• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

[راهنمای] بدنسازی رزمی + مصرف مکمل + درمان آسیب ها و اختلالات مفصلی-عضلانی با روش کایروپراتیک

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
با سلام خدمت همه دوستان

در این تاپیک قصد راهنمایی دوستان رو در موارد زیر دارم (با کمک های همه افراد مطلع) که بر پایه اصول مسلم علمی و پزشکی روز خواهد بود.

اصول بدنسازی رزمی و اهمیت آن

اصول تغذیه صحیح و مصرف مکمل ها در صورت نیاز و همین طور راهنمایی در مورد داروهایی که استفاده می کنید (غیر از دوپینگ)

روش های درمان آسیب ها و یا اختلالات مفصلی و عضلانی با استفاده از روش های تمرین با وزنه، فیزیو تراپی، کایروپراتیک و آموزش ارگونومی صحیحی حرکات (از راه رفتن و نشستن تا کار با وزنه (غیر از موارد تخصصی هنرهای رزمی))

خیلی از این موارد رو می تونید از اینترنت یا مربی [نما] ها یاد بگیرید اما اکثر این منابع دارای اشتباهات فاحش و مضری هستند که میتونن عواقب جدی داشته باشند. تعداد پزشکان ورزشی ما هم بسیار کم است ومتاسفانه سایر پزشکان در چنین مواردی فاقد دانش هستند!!!

بدیهی است که میزان راهنمایی من در حد اطلاعاتم خواهد بود و سعی خواهم کرد از توصیه مواردی که با آن ها آشنا نیستم خودداری کنم.

به دلیل اینکه خیلی از مطالب مورد نیاز در اینترنت موجود هستن، سعی من بیشتر متمرکز بر جواب دادن به سوالات دوستان و تشخیص درست یا غلط بودن مطالبی خواهد بود که از جاهای مختلف به دست آورده اید. البته تا جایی که وقت داشته باشم مطالب مفید و آموزشی هم خواهم گذاشت.

من تخصص آکادمیک یا رسمی در هیچ یک از مطالب عنوان شده در بالا را ندارم و دانش من در این زمینه ها برپایه چندین سال مطالعه شخصی و تجربه مربی گری (غیر رسمی) و همکاری (غیر رسمی) با چند تن از متخصصین هستش. {رشته من در دانشگاه فیزیک و زبان انگلیسی بود}.

امیدوارم که بتونم سهم کوچکی در ارتقای دانش ورزشی شما داشته باشم.

از همه کسانی که در این موارد دارای دانش و تجربه هستند بسیار بسیار خواهشمندم که من وسایر دوستان رو در حد بضاعت وقتشون راهنمایی کنند و حتما اشتباهات من را متذکر شوند تا به فرآیند یادگیری من و دیگران کمک کنند.

سوالات تخصصی در مورد خود رشته پرورش اندام رو در تاپیک
باشگاه بدنسازی مجازی pT مطرح کنید.

با تشکر از همه

پست اول (همین پست) آپدیت خواهد شد.

Last edited:

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
سلام داداش.
دمت گرم...منتظرت بودم

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
این هفته میرم مسافرت و شاید نتونم زیاد سر بزنم. :D

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
با سلام خدمت همه دوستان

در این تاپیک قصد راهنمایی دوستان رو در موارد زیر دارم (با کمک های همه افراد مطلع) که بر پایه اصول مسلم علمی و پزشکی روز خواهد بود.

اصول تغذیه صحیح و مصرف مکمل ها در صورت نیاز و همین طور راهنمایی در مورد داروهایی که استفاده می کنید (غیر از دوپینگ)

روش های درمان آسیب ها و یا اختلالات مفصلی و عضلانی با استفاده از روش های تمرین با وزنه، فیزیو تراپی، کایروپراتیک و آموزش ارگونومی صحیحی حرکات (از راه رفتن و نشستن تا کار با وزنه (غیر از موارد تخصصی هنرهای رزمی))

خیلی از این موارد رو می تونید از اینترنت یا مربی [نما] ها یاد بگیرید اما اکثر این منابع دارای اشتباهات فاحش و مضری هستند که میتونن عواقب جدی داشته باشند. تعداد پزشکان ورزشی ما هم بسیار کم است ومتاسفانه سایر پزشکان در چنین مواردی فاقد دانش هستند!!!

بدیهی است که میزان راهنمایی من در حد اطلاعاتم خواهد بود و سعی خواهم کرد از توصیه مواردی که با آن ها آشنا نیستم خودداری کنم.

