• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی چیدن عسل وحشی

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خوبی یکی بیاد خونه خودتونو له و لورده کنه ولشون کن بذار به زندگیشون برسن
s513.gif

با این کارت باعث میشی ملکه حکم اعدام زنبورای نگهبانو بده
126fs4397821.gif

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
خب من خودم زنبور دارم و راهنمایی میکنم چطور درست عسل برداشت کنی
ببین لباس سفید استین بلند میپوشی با یک کش استینش رو به مچ میچسبونی و اگه کلاه زنبورداری داری سر میکنی اگه نداری تهیه کن قیمتی نداره ارزونش رو بخری 15 ت هست
یه قوطی رب خالی برمیداری یمقدار برگ خشک و چوب نازک داخلش میزاری با یه تیکه مقوا اتیش میکنی و بعد خاموشش میکنی که دود بده
میبری جلو زنبورها دود رو کمی فوت میکنی که به جمعیت زنبورها بخوره اروم میرن کنار.همیشه با ارامش و خیلی کند عمل کنید با حرکت سریع زنبور تحریک میشه.
یه دید مختصر به کل لونه زنبور بندازید معمولا بالای خونشون عسل هست و وسط بچه هاشون هستند که روشون با ماده ای قهوه ای بسته شده.شما فقط مجازید عسل بالای لونه رو بردارید با یک چاقو و گرفتن یک سطل زیر لونه اروم اون قسمت بالا رو جدا میکنید زنبور وحشی بومی جنوب کشور معمولا تا اذیتشون نکنید نیش نمیزنن مگه اینکه شما عجله کنید و بهشون صدمه بزنید.در ضمن حتما مقدار کمی عسل بردارید و برای خودشون هم ذخیره نگهدارید اینطور زنبور سال دیگه هم میاد و بیشتر میشه و شما مشتری ثابت عسل طبیعی اونها میشید.این نکته رو هم عنوان کنم زنبور وحشی عسل کمی تولید میکنه ولی برای طبیعت خیلی مفید هست حتی بیشتر از زنبور عسل معمولی
موفق باشید

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
خب من خودم زنبور دارم و راهنمایی میکنم چطور درست عسل برداشت کنی
ببین لباس سفید استین بلند میپوشی با یک کش استینش رو به مچ میچسبونی و اگه کلاه زنبورداری داری سر میکنی اگه نداری تهیه کن قیمتی نداره ارزونش رو بخری 15 ت هست
یه قوطی رب خالی برمیداری یمقدار برگ خشک و چوب نازک داخلش میزاری با یه تیکه مقوا اتیش میکنی و بعد خاموشش میکنی که دود بده
میبری جلو زنبورها دود رو کمی فوت میکنی که به جمعیت زنبورها بخوره اروم میرن کنار.همیشه با ارامش و خیلی کند عمل کنید با حرکت سریع زنبور تحریک میشه.
یه دید مختصر به کل لونه زنبور بندازید معمولا بالای خونشون عسل هست و وسط بچه هاشون هستند که روشون با ماده ای قهوه ای بسته شده.شما فقط مجازید عسل بالای لونه رو بردارید با یک چاقو و گرفتن یک سطل زیر لونه اروم اون قسمت بالا رو جدا میکنید زنبور وحشی بومی جنوب کشور معمولا تا اذیتشون نکنید نیش نمیزنن مگه اینکه شما عجله کنید و بهشون صدمه بزنید.در ضمن حتما مقدار کمی عسل بردارید و برای خودشون هم ذخیره نگهدارید اینطور زنبور سال دیگه هم میاد و بیشتر میشه و شما مشتری ثابت عسل طبیعی اونها میشید.این نکته رو هم عنوان کنم زنبور وحشی عسل کمی تولید میکنه ولی برای طبیعت خیلی مفید هست حتی بیشتر از زنبور عسل معمولی
موفق باشید
درود بر شما

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
عسل وحشی بچینید دیگه کوچ میکنن میرن جای دیگه
حاجی تو این بی امکاناتی یه کلاه توری جور کن یه چادر هم بپیچ دور خودت یکم دود بهشون بدی گیج میشن ... کل موم رو فقط ب فنا ندی

