kiarashiiii
Registered User
- نوشتهها
- 4,382
- لایکها
- 1,736
دوستان این تاپیک سیگنال بازیه؟
خیر دوست عزیزدوستان این تاپیک سیگنال بازیه؟
پ خ شد خدمتتوندوست من سیستم رو من دقیقا متوجه نشدم یعنی شما هزینه ای میگیرین میگین فلان سهمو ما بخریم درسته؟
یارو نقشه گنج مي فروخت ، بعد ها كتاب نقشه خوانِ گنج هم آورد فروخت، بعدها كه فلز ياب مُد شد رفت دو سه تا فلزياب و طلاياب هم آورد و اجاره ميداد، يعني طرف هم نقشه رو مي فروخت ، هم نقشه خوان رو هم فلز ياب رو!!!
يه عده "ساده " هم مي اومدن يه پولي مي دادن اول نقشه رو مي خريدن ، بعد يه پولي مي دادن يه جزوه فتوكپي شده رو مي خريدن تا نقشه رو ترجمه كنن، يه پولي هم مي دادن دستگاه طلاياب رو اجاره ميكردن كه بروند گنج پيدا كنن ، دفينه پيدا كنن، كوزه پر از طلا پيدا كنن ، و هيچ وقت هم از خودشون سوال نمي كردند كه كسي كه نقشه داره ، نقشه خوان داره ، فلزياب داره ، خب خودش ميره گنج رو دَر مي اره ، نمي آد كه نقشه رو بفروشه، نمي آد گنج يابش رو اجاره بده !!!!
حكايت ما و اين كانالهاي :
"صد درصد بازدهي يهويي"
"عضو شو ، دگرگون شو"
"ميلياردر ميشي به مولا ، با سيگينالهاي يدالله"
همين داستان فروختن نقشه گنج و گنج ياب هست، اگر كسي اين اكسيرها رو بلده كه نمي آد سيگنال فروشي كنه
منبع:مرتضی عباد
براتون پ خ میکنم دوست عزیزسلام
برای کسی که هیچی از بورس نمیدونه میشه یکم توضیحات بیشتر بدین
ممنون
بنده درهردوبازاربورس وفاركس فعالم ومنتظرراهنمايياتون هستمبا سلام
دوستانی که علاقمند به فعالیت در بورس هستند و شرایط فعالیت در بورس را دارن و یا به نوعی به این نوع تجارت و کسب و کار علاقمند هستن
و در کل همه دوستانی که بدنبال سود در معامله هستن میتونن پ خ بدن تا بنده توضیحات تکمیلی رو خدمتشون ارائه بدم
اما یک اشاره کلی میکنم
هدف و برنامه ما بدین صورت هست که با توجه به تجربیاتمون و استفاده از دانش و تخصص تیم کارآزموده و باتجربه در معاملات بورس نسبت به تحلیل بازار و شرکتهای حاضر در بورس اقدام میکنیم و با توجه به نتایج نموداری و تحلیل بازار و اخبار سیاسی اقتصادی شرکتها و دولت و همچنین تحلیل های تخصصی تکنیکال و فاندامنتال سهام میتوانیم پیشنهادات خریدی را اعلام کنیم که سودآوری آنها بین ۷۰ تا ۹۹ درصد قطعی خواهد بود
برای اطلاعات تکمیلی در همین تاپیک درخواست کنید
با تشکر
اطلاعات تکمیلی:
شرکت تجارت و بازرگانی منادی مهر سالهاست در زمینه تجارت و بازرگانی مشغول فعالیت میباشد و در کنار فعالیتهای خود در بازار، فعالیت و معامله در بورس را نیز در اولویت های کاری خود قرار داده است همانطور که مطلع هستید فعالیت در بورس نیاز به تحقیق در خصوص وضعیت صنایع موجود در بورس و آگاهی از سیاست های دولت و اخبار سیاسی اقتصادی جهان و همچنین مطالعه اخبار شرکتها و کارخانجات و بررسی نمودارها و شاخص ها و اطلاعات آماری آنها دارد. به منظور انجام معاملات موفق، شرکت منادی در این راستا از متخصصین با تجربه و کارآزموده خود بهره میبرد که تمامی موارد مذکور (تحلیل اطلاعات پیگیری اخبار و...) و تحلیل های تکنیکال و فاندامنتال را انجام میدهند و هر زمان نسبت به سود سهام شرکتی مطمئن شدند سریعا خرید سهام آن شرکت را در راس امور شرکت قرار میدهند.
حال ما میتوانیم هر زمان سیگنال مثبتی از رشد احتمالی سهامی را ملاحظه نمودیم (احتمال رشد سهام و اطمینان از سود آن بین 70 تا 99درصد تخمین زده میشود) این اطلاعات را در اختیار شما قرار دهیم. شما به منظور اطمینان از صحت اطلاعات ما میتوانید ابتدا سهام پیشنهاد شده را در تالار مجازی بورس ایران خرید کنید و نسبت به پیشنهاد ما مطمئن شوید سپس برای معاملات بعدی از خرید حقیقی در بازار بورس بهره ببرید
بدیهی است شرکت در قبال در اختیار قرار دادن این اطلاعات مبلغی را به عنوان کارمزد پیش از ارائه اطلاعات از شما دریافت میکند
به امید موفقیت اقتصاد این مرز و بوم و پیروزی شما عزیزان
منادی مهر
خب
دوستان این هفته به سه نفر از کاربرا برای خرید پیشنهاد داده شد
منتظر باشید نتیجه رو دوستانی که پیشنهاد دریافت کردن بزودی منعکس میکنن
کلیت کار هم که بالا ذکر شده
اگر تمایل به فعالیت در بورس داشتین برای دریافت پیشنهاد خرید پ خ بدین (فقط دوستانی که در بورس فعال هستن و کد معاملاتی دارن)
پ خ میشه براتون بزرگواربنده درهردوبازاربورس وفاركس فعالم ومنتظرراهنمايياتون هستم
لازمه بازم تذکر بدم
من عرض کردم احتمال اینکه سهام با رشد همراه باشه بین 70 تا 99 درصد هست پس قطعیتی در کار نیست (100% نیست)
و عرض کردم خرید اون سهم میتونه با رشد و سودآوری همراه باشه اما نگفتم چند درصد سود!!