به دلیل اینکه خیلی از مطالب مورد نیاز در اینترنت موجود هستن، سعی من بیشتر متمرکز بر جواب دادن به سوالات دوستان و تشخیص درست یا غلط بودن مطالبی خواهد بود که از جاهای مختلف به دست آورده اید. البته تا جایی که وقت داشته باشم مطالب مفید و آموزشی هم خواهم گذاشت.

من تخصص آکادمیک یا رسمی در هیچ یک از مطالب عنوان شده در بالا را ندارم و دانش من در این زمینه ها برپایه چندین سال مطالعه شخصی و تجربه مربی گری (غیر رسمی) و همکاری (غیر رسمی) با چند تن از متخصصین هستش. {رشته من در دانشگاه فیزیک و زبان انگلیسی بود}.

از همه کسانی که در این موارد دارای دانش و تجربه هستند بسیار بسیار خواهشمندم که من وسایر دوستان رو در حد بضاعت وقتشون راهنمایی کنند و حتما اشتباهات من را متذکر شوند تا به فرآیند یادگیری من و دیگران کمک کنند.

با تشکر از همه

خب بسیار ممنون از شما.

امیدوارم این تاپیک روزهای خوبی داشته باشه و با استقبال دوستان مواجه بشه تا در دراز مدت بتونید، خلاء موجود در زمینه بدنسازی رزمی و مسائل مرتبط بر طرف کنید.

موفق باشید

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
با سلام خدمت همه دوستان

با تشکر از همه

جای خالی این مطلب احساس میشد

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
با سلام خدمت همه دوستان

با وجود فردی مستعد چون شما این تاپیک مطمئنا مطالب پرباری خواهد داشت
موفق باشید

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
استاد چرا این مطلب رو ادامه نمیدید؟ بنده خیلی علاقه دارم از تجارب ارزشمند شما استفاده کنم.

deathdarkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
عزیز من به خاطر ضرب دیدگی شدید شونه تو باشگاه,کشیدگی رباط شونه پیدا کردم,(هم شونه راستم هم چپم)شونه چپم بااستراحت بهتر شد ولی شونه راستم خیلی اذیت میکنه و سرجاش لق میزنه,میخوام بدونم چقدر واس ادامه تمرینام مشکل ایجاد میکنه

poyaweb

Registered User
لایک‌ها
26
مطلب مفیدی بود.
بعضیا برای گرفتن یک مقام بالای ورزشی دست به کارهای غیر ورزشی میزنند که از روال طبیعی و سلامت دور میشن
به نظر من مهمترین اصل سلامته

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
دوستان سوالی داشتن من در خدمتم

درود بر شما . سوالی دارم استاد ! برای آسیب دیدگی هایی که در زمان خودشان درمان مناسبی برایشان انجام نشده ( مثلا پیچ خوردن ، کشیدگی و کوفتگی ) چه راه حلی دارید ؟
مشکل من بیشتر در مچ دست است .

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
موفق باشی دوست عزیز

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
باید تا بهبودی کامل تمرینات خود رو کنار بزارید.مصرف کپسول گلوکوزامین می تونه به بهبود خیلی سریع شما کمک کند

موفق باشید

با تشکر از شما ، آقا کلا کار این کپسول چیه ؟

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
به غضروف سازی کمک میکنه ولی به نظر من آسیب دیدگی با این چیزا حل نمی شه. باید فکر اساسی بکنید یعنی عکس رنگی یا سیاه سفید بگیرین و به ارتوپد یا فیزیوتراپ خوب مراجعه کنید. خصوصا مچ دست از قسمت های حساس بدنه که می تونه درد مچ سالیان سال باشما همراه باشه.
من چند تاکلیپ بدنسازی رزمی دارم ولی نمی دونم به درد دوستان می خوره یا نه
اگه خواستین بگین بذارم.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
بهترین کار گرم کردن کامل بدن با حرکات کششی قبل از شروع تمرینه
کمترین اهمیتی به این موضوع نمیدادم ، چون خیالم این بود که من که هروز دارم میام باشگاه بدنم گرمه دیگه! تا اینکه یه روز زیر دستگاه اسمیت عضله ی سمت چپ گردنم جوری اسیب دید که دو نفر زیر بغلم رو گرفتن و نعره زنان بردنم دکتر... مجبور شدم کلا بدنسازی رو بزارم کنار.. بعد از ماه هابه پیشنهاد دوستان رفتم رزمی ، پیش یکی استاید بسیار عالی . تازه دیدم ایشون که یک ساعت و نیم کلاسشونه، یک ساعت فقط بچه ها بدن ها رو گرم میکنن و اماده میشن ...تازه اثر گرم کردن رو دیدم و دیدم که با غرور بی جا چه اسیبی به خودم زدم..

z1

بالا