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
حالا چون تو باغ شما یه غلطی کردن کلونی زدن باید دست کنی توش گندشو دربیاری

تو باغ ما هم خیلی ها میان سرپا جیش میکنن دلیل نمیشه دست کنم تو خرطومش

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
عسل وحشی بچینید دیگه کوچ میکنن میرن جای دیگه

من بشدت عاشق گل و گیاهم ، بمن باشه و صد کیلو عسل هم بده حاظر نیستم از دستشون بدم

+ چند روزه دارم از یک کرم در حال دگردیسی مراقبت میکنم ( بیشتر بابت کنجکاویمه )

+ همین عکس رو گرفتم تو پیله کلی تکون خورد ...

Hnet.com-image.jpg

Last edited:

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
من بشدت عاشق گل و گیاهم ، بمن باشه و صد کیلو عسل هم بده حاظر نیستم از دستشون بدم

+ چند روزه دارم از یک کرم در حال دگردیسی مراقبت میکنم ( بیشتر بابت کنجکاویمه )

+ همین عکس رو گرفتم تو پیله کلی تکون خورد ...

مشاهده پیوست 1246028
IMG_۲۰۲۱۰۶۱۴_۰۸۱۶۰۱.jpg
صرفا بخاطر شما ک عاشق گل گیاهی

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
حالا چون تو باغ شما یه غلطی کردن کلونی زدن باید دست کنی توش گندشو دربیاری

تو باغ ما هم خیلی ها میان سرپا جیش میکنن دلیل نمیشه دست کنم تو خرطومش
وَأَوْحَى رَبُّكَ إِلَى النَّحْلِ أَنِ اتَّخِذِي مِنَ الْجِبَالِ بُيُوتًا وَمِنَ الشَّجَرِ وَمِمَّا يَعْرِشُونَ. ثُمَّ كُلِي مِن كُلِّ الثَّمَرَاتِ فَاسْلُكِي سُبُلَ رَبِّكِ ذُلُلًا يَخْرُجُ مِن بُطُونِهَا شَرَابٌ مُّخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاء لِلنَّاسِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَةً لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ

(و خداوند به زنبور عسل وحی کرد که در کوهها و درختان و بلندی ها منزل گیرید. سپس از میوه های شیرین و شهد گل های خوشبو بخورید و راه پروردگار خودتان را بپویید. آنگاه از درون آنها شربتی شیرین به رنگ های گوناگون بیرون می آید که شفای مردمان در آن است. در این آیت و نشانه ای است برای گروهی که تفکر می کنند.)

;):p

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
وَأَوْحَى رَبُّكَ إِلَى النَّحْلِ أَنِ اتَّخِذِي مِنَ الْجِبَالِ بُيُوتًا وَمِنَ الشَّجَرِ وَمِمَّا يَعْرِشُونَ. ثُمَّ كُلِي مِن كُلِّ الثَّمَرَاتِ فَاسْلُكِي سُبُلَ رَبِّكِ ذُلُلًا يَخْرُجُ مِن بُطُونِهَا شَرَابٌ مُّخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاء لِلنَّاسِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَةً لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ

(و خداوند به زنبور عسل وحی کرد که در کوهها و درختان و بلندی ها منزل گیرید. سپس از میوه های شیرین و شهد گل های خوشبو بخورید و راه پروردگار خودتان را بپویید. آنگاه از درون آنها شربتی شیرین به رنگ های گوناگون بیرون می آید که شفای مردمان در آن است. در این آیت و نشانه ای است برای گروهی که تفکر می کنند.)

;):p
با استدلال های اهل کوفه بخوای زندگی کنی روزی 3بار باید دست کنی تو مقعد ت و بعد از خویش آزمایی و چورن دیدن غسل کنی و دعا بخوانی :sneaky:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
عسل رو میچینن؟؟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
دوستان از پیله دراومد ...

+ تقریبا شاید ۱۵ روز کلا طول کشید