آره خب برسیش کردم همین که با همه نمیپره و اینا دختر خوبیه ولی میدونی میخواستم یدفعه نرم بگم ازت خوشم میاد با هم بیشتر آشنا شیم میخوام یجوری باشه مثل بقیه نباشه یواش و با فکر برم جلو...خوب پس باید تو این 3 ترم کاملن بررسی کرده باشیش که چطوریه و به نظر خودت اگه بری جلو جواب میگیری یا نه!
فقط اگه خواستی بری، مث مرد میری جلو اگه اوکی رو گرفتی که لوس بازی در نیاری همه جا جار بزنی اگه هم نه شنیدی که مث بچه خوب از دهنت پاکش میکنی و فقط بعد شنیدن نه واسه اینکه افسرده نشی بهش بگو: من پشیمونی رو تو چشاتون میبینم یعنی با یه جمله تخریبش کن :دی
الان من فکر میکنم داری دنبال یکی میگردی که بهت دقیق بگه چیکار کنی آره؟آره خب برسیش کردم همین که با همه نمیپره و اینا دختر خوبیه ولی میدونی میخواستم یدفعه نرم بگم ازت خوشم میاد با هم بیشتر آشنا شیم میخوام یجوری باشه مثل بقیه نباشه یواش و با فکر برم جلو...
داداش منظوری ندارم فقط چون از این کارا نکردم تجربشو ندارم ترسیدم خراب بشه .الان من فکر میکنم داری دنبال یکی میگردی که بهت دقیق بگه چیکار کنی آره؟
خوب اشکال نداره فقط هرکاری میخوای بکنی سعی کن خودت باشی و نقش بازی نکنیداداش منظوری ندارم فقط چون از این کارا نکردم تجربشو ندارم ترسیدم خراب بشه .
چقد بیشعوری توهمون ترم اول زدن تو گوشه اش تمام
تایید میشهداداش تو دانشگاه بیخیال دخترا شو چون هیچ سودی جز ضرر ندارن برات چه اون دختر خوب خوبش چه اون بد بدش
تجربه شخصی
حرفت رو یجورایی قبول دارم خودم اینجوریشو دیدم ولی میدونی به نظرم آدم به هم صحبت و دوست از جنس مخالف احتیاج داره تا بتونه احساس رضایت از زندگیش داشته باشه الان من احساس خلا خاصی میکنم یعنی یه چیزی کم دارم اهل دختر بازی و این حرفا نیستم ولی احساس میکنم خوبه که از یکی مثل این که ازش خوشم اومده ارتباط داشته باشم و بعدا اگه مشکلی نبود به فکر ازدواج باشم.اقا ما یه دختری بود تو کلاسمون هی نگام میکرد ، چند روز بعد بیشتر که دقت کردم دیدم این همه پسرارو زیاد نگا میکنه ینی کلا طرف میخارید ، بعد چند روز بعد دیدم بایه ترم بالاییه بعد چند روز بعد دیدم اون ترم بالایی با یکی دیگست هیچی دیگه...
تو دانشگاه از دختر خیری نمیرسه ، اگه میخوای به قول بچه ها (با عرض معذرت) بزنی توش ، یه مکان با یه ماشین مایشه ، شب 12 به بعد برو بیرون یه چرخی بزنو یکی بلند کن بیارو بسم الله
اگرم واسه ازدواج میخوای که الان رو درس و آینده کاریت تمرکز کن بعدا که وضعت خوب شد 100تا بهتر از اینا گیرت میاد ، مخصوصا هم که گفتی رشتت داروسازیه
دخترایی که اینقدر درس خوندن که داروسازی قبول شدن دیگه مخشون گوزیده ، میخوای چیکار
شما که این همه تبلیغ کردی اسم آموزشگاهتون و هم پ.خ کن برای استارتر :general406:ورودی 92 ؟ در ازای 500 تومن راهنمایی های مفید همراه با کلاس آموزشی و عملی براتون میزارم تا مقطع کاردانی هم به صورت پشتیبان راهنماییتون میکنم تا به اهدافی که به خاطر اون به محیط دانشگاه وارد شدید برسید
برای مقطع کاردانی به کارشناسی قیمت ها تغییر میکنه چون نیاز به کار بیشتری داره و دختر ها هم زرنگ تر شدن
(( قیمتها رو بدون احتساب ارزش افزوده عرض کردم خدمتتون))
اتفاقا هرچی که جلوتر بری دخترا پابده تر میشنورودی 92 ؟ در ازای 500 تومن راهنمایی های مفید همراه با کلاس آموزشی و عملی براتون میزارم تا مقطع کاردانی هم به صورت پشتیبان راهنماییتون میکنم تا به اهدافی که به خاطر اون به محیط دانشگاه وارد شدید برسید
برای مقطع کاردانی به کارشناسی قیمت ها تغییر میکنه چون نیاز به کار بیشتری داره و دختر ها هم زرنگ تر شدن
(( قیمتها رو بدون احتساب ارزش افزوده عرض کردم خدمتتون))
راست میگه والاهمون ترم اول زدن تو گوشه اش تمام
اولا خداروشکر از نظر درسی اوضاعم خوبه ثانیا همین الان هم دختر خیلی خیلی زیاده ولی فعلن که من از یکیشون خوشم اومده و دوست داشتن فکر نکنم چیزی باشه که بشه هر دقیقه تغییرش داد و آخر اینکه تاپیک رو نخوندی چون من ترم اولی نیستم و ورودی 92 نیستم.شما اگه این انرژی و فکوس روی درستون بزارید بیشتر نتیجه میگیرید تا قیام قیامت دختر وجود داره.
من ک بی تجربه ام در مقابل دوستان ولی دختر بگیر نگیر باید در بیارید 1 مدت نگاه و تحویل 2 مدت بی محلی ب اصطلاح دوستان پوز کنید
ولی باز دوست عزیز ترم اول عاشق شدن از این کار ها ب جای باریک کشیده میشه و از درس و زندگی میافتید.
موفق باشید
ساعت 12 شب که خیلی دیرهتو دانشگاه از دختر خیری نمیرسه ، اگه میخوای به قول بچه ها (با عرض معذرت) بزنی توش ، یه مکان با یه ماشین مایشه ، شب 12 به بعد برو بیرون یه چرخی بزنو یکی بلند کن بیارو بسم الله