• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

@@راهنمایی و کمک در رابطه با دوست دختر@@

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shahine tizbal

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوستان
ازتون کمک و راهنمایی میخوام
من تازه وارد دانشگاه شدم و از یکی از دخترای کلاسمون خیلی خوشم اومده و میخوام باهاش دوست شم ولی من تا حالا دوست دختر نداشتم و اصلا نمیدونم باید چکار کنم بعد این طرف خیلی ها رفتن سمتش رد کرده میخوام یجوری باشه منو رد نکنه راستش میخوام راهنمایی کنید چطوری شمارشو بگیرم و بعد از این که شمارشو گرفتم چطوری رفتار کنم؟کسی که درست و کامل راهنمایی کنه از خجالتش در میام!! :)

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
از چیش خوشت اومده؟حتما از قیافه ش!:D
به نظره من با هیچ دختری دوست نشو.من دوستام میبینم 80درصدشون شکست عشقی خوردن!به من میگفتن خاک تو سرت چرا دوست نمیشی من میگفتم گذر زمان همه چیو نشون میده!:pالبته ارتباط برقرار نکردن تو سن جوونی قبول دارم سخته ولی شدنیه!
به نظره من جز اتلاف وقت و هزینه مالی چیزی نداره و اگه بهش وابسته بشی حتی ممکنه آینده ی آدم خراب کنه.
دوست اگه میخوای بشی درحد هم کلاسی.
البته اینا تجربه های من بود وگرنه نمیدونم هدفت چیه و دختره چجوره.
فکرت درس و آینده شغلیت باشه که اگه فردا جایی رسیدی رو هر دختری دست بزاری با شیرجه میاد طرفت!:eek:

shahine tizbal

Registered User
لایک‌ها
13
بله شما درست میگین ولی هدف من صرفا دوستی یا دوست شدن نیست من اهداف بلند مدتی دارم اما کلا راهکار درستو بلد نیستم...ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
ما نمیتونیم در این بخش تاپیک بزنیم.
شما چطور دسترسی داری؟

ramin_m125

Registered User
لایک‌ها
163
فکرهای بلند مدت نداشته باش
زوده هنوز :)
در ضمن حواست باشه عاشق نشی ( مخصوصا ترم اول) دهنت سرویس میشه

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام دوستان
ازتون کمک و راهنمایی میخوام
من تازه وارد دانشگاه شدم و از یکی از دخترای کلاسمون خیلی خوشم اومده و میخوام باهاش دوست شم ولی من تا حالا دوست دختر نداشتم و اصلا نمیدونم باید چکار کنم بعد این طرف خیلی ها رفتن سمتش رد کرده میخوام یجوری باشه منو رد نکنه راستش میخوام راهنمایی کنید چطوری شمارشو بگیرم و بعد از این که شمارشو گرفتم چطوری رفتار کنم؟کسی که درست و کامل راهنمایی کنه از خجالتش در میام!! :)
بهترین کار اینه که اصلن نری سمتش واسه دوستی، نری بگی شمارتو بده چون مث بقیه رد میشی
اونم مطمعنن میخواد بهترین رو انتخاب کنه پس سعی کن بهترین باشی
ترم دوم واسه اینکار مناسبتره مخصوصن اگه اواخرش باشه :)

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
هر کسی یه شخصیتی داره بستگی به همون شخصیت باید عمل کنید ببینید نوع شخصیت دختر چطوری اونم از نحوه برخوردش با دیگران کاملا مشخص میشه کلا هر کسی میشه از نوع برخوردش شناهخت به قولپدرم ادمی که سین سلام بگه میشه به شخصیتش پی برد بعد از همه اینا باید هدف از دوستیتونم مشخص کنید اگر که ازدواج بستگی به شرایطون مختلفه ولی کلی شما هنو ترم اولید فعلا وارد این قضایا نشید چون تو زندگیتون و ایندتون ممکنه تاثیر منفی داشته باشه اقتضای سن شما عشق و عاشقیه و ... در کل اگه هدفتون ازدواج میترسین با نوع رفتار خودتون از دستش بدین بهتره برید پیش یه مشاور ازدواج

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
ما نمیتونیم در این بخش تاپیک بزنیم.
شما چطور دسترسی داری؟
راست میگه منم نمیتونم ایجاد تاپیک کنم!
شوما دو تا با تاریخ عضویت 2006 و 2009 با 2-3 هزارتا پست و منم با تاریخ عضویت 2011 با 2هزارتا پست نمیتونیم تاپیک تو سبک زندگی ایجاد کنیم اونوقت استارتر با عضویت 2012 و فقط 42 پست میتونه تاپیک ایجاد کنه :eek: عجب o_O
دوشواری کوجاست ؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
شوما دو تا با تاریخ عضویت 2006 و 2009 با 2-3 هزارتا پست و منم با تاریخ عضویت 2011 با 2هزارتا پست نمیتونیم تاپیک تو سبک زندگی ایجاد کنیم اونوقت استارتر با عضویت 2012 و فقط 42 پست میتونه تاپیک ایجاد کنه :eek: عجب o_O
دوشواری کوجاست ؟
@ehsan

