yosefmoterassed
Registered User
به نظر من از خوب به بد:
1-نکسوز5
2-گلکسی j
3-نوت3 مدل 9005
مخالفم متاسفانه برادر
Sent from my Galaxy Note 3
به نظر من از خوب به بد:
1-نکسوز5
2-گلکسی j
3-نوت3 مدل 9005
سوال من انتخاب بین این دو مدل بود دوست عزیز ، در نوت ۳ شکی ندارمبه نظر من از خوب به بد:
1-نکسوز5
2-گلکسی j
3-نوت3 مدل 9005
کسی نظری نداره ؟این دو مدل واقعا فرقشون فقط در همیناس ؟ یعنی مدل ۹۰۰۵ عین ۹۰۰۰ هست فقط این مواردش فرق داره ؟
مشکل خاصی برای ۹۰۰۵ برای استفاده تو ایران بوجود نمیاد ؟ چون این مدل برای اروپا زده شده ؟
راستش بین این دو مدل موندم و چند وقتی هست ذهنمو درگیر کرده
ممنون
بین این 2 تا به نظر من 9005 بهتره از 9000.سوال من انتخاب بین این دو مدل بود دوست عزیز ، در نوت ۳ شکی ندارم
به نظر من اگه تا 200 حتی بیشترم اختلاف قیمت داشته باشن بازم میرزه 9005من همین امروز میخوام بخرم ببینم 100 تومان اختلاف بیشتر ندارن 9005 میگیرم در غیر اینصورت 900
دوستان من 900 رو خریدم و کاملا هم راضیم . اصلا این 900 برای ما بهتره چون هیچ فرقی با 9005 نداره . سامسونگ حتما این مدل رو برای ما بهتر دیده که اینو واسه ما زده !
باز هم تاکید میکنم امکانات دیگر 9005 بدرد ما نمیحوره
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
اری به امکاناتش نداریم اسنپ دراگون یه چی دیگس ادرنو یه چی دیگس بیشتر واسه این میرن ۹۰۰۵ میگیرن وگرنه اکثر امکانات واسه تبلیغاته
تو تستایی که گرفتن میگن این مدل کم نمیاره
بنظرم سامسونگ 9005 رو واسه بالا رفتن تو رنکینگ ها اینجوری زده و اکثرا تبلیغاتیه
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
دوست من حالا که شما خریدی رفت میارکه ولی نزن این حرفو اشتباهه توو کارای سنگین متوجه حرف من میشی البته در کل نوت ۳ گوشیه خووبیه
مرسی . راستش من تا چند روز پیش طرفدار 9005 بودم ولی خیلی پرس و جو کردم و نظرات و ... تو فروم ها و سایت ها خوندم که اینو میگم . در ضمن عزیز منظورتون از کارای سنگین دقیقا چیه ؟
بازی یا برنامه سنگین چون مصرف باتری ۹۰۰۵ بهتره البته در کل نوت ۳ خووب باتری نگه میداره ولی ۹۰۰۵ از ۹۰۰۰ بهتر نگه میداره بازم مبارکت باشه
من هم می خوام یه n9005 بگیرم
این سوال ها برام پیش اومده
1-اینکه گارانتی داره؟
2-این قضیه آنلاک چی هست؟ خوده سامسونگ آنلاک کردتشون یا با نرم افزار فروشنده اینکار رو کرده, اگه آپدیت بشه آنلاکش نمی پره؟
3- خارج از ایران می شه سیم کارت انداخت روش؟
4- زبان فارسی پشتیبانی می کنه؟