دوستان توجه کنن
قصد ما فقط راهنمایی عزیزانی هست که قصد فعالیت دارن و دانش و تخصص کافی برای تحلیل اطلاعات رو ندارن و واقعا در ابتدای کار در بورس با یک سوال بزرگ موجه میشن: "سهام چه شرکتی رو بخریم؟" هدف ما فقط کمک و راهنمایی به این دوستان هست
البته در قبالش کارمزدی هم ناچیز دریافت میکنیم اما شرکت معطل کارمزد شما نیست که انگ و برچسب سیگنال فروشی بعضی از دوستان میزنن
ما نیازی به این چیزا نداریم خب خودمون همون سهام رو میخریم و سودمون رو میکنیم متاسفانه انگار آدم یه چیزی هم از دستش میاد یا بلده نباید به کسی بگه و کمک کنه چون به راحتی بهش تهمت میزنن
حالا خوبه نگفتیم سرمایتون رو بدین ما براتون خرید کنیم!!! در اون صورت که الان بهمون میگفتین دزد و کلاهبردار
خصوصی براتون میفرستمسلام
من از بورس هیچی نمدونم مقاله کتاب چیزی برا شروع دارید برام بفرسید خوشحال میشم ممنون
من نه تا حالا سیگنال خریدم نه فروختم اما به نظرم سیگنال فروشی هیچ ربطی به مثال گنج و...نداره .سیگنال فروختن کار بدی نیست خیلی هم خوبه به شرطی که دروغ چاشنیش نباشه.طرف میاد میگه سیگنال دارم قطعا بازده مثبت داره خوب این دروغه و ربطی به سیگنال فروشی نداره کلا همه جا دروغ اشتباه .یارو نقشه گنج مي فروخت ، بعد ها كتاب نقشه خوانِ گنج هم آورد فروخت، بعدها كه فلز ياب مُد شد رفت دو سه تا فلزياب و طلاياب هم آورد و اجاره ميداد، يعني طرف هم نقشه رو مي فروخت ، هم نقشه خوان رو هم فلز ياب رو!!!
يه عده "ساده " هم مي اومدن يه پولي مي دادن اول نقشه رو مي خريدن ، بعد يه پولي مي دادن يه جزوه فتوكپي شده رو مي خريدن تا نقشه رو ترجمه كنن، يه پولي هم مي دادن دستگاه طلاياب رو اجاره ميكردن كه بروند گنج پيدا كنن ، دفينه پيدا كنن، كوزه پر از طلا پيدا كنن ، و هيچ وقت هم از خودشون سوال نمي كردند كه كسي كه نقشه داره ، نقشه خوان داره ، فلزياب داره ، خب خودش ميره گنج رو دَر مي اره ، نمي آد كه نقشه رو بفروشه، نمي آد گنج يابش رو اجاره بده !!!!
حكايت ما و اين كانالهاي :
"صد درصد بازدهي يهويي"
"عضو شو ، دگرگون شو"
"ميلياردر ميشي به مولا ، با سيگينالهاي يدالله"
همين داستان فروختن نقشه گنج و گنج ياب هست، اگر كسي اين اكسيرها رو بلده كه نمي آد سيگنال فروشي كنه
منبع:مرتضی عباد
دوست عزیز قظیه به این اسونی که شما میگی نیس.من عادت ندارم تو تاپیک کسی دخالت کنم مطمئنن منو استارتر تو پی وی به نتایج جالبی نرسیدم ولی قصد تخریب کسی رو ندارم و صحبتی نمیکنم در تاپیک ایشون.من نه تا حالا سیگنال خریدم نه فروختم اما به نظرم سیگنال فروشی هیچ ربطی به مثال گنج و...نداره .سیگنال فروختن کار بدی نیست خیلی هم خوبه به شرطی که دروغ چاشنیش نباشه.طرف میاد میگه سیگنال دارم قطعا بازده مثبت داره خوب این دروغه و ربطی به سیگنال فروشی نداره کلا همه جا دروغ اشتباه .
تفاوت عمده سیگنال فروشی با گنج اینه که اگر شما گنج را پیدا کنی دیگه تمام میشه اما سهام تمام نمیشه مثلا آقایxسیگنال فروشه خودشم 50میلیون پول داره سیگنال می فروشه هم کسب درآمد می کنه هم سهامی که مثلا 500میلیون تومن فروشنده داره خیلی افراد دیگه هم می تونند بخرند و مثل گنج نیست که اگر یک بار پیدا شد دیگه بقیه سرشون بی کلاه بمونه
سیگنال فروشی بر پایه علم خودش یک نوع مهارت مثل پزشکی دکتر میره کلی درس می خونه مطالعه می کنه و تجربه کسب می کنه بعد شما سرما خوردید با تحلیل و علمش میاد به شما سیگنال میده برو فلان دارو را بخور حالا دکتر اگر خودشم سرمابخوره برای خودشم دارو تجویز می کنه و اینها با هم تضادی نداره.
در مورد مکانیکی و هزاران شغل دیگه هم میشه دقیقا همین تحلیل را انجام داد که دارند سیگنال می فروشند و اگر تو کارشون دروغ نباشه پولش از شیر مادر حلال تر است .