• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی میخواااااااااااام برای خرید این 3گوشی sony s یا s2 یا xe

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
XE رو کلا بنداز کنار....نه دوربین خوبی داره نه صفحه جالبی....بین sii , سونی من بهتون سونی رو پیشنهاد میدم چون عکاسی اش واقعا خارق العاده هست...کیفیت صفحه نمایشش بی نظیره و فیلم برداری اش هم عالیه...اسپیکرش صداش بلند و خوبه....و کلا همه چیزش عالیه.....مشکل خاصی نداره.

hamid_hero

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
XE رو کلا بنداز کنار....نه دوربین خوبی داره نه صفحه جالبی....بین sii , سونی من بهتون سونی رو پیشنهاد میدم چون عکاسی اش واقعا خارق العاده هست...کیفیت صفحه نمایشش بی نظیره و فیلم برداری اش هم عالیه...اسپیکرش صداش بلند و خوبه....و کلا همه چیزش عالیه.....مشکل خاصی نداره.
اوکی ولی رابطه کاربریش ex خیلی خوبه ها؟ sony s بهتره؟

منظورتون از تصویر ، عکسی هست که میگیره یا صفحه نمایش گوشی و کیفیت اون مد نظرتون هست؟

صفحه نمایش دیگه؟

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844

من که با سنس زیاد کارکردم.اولش براتون شاید خیلی جذاب باشه ولی بعد از یه مدت کلا عادی میشه.
تازه اونم چیزی نیست.میشه با نصب یک لانچر هر بلایی که میخواید سرش بیارید!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

صفحه نمایش دیگه؟

رابط کاربری که سلیقه ای هست ولی خدا برکت بده اندروید انقدر لانچر داره که میتونید هفته ای 1 لانچر جدید تست کنید....کلا رابط کاربری رو میشه حلش کرد.

duke amir

Registered User
لایک‌ها
2
آقا منم اکسپریا اس داشتم.خیلی خفنه.به نظرم اس 2 کم میاره در مقابلش.رقیبش وان ایکس هست.ال سی دیش خیلی با کیفیته.دوربینش عالی سی پی یو عالی.کلا همش عالیه فقط باطریش اونم همه آندرویدیا مشکل دارن.بعد یه مساله دیگه اندازه ی سنسیشن و اس 2 خز نیست :دی
مارکش می ارزه به سامسونگو اچ تی سی و اینا

hamid_hero

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
داداش قیمت دقیقش چنده sony s الان سفید

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
آقا منم اکسپریا اس داشتم.خیلی خفنه.به نظرم اس 2 کم میاره در مقابلش.رقیبش وان ایکس هست.ال سی دیش خیلی با کیفیته.دوربینش عالی سی پی یو عالی.کلا همش عالیه فقط باطریش اونم همه آندرویدیا مشکل دارن.بعد یه مساله دیگه اندازه ی سنسیشن و اس 2 خز نیست :دی
مارکش می ارزه به سامسونگو اچ تی سی و اینا

بابا دیگه اچ تی سی که نه. اچ تی سی خوبه، نازه ! :)
ولی الان غول گوشی های روز OneX هستش. به نظر من بهتر از SIII هست بخاطر طراحیش و جنس بدنه
من اگر بودم بدون هیچ فکری OneX رو انتخاب میکردم. XperiaS خوبه، به شرطی که OneX نباشه!

hamid_hero

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
ولی الان غول گوشی های روز OneX هستش. به نظر من بهتر از SIII هست بخاطر طراحیش و جنس بدنه
من اگر بودم بدون هیچ فکری OneX رو انتخاب میکردم. XperiaS خوبه، به شرطی که OneX نباشه!

داداش آخه بوجم نمیرسه:rolleyes:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
hdmi هم داره سونی....یه مشکلی که onE X داره اینه که خروجی hdmi نداره بلکه mhl داره مثل سامسونگ که کابلش بد گیر میاد ولی برای سونی مینی hdmi به hdmI هست که همه جا کابلش هست.

duke amir

Registered User
لایک‌ها
2

آره به نظره منم اول one x بعد xperia s

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
داداش سونی اس بگیر چونکه بعضی از وان ایکس ها مشکل دارن ولی خوب وان ایکس خیلی بهتره

tape

Registered User
لایک‌ها
505
اگه نظرت رو دوربينه بيشتر سوني اس بگير با بودجه اي هم كه داري بهتره.

ارشمیدس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
توصیه میکنم به قیمت بالا فکر نکنی.برای شما همون sony s
خوبه.ولی اگه رو دوربین حساس نشی من گالکسی اس دو یا گالکسی نکسوس رو پیشنهاد میدم.

بالا