سلام
مرسی از راهنمایی دوستان که تجربه شون رو به اشتراک گذاشتن.
بنده کارمند هستم.
قبلا رفتم تو کار تحریر و بعد از یک سال و نیم موفق شدم و عالی بود کسب و کارم.
گسترش دادم و درآمد و سود عالی شد.
اما به دلیل انتقالی کلا واگذار کردم و خریدار بعد من هم که شاگردم بود خیلی راضی بود و هست.
این فروشگاه رو برای همسرم راه اندازی میکنم.
بین لباس زیر و روسری و شال شک داشتم و تحقیق کردم و روسری و شال از یه سری ابعاد بهتر و کم دردسرتر هست.
کارمند دولت هستم و امکان کار کردن برای شخص دیگه ای رو ندارم.
مراکز خرید و تحقیق کدم و بعضی مکان ها رو با قیمت های مختلف و کیفیت های مختلف پیدا کردم.
همسرم یگه یه مدت تو خونه و با اینستا و تبلیغات در اینستا و تگرام فروش داشته باشیم تا ببینیم شرایط چطور پیش میره و اجناس و کشش و تقاضای محصوالات دست مون بیاد.
من تنها پیشنهادی که میتونم بهتون کنم اینه که قبل از مغازه باز کردن خوب بررسی کنید و اطلاعاتتون رو بالا ببرید این کار با کار تحریر فرق میکنه به شخصه نظرم اینه که اگه کسی میخواد وارد بازار بشه قبلش حتما لازمه چند ماه پیش کسی کار کنه تا تجربیات اولیه اون شغل رو یاد بگیره کارمند های خیلی زیادی هم دیدم که مغازه باز کردن و بعد از مدتی جمع کردن خرید اولیه جنس و عوض شدن فصل و اینجور چیزارم در نظر داشته باشید و فکر نکنید هر جنسی که میارید حتما فروش میره خیلی از جنسا بنجل هستن حتی زیر قیمت خرید هم به سختی فروش میرن یه سری جنسا هم چند برابر قیمت ممکنه فروش برن
البته ریسک شروع کارتون بستگی به حجم کاری که میخواید شروع کنید هم داره مغازه باز کردن تو طبقات پاساژ یا جاهایی که اجارشون کمه ریسک کمتری داره و سرمایه اولیه کمتری هم میخواد ولی خب سود کمتری هم داره
ضمنا ظرفیت و شرایط جایی که میخواید باز کنید و مغازه های اطرافتون رو حتما درنظر داشته باشید و هیچوقت سعی نکنید با کله گنده ها رقابت کنید من خودم تولید کننده هستم یه مثال براتون بزنم مدلی که قیمت پخشش 135 بود از تولیدی تهران برای من صد تومن دراومده بود ینی اگه کسی بیاد کنارم بخواد رقابت کنه میتونم زیر قیمت خرید اون بفروشم و باز هم یذره سود داشته باشه برام
و درآخر هم لطفا مثل خیلی از افراد ناشی که میان تو بازار و مثلا از 100 میلیون سرمایه ای که دارن 70 میلیونشو خرج دکور میکنن نباشید جدیدا خیلیارو میبینم با سرمایه کم وارد بازار میشن و اکثر سرمایشونو خرج دکور میکنن واسه همین خواستم این موردو اینجا ذکر کنم. اگه بودجتون محدوده برای دکور در حد کم هزینه کنید تهیه جنس خوب و تکمیل بودن اجناس خیلی مهمتره تا دکور خوب داشتن من برج 12 فقط 180 میلیون خرج تهیه جنس کردم ولی هنوزم حاضر نیستم ده تومن خرج دکور کنم که یه ویترین درست درمون داشته باشیم دکور مغازه به حدی داغونه که خودمونم قبول داریم اما بازم تهیه جنس برامون اولویتش بالاتره یه سری جاهارو میبینم تازه باز کردن دکور لاکچری زدن بعد پولی واسه تهیه جنس براشون نمونده و چند تا دونه مدل آوردن که از نظر من اشتباه محضه
درمورد فروش اینترنتی هم بیشتر فکر کنید اون یه مقوله جدا هست که شرایط و سرمایه گذاری خاص خودش رو میطلبه کار هرکسی نیست اگه میخواید مغازه باز کنید اصلا رو فروش اینترنتی حساب باز نکنید اگر اطلاعات کافی و سرمایه لازمش رو ندارید
ادیت: اینم اضافه کنم شغل ما پوشاک بچگانه هست مثالی که بالا زدم هم قیمت بلوز دامن بود.