shahine tizbal

Registered User
لایک‌ها
13
بهترین کار اینه که اصلن نری سمتش واسه دوستی، نری بگی شمارتو بده چون مث بقیه رد میشی
اونم مطمعنن میخواد بهترین رو انتخاب کنه پس سعی کن بهترین باشی
ترم دوم واسه اینکار مناسبتره مخصوصن اگه اواخرش باشه :)
راستش من خودم هم همچین فکری کردم و تا حالا نرفتم بگم شمارتو بده تا اونجایی که شده سعی کردم خوب باشم ولی میدونی بعضی های دیگه میرن سمتش یه فعالیت هایی میکنن که اذیتم میکنه میگم نکنه اینم بره با فلانی و کلا اینکه نمیتونم برم و باهاش دوست بشم یه جورایی آزارم میده ولی چیزی که نشون میده انگار ازم بدش نمیاد فقط میخوام جوری باشه که من مثل بقیه نشم.

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
راستش من خودم هم همچین فکری کردم و تا حالا نرفتم بگم شمارتو بده تا اونجایی که شده سعی کردم خوب باشم ولی میدونی بعضی های دیگه میرن سمتش یه فعالیت هایی میکنن که اذیتم میکنه میگم نکنه اینم بره با فلانی و کلا اینکه نمیتونم برم و باهاش دوست بشم یه جورایی آزارم میده ولی چیزی که نشون میده انگار ازم بدش نمیاد فقط میخوام جوری باشه که من مثل بقیه نشم.
فدات شم شوما نگران این نباش که بخواد بره با یکی که نمیخواد البته اگه هم خواست با هرکی دوست بشه که دیگه مشخصه واسه تو نیست و اون واسه هرکی پایه :) ! این قضیه کاملن منتفیه، دخترا هرکی رو که بخوان تا آخرش هم همون رو میخوان مگر اینکه بعد اینکه خواستن بررسی کردن و دیدن خوب نیست میذارن کنار دنبال نفر بعدی میگردن :)
شما هم اگه فک میکنی اون هم میخواد پس فعلن دست نگه دار و تا همون موقع که گفتم سبک بازی در نیار، بذار اون بیشتر بیاد سمتت تا خودت بری
در ضمن فرض کنیم شمارش رو هم گرفتی وقتی خودش نخواد اون شماره هم به دردت نمیخوره پس سعی کن که خوب باشی تا انتخاب بشی.

shahine tizbal

Registered User
لایک‌ها
13
فدات شم شوما نگران این نباش که بخواد بره با یکی که نمیخواد البته اگه هم خواست با هرکی دوست بشه که دیگه مشخصه واسه تو نیست و اون واسه هرکی پایه :) ! این قضیه کاملن منتفیه، دخترا هرکی رو که بخوان تا آخرش هم همون رو میخوان مگر اینکه بعد اینکه خواستن بررسی کردن و دیدن خوب نیست میذارن کنار دنبال نفر بعدی میگردن :)
شما هم اگه فک میکنی اون هم میخواد پس فعلن دست نگه دار و تا همون موقع که گفتم سبک بازی در نیار، بذار اون بیشتر بیاد سمتت تا خودت بری
در ضمن فرض کنیم شمارش رو هم گرفتی وقتی خودش نخواد اون شماره هم به دردت نمیخوره پس سعی کن که خوب باشی تا انتخاب بشی.
داداش من گفتم تازه وارد دانشگاه شدم ولی ترم 3 هستم عزیزم رشتم داروسازی هست چون کلا سالاش زیاده گفتم تازه واردم :) راستش تا همین حالا عین اینی که گفتی عمل کردم و خوب بودم ولی دیگه دارم احساس میکنم شاید دیر داره میشه؟!

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
داداش من گفتم تازه وارد دانشگاه شدم ولی ترم 3 هستم عزیزم رشتم داروسازی هست چون کلا سالاش زیاده گفتم تازه واردم :) راستش تا همین حالا عین اینی که گفتی عمل کردم و خوب بودم ولی دیگه دارم احساس میکنم شاید دیر داره میشه؟!
خوب پس باید تو این 3 ترم کاملن بررسی کرده باشیش که چطوریه و به نظر خودت اگه بری جلو جواب میگیری یا نه!
فقط اگه خواستی بری، مث مرد میری جلو اگه اوکی رو گرفتی که لوس بازی در نیاری همه جا جار بزنی اگه هم نه شنیدی که مث بچه خوب از دهنت پاکش میکنی و فقط بعد شنیدن نه واسه اینکه افسرده نشی بهش بگو: من پشیمونی رو تو چشاتون میبینم :) یعنی با یه جمله تخریبش کن :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا