• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد وایرلس کامپیوتر

mer30class

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من یه مودم وایرلس دارم که از یکی از پورت های مودم وصل کردم به کامپیوتر خونه و لپ تاپ هم به صورت بی سیم به اینترنت متصل میشم.حالا می خواستم ببینم میشه کاری کرد که دیگه نیاز نباشه کامپیوتر رو با سیم به مودم وصل کرد؟ یعنی مثل لپ تاپ به صورت وایرلس استفاده بشه؟

کارتی هست که روی کامپیوتر نصب بشه و کار وایرلس رو انجام بده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام

من یه مودم وایرلس دارم که از یکی از پورت های مودم وصل کردم به کامپیوتر خونه و لپ تاپ هم به صورت بی سیم به اینترنت متصل میشم.حالا می خواستم ببینم میشه کاری کرد که دیگه نیاز نباشه کامپیوتر رو با سیم به مودم وصل کرد؟ یعنی مثل لپ تاپ به صورت وایرلس استفاده بشه؟

کارتی هست که روی کامپیوتر نصب بشه و کار وایرلس رو انجام بده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوست عزیزم
شما احتیاج به دانگل وایرلس دارین. من این مدلو بهتون پیشنهاد میکنم. الان توی شرکت از این مدل داریم استفاده میکنیم.
البته اینجا کمی گرون زده قیمتو ما 23000 تومان خریدیم با گارانتی ایزی.

DWA-125 - فروشگاه اینترنتی ایران دی لینک

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
سلام دوست عزیزم
شما احتیاج به دانگل وایرلس دارین. من این مدلو بهتون پیشنهاد میکنم. الان توی شرکت از این مدل داریم استفاده میکنیم.
البته اینجا کمی گرون زده قیمتو ما 23000 تومان خریدیم با گارانتی ایزی.

DWA-125 - فروشگاه اینترنتی ایران دی لینک
تا چه فاصله ای برد داره من یکی از مدل های tp-link داشتم بردش خیلی کم بود
ممنون

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
آخه تی پی هم شد دستگاه؟؟؟؟؟ برند متفرقه همینه دوست عزیز
این سری ان هست و کیفیت خوبی داره سری 150 هست. بردش تقریبا مستقیم 15 متر و اگه دیوار باشه کم میشه ازش دیگه. مثلا یه دیوار و یه در میشه 10 یا 9 متر.
حالا اگه به این شک دارین یه مدل آنتن دار داره مدل 126 اون گرونتره ولی خوب قوی تر هم هست.

بالا