در حال حاضر میانگین سود معقولی رو که میشود بصورت ماهانه از بورس کسب کرد ، چه مقدار است ؟
آیا الان با این وضعیت بورس ، ورود برای تازه کار ، کار درستی است ؟
لطفا شرایط رو ارسال کنید
با تشکر
سلام
لطفا شرايط رو برأي من هم إرسال كنيد . ممنون
دوستان عزیز برای فردا
سیگنالی جهت اعتماد سازی رایگان خدمتتون ارائه میکنم
برای مشاهده سهام مورد نظر کلیک کنید
http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=151311&i=24303422207378456
برای فردا خرید این سهام رو پیشنهاد میکنم
هدف محدوده 1550 الی 1570 میباشد (امروز قیمت پایانی 1263 بوده)
دوستان جهت اعتمادسازی میتونن با سیگنال های رایگان مهارت ما رو محک بزنن
پر سود باشید
سلام
برای بنده هم ارسال کنید،ممنون
Sent from my JY-S3 using Tapatalk
سلام برای بنده هم ارسال کنید
لطفا شرایط رو برای بنده هم ارسال کنید
عزیز . شما اگر امکانش هست لطف کنید و بگین این 7 درصد سود رو چه طور حساب کردیند . قیمت خریدی که شما دادی و سود رو بر اساس اون 7 درصد حساب کردین که اصلا بهش نرسیده بوده که کسی بخواد بخره و سود هم بکنه تو این چند روز از جمله امروز هم که کاهشی بوده . در ضمن شما چرا کارمزد خرید و فروش رو از سود کم نمیکنید ، اینجوری سود واقعی خیلی کمتر در می یاد . ممنون .دوستان عزیز طی چهار روز کاری : سهام بانک دی امروز 1756 ریال معامله شد = حداقل 7% سود !!
تصاویر از پست های ارسال شده از صفحات همین تاپیک میباشند (صفحه 10 را ملاحظه بفرمایید)
![]()
طی 5 روز کاری (یک هفته) سهام کساپا امروز 1980 در حال معامله میباشد = 10% سود !!!
![]()
ضمنا چهارشنبه گذشته خروج از غالبر هم اعلام شد (با 1340 ریال) که خریدش 1265 ریال بود (6% سود در چهار روز کاری!)
در هفته گذشته سیگنال های رایگان ما جهت اعتمادسازی و آگاهی شما از تجربه ما برایتان ارسال میشوند
برای اطلاع از شرایط عضویت پ خ بدهید
پرسود باشید
پر سود باشید
دوست عزیز من ورود به بانک دی رو با 165 پیشنهاد دادمعزیز . شما اگر امکانش هست لطف کنید و بگین این 7 درصد سود رو چه طور حساب کردیند . قیمت خریدی که شما دادی و سود رو بر اساس اون 7 درصد حساب کردین که اصلا بهش نرسیده بوده که کسی بخواد بخره و سود هم بکنه تو این چند روز از جمله امروز هم که کاهشی بوده . در ضمن شما چرا کارمزد خرید و فروش رو از سود کم نمیکنید ، اینجوری سود واقعی خیلی کمتر در می یاد . ممنون .
![]()
دوست عزیزغالبر امروز را هم قیمت میدادین
سهمهای سفته بازی را خوب معرفی میکنین
ضمناعزیز . شما اگر امکانش هست لطف کنید و بگین این 7 درصد سود رو چه طور حساب کردیند . قیمت خریدی که شما دادی و سود رو بر اساس اون 7 درصد حساب کردین که اصلا بهش نرسیده بوده که کسی بخواد بخره و سود هم بکنه تو این چند روز از جمله امروز هم که کاهشی بوده . در ضمن شما چرا کارمزد خرید و فروش رو از سود کم نمیکنید ، اینجوری سود واقعی خیلی کمتر در می یاد . ممنون .
لطف می کنید شرایط رو برای من ارسال کنید؟
ارسال شد برای هر دو عزیزشرایط؟