• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهکارهایی برای کسب سود از بورس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
سلام
من نمیخوام ولی یه موردی هست باید خدمتتون عرض کنم.ما یک سال و نیم قبل یه سایت بورسی زدیم کلی هم بازدید گرفت به دنبال فروش سیگنال بودیم یه سری هم تحلیلگر پیدا کردیم.یکی از آشنا ها که مامور نیروی انتظامی بود گفتش هر چه زودتر سایت رو یا ببندید یا دیگه آپ نکنید که چیزی جز دردسر نداره.
شما توی صفحه قبل فرمودید که مثل اینکه یه سری کاربرا بهتون ایراد گرفتن ! این تازه اولشه . خدااا نکنه یکی ضرر کنه . اونموقع هست که باید جواب چند نفر رو بدی! تازه اگه با معضرت (تایپشو یادم رفته!) خواهی همه چی رفع شه . به گفته همون پلیس اگه کسی شکایت کنه ازتون و بگه این گفت بخر و منم خریدم دادگاه شما رو مقصر میدونه و جریمه سنگینی میکنه.تازه اگه همینجا داستان تموم شه و شما رو محکوم به شایعه پراکنی در بازار نکنن! اگه اشتباه نکنم چند ماه هم زندان داره.
فقط باید شرکت مشاوره سرمایه گذاری داشته باشید . یه چند سالی هست که سازمان بورس اعلام کرده.
حالا اینکه شما دارید یا خیر من فرض رو بر خیر میزارم که در این صورت دو حالت داره:
الف)فروش سیگنال : اگه ریسکه بالا رو حاضری (اینم فارسیشو یادم رفته! از بس که نمینویسمo_O:D) بسم الله
ب)کمک به دوستانتون : دمت گرم ولییییی عاقا خودتو به خاطر کسایی که نمیشناسی تو دردسر ننداز
دوستایی که الان سنگتو به سینه میزنن چند وقت دیگه سنگتو تو سرت میزنن
اگه سود کنن که هیچی ولی اگه ضرر کنن میخورنت !:eek: واقعیتهاااا
شما واسه خودت تحلیل کن ولی نفروش خودت معامله کن و سیگنالای 10 15 درصدی رو بزن به جیب . حداقل خیییالت راحته !

Musso

Registered User
لایک‌ها
42
لطفا براي منم بفرستيد

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
سلام.
براي من هم بفرستين

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
سلام
من نمیخوام ولی یه موردی هست باید خدمتتون عرض کنم.ما یک سال و نیم قبل یه سایت بورسی زدیم کلی هم بازدید گرفت به دنبال فروش سیگنال بودیم یه سری هم تحلیلگر پیدا کردیم.یکی از آشنا ها که مامور نیروی انتظامی بود گفتش هر چه زودتر سایت رو یا ببندید یا دیگه آپ نکنید که چیزی جز دردسر نداره.
شما توی صفحه قبل فرمودید که مثل اینکه یه سری کاربرا بهتون ایراد گرفتن ! این تازه اولشه . خدااا نکنه یکی ضرر کنه . اونموقع هست که باید جواب چند نفر رو بدی! تازه اگه با معضرت (تایپشو یادم رفته!) خواهی همه چی رفع شه . به گفته همون پلیس اگه کسی شکایت کنه ازتون و بگه این گفت بخر و منم خریدم دادگاه شما رو مقصر میدونه و جریمه سنگینی میکنه.تازه اگه همینجا داستان تموم شه و شما رو محکوم به شایعه پراکنی در بازار نکنن! اگه اشتباه نکنم چند ماه هم زندان داره.
فقط باید شرکت مشاوره سرمایه گذاری داشته باشید . یه چند سالی هست که سازمان بورس اعلام کرده.
حالا اینکه شما دارید یا خیر من فرض رو بر خیر میزارم که در این صورت دو حالت داره:
الف)فروش سیگنال : اگه ریسکه بالا رو حاضری (اینم فارسیشو یادم رفته! از بس که نمینویسمo_O:D) بسم الله
ب)کمک به دوستانتون : دمت گرم ولییییی عاقا خودتو به خاطر کسایی که نمیشناسی تو دردسر ننداز
دوستایی که الان سنگتو به سینه میزنن چند وقت دیگه سنگتو تو سرت میزنن
اگه سود کنن که هیچی ولی اگه ضرر کنن میخورنت !:eek: واقعیتهاااا
شما واسه خودت تحلیل کن ولی نفروش خودت معامله کن و سیگنالای 10 15 درصدی رو بزن به جیب . حداقل خیییالت راحته !

از راهنماییتون ممنونم
تدابیری برای این مورد در نظر میگیرم

mgh1994

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
لطفا برای من بفرست

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوستان این هفته پیشنهاداتی دارم برای خرید
کسی مایل بود میتونه امتحان کنه مطمئن باشید سود توش هست

Rocks

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز توضیحات را برام پ . خ کنید

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

پ خ شد
دوستان پیشنهادات مناسبی داریم که میتونید برای خرید سهام ازشون استفاده کنید
یا اینکه با تخفیف ویژه به عنوان اولین معامله با ما اطلاعات ما را دریافت و با خرید در تالار مجازی صحت آن را محک بزنید

Sent from my bell & sebastian

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
سلام
نفر اول
منتظر پیامتون هستم

سلام.
امكانش هست براي من هم بفرستين؟

سلام.
براي من هم بفرستين

salam
برا من پخ کنید

اشکان جان بفرست بیاد ببینم چی میگی برادر !

سلام برای بنده هم ارسال کنید

برای من هم ارسال کنید
براي بنده هم بي زحمت بفرستيد

واسه منم بفرستید لطفا

ممنون میشم برای من هم بفرستید.

لطفا براي منم بفرستيد

سلام.
براي من هم بفرستين

سلام
برای من هم بفرستین

لطفا برای من بفرست

برا منم بفرست

Sent from my SM-G900 using Tapatalk 2

تصمیم گرفتیم برای پیشنهاد اول کارمزدی دریافت نکنیم تا هم اعتماد سازی انجام بشه و هم توانایی ما رو بتونید بسنجید
میتونید این پیشنهاد رو خرید کنید یا اینکه سهام معرفی شده رو زیر نظر بگیرید تا ببینید پیش بینی ما و پیشنهاد ما چقدر موفق هست
برای دریافت پیشنهاد پ خ بدین (البته در صورتیکه واقعا قصد فعالیت در بورس دارین و اگه پیشنهادما موفق باشه تمایل به ادامه همکاری و معامله در بورس دارین پ خ بدین)
موفق باشید

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584
تصمیم گرفتیم برای پیشنهاد اول کارمزدی دریافت نکنیم تا هم اعتماد سازی انجام بشه و هم توانایی ما رو بتونید بسنجید
میتونید این پیشنهاد رو خرید کنید یا اینکه سهام معرفی شده رو زیر نظر بگیرید تا ببینید پیش بینی ما و پیشنهاد ما چقدر موفق هست
برای دریافت پیشنهاد پ خ بدین (البته در صورتیکه واقعا قصد فعالیت در بورس دارین و اگه پیشنهادما موفق باشه تمایل به ادامه همکاری و معامله در بورس دارین پ خ بدین)
موفق باشید
ما که پخ دادیم درخواست کارمزد کردین !

amirhda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام .لطفا برای بنده هم ارسال کنید.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
سلام .لطفا برای من هم ارسال کنید.