بخواید برید .
اما بلیط حدودا 300-350 تومنه .
ویزا هم فکر کنم 80 تومن بود .
با این وضعیت دلار ، مطمئنا قیمت ها تغییر کرده .
بهتره به یکی از دفاتر فروش بلیط زنگ بزنید .
دوستان من امروز یه سری اطلاعات گرفتم از دفتر هواپیمایی و گردشگری ، گفتم شاید به دردتون بخوره
هزینه ی ویزا 150 الی 160 تومن . بسته به نرخ درهم
از بندر عباس به شارجه کشتی شرکت والفجر هست. رفت و برگشت 155 تومن
و بلیط ایران ایر از شیراز میشه 232 تومن (رفت و برگشت)
» حالا کسی میدونه اگه بخوام تا شارجه با کشتی برم ، از شارجه به دوبی چقد زمینی راهه و چن درهم میگیرن؟
نمیدونممثن کی میخوای بری؟
به قول کاربر "natars" فصل جفـ... . ببخشیداقا تو گرما نرو که سرویس میشی .
البته اگه خودتون جنوبی هستید که زیاد مهم نیست
به قول کاربر "natars" فصل جفـ... . ببخشیداهم اهم :دی
چن تا مشکل داره:آقا دوبی گرونه گرون .
چرا این کار رو می کنی خب .
برو تایلند .
1000 تا دلار هم بیشتر میگیری که خودش 500 هزار تومن میشه .
خیلی هزینه ها از دبی ارزون تره .