• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی و کمک

lllmllslll

Registered User
لایک‌ها
81
سلام دوستان...
من گوشی التیمیت دارم یا همون تایتان ک ویندوز فون 7.5 روش نصبه..چجوری اینو اپدیت کنم؟؟یه رام باشه ک اینو جیلبریک کنه هس؟؟الان بلوتوثش هم کار نمیکنه و ب کامپیوترم وصل نمیشه جز اینکه برنامه زون باشه بزور دوتا اهنگ جابجا کنی :)
لطفا گام ب گام توضیح بدین مرسیییی

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
سلام دوستان...
من گوشی التیمیت دارم یا همون تایتان ک ویندوز فون 7.5 روش نصبه..چجوری اینو اپدیت کنم؟؟یه رام باشه ک اینو جیلبریک کنه هس؟؟الان بلوتوثش هم کار نمیکنه و ب کامپیوترم وصل نمیشه جز اینکه برنامه زون باشه بزور دوتا اهنگ جابجا کنی :)
لطفا گام ب گام توضیح بدین مرسیییی

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
این توضیحاتی ک دادن زیاد سر در نیاوردم..میخوام یکی اساسی بم توضیح بده ببینیم چی هس این گوشی اصن :D
انگار کسی تجربه نداره
عزیزم شما گوشی رو میخوایی بخری یا خریدی تازه میخوایی یاد بگیری و بدونی گوشی چی هست؟
کمی اگه وقت بزاری توی همون لینکی که بهتون دادم میتونید یاد بگیرید.البته اگه وقت بزارید :)
اینجا نهایتا چندتا سوال داشته باشید کسی بتونه کمکتون کنه. نه اینکه کلی مطالب آموزشی برای شما بزاره :) زمان میبره
این هم بگو انجمن ه ای دیگری هستند که بخش وینفون 7.5 فعال تری دارند :)

وینفون 8 من اطلاعات دارم .ولی 7.5 متاسفم

lllmllslll

Registered User
لایک‌ها
81
خب یکیو میخوام ک یکم وقتشو در اختیار من قرار بزاره..مثلا چجوری جیلبریک بکنم؟؟همچنین فعال کردن بلوتوث و ...

lllmllslll

Registered User
لایک‌ها
81
درضمن اینم میخوام بدونم ک ویندوز 8 میشه یا نه؟

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
درضمن اینم میخوام بدونم ک ویندوز 8 میشه یا نه؟
عزیزم ویندوز نیست. ویندوزفون هست :)
خیر نمیشه
همون راهی که گفتم رو برید به جواب میرسید.کسی نمیاد وقت بزاره برای یکنفر و گام به گام اینجا توضیح بده :) چون اینجا فعالیت کم هست.
منم وینفون 8 میدونم.ببخشید نمیتونم کمک کنم.

lllmllslll

Registered User
لایک‌ها
81
سوتیه دیه مگه خودت سوتی نمیدی؟؟:)
خب یکی باشه توضیح بده بم شاید بدرد کسای دیگه هم بخوره..لامصب گوشی نه تو بوت لودر میره نه بلوتوفعاله..هیچی...الان 1280 دارم بنظرم کاراییش بهتره نسبت ب تایتان :D

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
سوتیه دیه مگه خودت سوتی نمیدی؟؟:)
خب یکی باشه توضیح بده بم شاید بدرد کسای دیگه هم بخوره..لامصب گوشی نه تو بوت لودر میره نه بلوتوفعاله..هیچی...الان 1280 دارم بنظرم کاراییش بهتره نسبت ب تایتان :D
یه سر به موبایلستان بزن.مطالب وینفون 7.5 زیاد هست اونجا

بالا