• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی : لینوکس suse روی VMware

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
بچه ها من لینوکس suse رو روی VMware نصب کردم امّا نمیتونم صفحه نمایش رو بزرگ کنم با اینکه رزولوشن رو رو 800 * 600 گذاشتم تغییری نمیکنه و خیلی صفحه نمایش کوچیک هست . به نظرتون من چکار کنم ؟

یه مشکل هم توی نصب پک های VMware دارم که به صورت دو فایل RPM و TGZ هست فایل RPM رو نصب میکنم اما باز هم VMware پیغام میده که پک ها رو نصب نکردی . فایل tgz رو هم بلد نیستم نصب کنم میشه منو راهنمایی کنید ؟
a3jj.jpg

athar

Registered User
لایک‌ها
8
توی کنترل پنل اصلی یه قسمت داره که میتونی رزولوشن رو عوض کنی. متاسفانه من زیاد با این ورژن کار نکردم و یادم نیست اون کنترل پنل اصلی اسمش چیه. اگه پیدا نکردی میتونی با سی دی نصب سیستم عامل رو Reinstall کنی و توی قسمت مربوط به تنظیمات گرافیکی رزولشن رو تغییر بدی که البته این آخرین راه هست.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به نقل از athar :
توی کنترل پنل اصلی یه قسمت داره که میتونی رزولوشن رو عوض کنی. متاسفانه من زیاد با این ورژن کار نکردم و یادم نیست اون کنترل پنل اصلی اسمش چیه. اگه پیدا نکردی میتونی با سی دی نصب سیستم عامل رو Reinstall کنی و توی قسمت مربوط به تنظیمات گرافیکی رزولشن رو تغییر بدی که البته این آخرین راه هست.
مرسی از راهنماییت. من از همون روشی که گفتی فقط تونستم رزولوشن رو تغیییر بدم و نمی دونم گه چرا توی خود لینوکس تغییرات اعمال نمیشد. حالا مونده نصب پک های VMware که توشون مشکل دارم . کسی میتونه به من کمک کنه ؟

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
یه موضوع خیلی مهم دیگه هم که الان بهش لازم دارم اینکه که چجوری فایل هامو از توی لینوکس به ویندوز انقال بدم

athar

Registered User
لایک‌ها
8
راستش نمیدونم چی بگم چون کلا توی لینوکس تجربه زیاد ندارم. در مورد اون پکیج ها هم چیزی نمیدونم. اما من وقتی Suse رو نصب کردم به طور خودکار پارتیشن های ویندوز رو تشخیص میداد و من میتونستم آهنگ هایی که توی پارتیشن های ویندوز بود (البته NTFS و غیر اون رو نمیدونم ) رو گوش کنم و از طرفی دیگه فایلهای دلخواه رو توی لینوکس به پارتیشن ویندوز انتقال بدم.
اما عکس این عمل یعنی مشاهده فایلهای لینوکس توی ویندوز امکانپذیر نبود.
امیدوارم مشکلت حل بشه.

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
شما می خواهید فایلهاتونو از لینوکس نصب شده روی vmware انتقال بدید؟
موفق باشید

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به نقل از irgamer :
شما می خواهید فایلهاتونو از لینوکس نصب شده روی vmware انتقال بدید؟
موفق باشید
بله این دقیقا همون چیزیه که میخام .

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به نقل از من :
مرسی از راهنماییت. من از همون روشی که گفتی فقط تونستم رزولوشن رو تغیییر بدم و نمی دونم گه چرا توی خود لینوکس تغییرات اعمال نمیشد. حالا مونده نصب پک های VMware که توشون مشکل دارم . کسی میتونه به من کمک کنه ؟
اینو نصب پک ها رو یاد گرفتم فقط مونده اشتراک فایل با ویندوز

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
به نظرم از طریق shared folders قابل انجامه. این راهنما هم هرچند برای نسخه 4 هست اما هنوز مفیده:
http://www.faqts.com/knowledge_base/view.phtml/aid/23667
راهنماهای جدیدتر هم که همراه خود VMWARE هست.(راستی شما نگفتید چه نسخه ای از VMWARE دارید)
موفق باشید

بالا