خوبی یکی بیاد خونه خودتونو له و لورده کنه ولشون کن بذار به زندگیشون برسن
با این کارت باعث میشی ملکه حکم اعدام زنبورای نگهبانو بده
:/خوبی یکی بیاد خونه خودتونو له و لورده کنه ولشون کن بذار به زندگیشون برسن
درود بر شماخب من خودم زنبور دارم و راهنمایی میکنم چطور درست عسل برداشت کنی
ببین لباس سفید استین بلند میپوشی با یک کش استینش رو به مچ میچسبونی و اگه کلاه زنبورداری داری سر میکنی اگه نداری تهیه کن قیمتی نداره ارزونش رو بخری 15 ت هست
یه قوطی رب خالی برمیداری یمقدار برگ خشک و چوب نازک داخلش میزاری با یه تیکه مقوا اتیش میکنی و بعد خاموشش میکنی که دود بده
میبری جلو زنبورها دود رو کمی فوت میکنی که به جمعیت زنبورها بخوره اروم میرن کنار.همیشه با ارامش و خیلی کند عمل کنید با حرکت سریع زنبور تحریک میشه.
یه دید مختصر به کل لونه زنبور بندازید معمولا بالای خونشون عسل هست و وسط بچه هاشون هستند که روشون با ماده ای قهوه ای بسته شده.شما فقط مجازید عسل بالای لونه رو بردارید با یک چاقو و گرفتن یک سطل زیر لونه اروم اون قسمت بالا رو جدا میکنید زنبور وحشی بومی جنوب کشور معمولا تا اذیتشون نکنید نیش نمیزنن مگه اینکه شما عجله کنید و بهشون صدمه بزنید.در ضمن حتما مقدار کمی عسل بردارید و برای خودشون هم ذخیره نگهدارید اینطور زنبور سال دیگه هم میاد و بیشتر میشه و شما مشتری ثابت عسل طبیعی اونها میشید.این نکته رو هم عنوان کنم زنبور وحشی عسل کمی تولید میکنه ولی برای طبیعت خیلی مفید هست حتی بیشتر از زنبور عسل معمولی
موفق باشید
حاجی تو این بی امکاناتی یه کلاه توری جور کن یه چادر هم بپیچ دور خودت یکم دود بهشون بدی گیج میشن ... کل موم رو فقط ب فنا ندی
گونه زنبور عسل ریز استان بوشهر در خطر کاهش جمعیت است
بوشهر - مسئول پرورش زنبورعسل سازمان جهادکشاورزی استان بوشهر گفت: گونه زنبور عسل ریز استان بوشهر(Apis florea) در خطر کاهش جمعیت است.www.google.com
اگه راست میگی عکس با نام کاربری بذار..
بدون نام کاربری و سلفی فاقد اعتبار
بوکمارک تاریخ و ساعت پایین عکس واسه امروزهبدون نام کاربری و سلفی فاقد اعتبار
من بشدت عاشق گل و گیاهم ، بمن باشه و صد کیلو عسل هم بده حاظر نیستم از دستشون بدم
+ چند روزه دارم از یک کرم در حال دگردیسی مراقبت میکنم ( بیشتر بابت کنجکاویمه )
+ همین عکس رو گرفتم تو پیله کلی تکون خورد ...
مشاهده پیوست 1246028
وَأَوْحَى رَبُّكَ إِلَى النَّحْلِ أَنِ اتَّخِذِي مِنَ الْجِبَالِ بُيُوتًا وَمِنَ الشَّجَرِ وَمِمَّا يَعْرِشُونَ. ثُمَّ كُلِي مِن كُلِّ الثَّمَرَاتِ فَاسْلُكِي سُبُلَ رَبِّكِ ذُلُلًا يَخْرُجُ مِن بُطُونِهَا شَرَابٌ مُّخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاء لِلنَّاسِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَةً لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَحالا چون تو باغ شما یه غلطی کردن کلونی زدن باید دست کنی توش گندشو دربیاری
تو باغ ما هم خیلی ها میان سرپا جیش میکنن دلیل نمیشه دست کنم تو خرطومش
با استدلال های اهل کوفه بخوای زندگی کنی روزی 3بار باید دست کنی تو مقعد ت و بعد از خویش آزمایی و چورن دیدن غسل کنی و دعا بخوانیوَأَوْحَى رَبُّكَ إِلَى النَّحْلِ أَنِ اتَّخِذِي مِنَ الْجِبَالِ بُيُوتًا وَمِنَ الشَّجَرِ وَمِمَّا يَعْرِشُونَ. ثُمَّ كُلِي مِن كُلِّ الثَّمَرَاتِ فَاسْلُكِي سُبُلَ رَبِّكِ ذُلُلًا يَخْرُجُ مِن بُطُونِهَا شَرَابٌ مُّخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاء لِلنَّاسِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَةً لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ
(و خداوند به زنبور عسل وحی کرد که در کوهها و درختان و بلندی ها منزل گیرید. سپس از میوه های شیرین و شهد گل های خوشبو بخورید و راه پروردگار خودتان را بپویید. آنگاه از درون آنها شربتی شیرین به رنگ های گوناگون بیرون می آید که شفای مردمان در آن است. در این آیت و نشانه ای است برای گروهی که تفکر می کنند.)
قدم نو رسیده مبارک.دوستان از پیله دراومد ...
+ تقریبا شاید ۱۵ روز کلا طول کشید
قدم نو رسیده مبارک.
:/
اینهمه بچه پروانه بزرگ کردی اخرش سوسک ازاب درومددوستان از پیله دراومد ...
+ تقریبا شاید ۱۵ روز کلا طول کشید