من بد تر از توواقعا خسته ام
من بد تر از توواقعا خسته ام
آره بنظرمبه نظرم پول نزول بگیرید ولی وام نه اینقد میاد روش که از نزول بدتره
حق داریواقعا خسته ام
این وام فقط هنگام خرید خونه میدن موقع سند خوردنمیگن اوراق از بانک مثل مسکن باید بخری ۱۰ میلیون ، بعد بهت ۵۰ میلیون وام میدن
کسی شرایط و ضامن ها مورد نیاز میدونه؟
چطوری ؟10 میلیون بده من یکسال بهت 18 میدم
در مورد این کمی توضیح میدی ؟مهر طرح جدید گذاشته...هرچی بذاری فوری ده برابر وام میده.
سود وام 18 درصد ، کارمزد وام 5 درصد که همون ابتدا از روی وام برمیدارن.
مثلا یک میلیون بذاری ، ده میلیون وام میشه (که کارمزد 5درصد ازش کم میکنن) و عملا 9500 میریزن حساب شما
دوست عزیز اون مثالی که من بالا زدم کارمزد از سود وام جدا هست...چطوری ؟
تضمینت چیه ؟
اگر تضمین داری پیام بده بهم
در مورد این کمی توضیح میدی ؟
اینطوری که شما میتونی وام رو بگیری و جای دیگه با درصد بیشتر بخوابونی و سودش رو بدی به همون قسط بانک !!!
تلگرام اگه هستی ممنون میشم بگی kasra_bgh@
ممنوندوست عزیز اون مثالی که من بالا زدم کارمزد از سود وام جدا هست...
18درصد سود تسهیلات+5درصد کارمزد تسهیلات
شما تو بازپرداخت 24 یا 36 یا 60 ماهه سود وام به بانک میدید و کارمزد هم وقتی وام بریزن حسابتون خودشون جدا برمیدارن
از شعبه باید بپرسید یا اینجا بخونید :ممنون
میدونم اون 5 درصد کارمزد مشکلی نداره
الآن اینی که گفتید رو تو سایت خودشون زدن ؟
شرایط و ... رو کجا میتونم ببینم ؟
این خیلی خوبه ولی پروانه میخواد یا باید کارمند باشیمهر طرح جدید گذاشته...هرچی بذاری فوری ده برابر وام میده.
سود وام 18 درصد ، کارمزد وام 5 درصد که همون ابتدا از روی وام برمیدارن.
مثلا یک میلیون بذاری ، ده میلیون وام میشه (که کارمزد 5درصد ازش کم میکنن) و عملا 9500 میریزن حساب شما
چقدر داری من یکساله ازت میگیرم قرارداد رسمی میبندم سود 28 درصد سالیانه بهت میدماین خیلی خوبه ولی پروانه میخواد یا باید کارمند باشی
راه دیگه نداره این وام گرفت؟
هیچ بانکی نمیده باید یکساله بخوابهیه وام معرفی کیند 5 یا 7 میلیون بزارم - زمان موندنش مهم نیست
یه حداقل 20 میلیون وام بدن
بازپرداخت هم چند ماه بعد از دریافت وام باشه
هیچ بانکی نمیده باید یکساله بخوابه
من که هر سری می پرسم میگن بودجه نیست اگه میدن بگیرطرف میگه 1 میلیون بازی مهر بهت 10 میلیون میده - 5 درصدم برای کارمزد کم میکنه
بعد من 5 تا 7 میلیون بزارم باید 50 تا 70 میلیون بده - من میگم 20 میلیون میخوام