سلام
من نمیخوام ولی یه موردی هست باید خدمتتون عرض کنم.ما یک سال و نیم قبل یه سایت بورسی زدیم کلی هم بازدید گرفت به دنبال فروش سیگنال بودیم یه سری هم تحلیلگر پیدا کردیم.یکی از آشنا ها که مامور نیروی انتظامی بود گفتش هر چه زودتر سایت رو یا ببندید یا دیگه آپ نکنید که چیزی جز دردسر نداره.
شما توی صفحه قبل فرمودید که مثل اینکه یه سری کاربرا بهتون ایراد گرفتن ! این تازه اولشه . خدااا نکنه یکی ضرر کنه . اونموقع هست که باید جواب چند نفر رو بدی! تازه اگه با معضرت (تایپشو یادم رفته!) خواهی همه چی رفع شه . به گفته همون پلیس اگه کسی شکایت کنه ازتون و بگه این گفت بخر و منم خریدم دادگاه شما رو مقصر میدونه و جریمه سنگینی میکنه.تازه اگه همینجا داستان تموم شه و شما رو محکوم به شایعه پراکنی در بازار نکنن! اگه اشتباه نکنم چند ماه هم زندان داره.
فقط باید شرکت مشاوره سرمایه گذاری داشته باشید . یه چند سالی هست که سازمان بورس اعلام کرده.
حالا اینکه شما دارید یا خیر من فرض رو بر خیر میزارم که در این صورت دو حالت داره:
الف)فروش سیگنال : اگه ریسکه بالا رو حاضری (اینم فارسیشو یادم رفته! از بس که نمینویسم
) بسم الله
ب)کمک به دوستانتون : دمت گرم ولییییی عاقا خودتو به خاطر کسایی که نمیشناسی تو دردسر ننداز
دوستایی که الان سنگتو به سینه میزنن چند وقت دیگه سنگتو تو سرت میزنن
اگه سود کنن که هیچی ولی اگه ضرر کنن میخورنت !
واقعیتهاااا
شما واسه خودت تحلیل کن ولی نفروش خودت معامله کن و سیگنالای 10 15 درصدی رو بزن به جیب . حداقل خیییالت راحته !