• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه‌اندازی خط تولید گوشی نوکیا ایران !

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
اینطور که هست ولی از شما بعید بود اینو درک کنید! هر چند در مورد جنس چینی هنوز نتونستید درک کنید:cool:

کدوم طور که هست؟! اصلا خودت فهمیدی چی گفتی؟
بیخیال! اصلا همون چیزی که مازیار گفت:happy:

Admiral-sale-13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا محصولاتش بیرون نیاد هیچز معلوم نمیشه

ولی حداقلش اینه که اشتغال زایی میشه

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
شرمنده ی همگی ! ولی اینجا دیگه باید بگم shit !
4003.gif

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
شرمنده ی همگی ! ولی اینجا دیگه باید بگم shit !
4003.gif

اي خائن ... اي بي فطرت ... اي كم فطرت ... اي دست انداز فطرت ... اي خارجكي پرست ! :lol: :lol: :lol:

بی تربیت! بهفراهانی میگم! حالا که اینطوره منم میگم Oh shit!

اي با تربيت ... اي از ديگران تقليد كن ! :lol: :lol: :lol: :lol:

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
اي با تربيت ... اي از ديگران تقليد كن !

ای بانمک! ای بققققققققق!
(بققققق واژه ایست که نشان دهنده ی بانمک بودن بیش از حد یک حرف است و ارزش آن با تعداد "ق" های آن مشخص میشود!)
مثلا:
بقققققققققققققققق
تعداد ق: بققققققققققق

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
خارجی پرست نیستم ! اگه می تونن خودشون درست کنن به جای اینکه از قطعات مرغوب خارجی آشغال بسازن !

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ای بانمک! ای بققققققققق!
(بققققق واژه ایست که نشان دهنده ی بانمک بودن بیش از حد یک حرف است و ارزش آن با تعداد "ق" های آن مشخص میشود!)
مثلا:
بقققققققققققققققق
آموزش مفیدی بود ! حال کردم واقعا ! یادم باشه تو ویکی پدیای فارسی ثبتش کنم بلکه برای دیگران هم مفید باشه...

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
آموزش مفیدی بود ! حال کردم واقعا ! یادم باشه تو ویکی پدیای فارسی ثبتش کنم بلکه برای دیگران هم مفید باشه...

این نوشتار ناقص است! به گسترش آن کمک کنید!

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ای بانمک! ای بققققققققق!
مثلا:
بقققققققققققققققق

چون بر عليه شما نوشته شده با نمك و بققققققققققققققققققققققققققققق هست ؟! :D

تعداد ق : دنيا تا .......... قققققققققققققققققق ... :D

roozen

Registered User
لایک‌ها
1
نوکیا که سهله اگر یه شرکتی از کره مریخم بیاد اینجا بخواد با این اقایون ده من پشم با این سیستم ت*میشون کار کنه به گل می شینه . یا اگر زرنگ باشه سوراخ دعا رو پیدا می کنه که چجوری بماله به برادرا.

در راستای نیل به اهداف 20 ساله توسعه و با هدف ایجاد اشتغال و غرور ملی .......(fart)!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

گوشی ملی صا ایران هست ...اشتباه نکن:D :D !!!!!! این یکی رو با افتخار و اینکه ایرانی میتواند تولید میکنند...محصولی از کرمان موتور سل:blush: :lol: :lol: :lol: ...................:eek: خیلی چرت گفتم ببخشید :f34r:

Admiral-sale-13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لازمه تداوم اشتغال فروش محصولات هست ... درسته ؟!!! :blush:

همونطور که خودرو فروش کرد موبایل هم فروش میکنه(تازه با دو بابر قیمت)

ماد ایران چقدر مانیتور فروخت؟؟(گوشی lg هم میخواد مونتاژ کنه)

n72 رو به جای 340 تومن 240 بدن شما نمیخرید(یعنی به قیمت واقعیش)؟؟؟؟

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
همونطور که خودرو فروش کرد موبایل هم فروش میکنه(تازه با دو بابر قیمت)

ماد ایران چقدر مانیتور فروخت؟؟(گوشی lg هم میخواد مونتاژ کنه)

n72 رو به جای 340 تومن 240 بدن شما نمیخرید(یعنی به قیمت واقعیش)؟؟؟؟
نه چون فنلاندی نیست نمیخرم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
پستهای همه بچه ها رو خوندم بچه ها دمت گرم بیخود نیست این عربها میگن خلیج عرب بابا یه نمه حداقل خودمون رو تحویل بگیریم این چه حرفی به خدا میگم اگر یه زمان پی دی ای بزنه من میخرم

همه که از اول این کار نبودن از همین جا ها شروع کردن
من از صمیم قلب به همه طرفدارهای نوکیا تبریک میکم

پ.ن:حداقل سر هرچی دعوا دارید و همدیگر رو مسخره میگنید سر گشورتون هماهنگ باشید به جای فوش دادن به عربها:blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
پستهای همه بچه ها رو خوندم بچه ها دمت گرم بیخود نیست این عربها میگن خلیج عرب بابا یه نمه حداقل خودمون رو تحویل بگیریم این چه حرفی به خدا میگم اگر یه زمان پی دی ای بزنه من میخرم

من از صمیم قلب به همه طرفدارهای نوکیا تبریک میکم

پ.ن:حداقل سر هرچی دعوا دارید و همدیگر رو مسخره میگنید سر گشورتون هماهنگ باشید به جای فوش دادن به عربها:blush:

نه حسین جان، از اینجا ها شروع نکردن. کارخونه های آینده دار، هیچ کدوم همه ی قطعات رو خودشون نمی سازن، ولی طراحی و هماهنگی سخت افزاری-نرم افزاری از خودشونه.

اگه ایرانیها تونستن خودشون یه pda طراحی کنن منم می رم می خرم !!!

من نمی فهمم مونتاژ چهارتا قطعه ی خارجی از روی یه نقشه ی خارجی زیر نظر مهندسین خارجی چه ربطی به غرور ملی داره؟!
الان با این حساب ما کل عرب ها که هیچ-کل دنیا رو خوابوندیم با پدیده ی اسب ملی مون:D

نوکیا و موتورولا قسمت بزرگی از سودشون رو از گوشی های فوق ارزون (40-50 دلار) بدست می یارن، اگه یکی فکر کنه که اینا می یان طریقه ی تولید حتی ت*می ترین گوشیهاشونو از روی مرام در اختیار بقیه می زارن... یا اینکه ایرانیا می تونن با "مهندسی معکوس" از جزئیات وسایل الکترونیکی سر در می یارن...خوب خوشا به خیالات خام طرف
156.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
نه حسین جان، از اینجا ها شروع نکردن. کارخونه های آینده دار، هیچ کدوم همه ی قطعات رو خودشون نمی سازن، ولی طراحی و هماهنگی سخت افزاری-نرم افزاری از خودشونه.

من نمی فهمم مونتاژ چهارتا قطعه ی خارجی از روی یه نقشه ی خارجی زیر نظر مهندسین خارجی چه ربطی به غرور ملی داره؟!
الان با این حساب ما کل عرب ها که هیچ-کل دنیا رو خوابوندیم با پدیده ی اسب ملی مون:D

شدیدا تایید میشه.....;)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

نوکیا و موتورولا قسمت بزرگی از سودشون رو از گوشی های فوق ارزون (40-50 دلار) بدست می یارن، اگه یکی فکر کنه که اینا می یان طریقه ی تولید حتی ت*می ترین گوشیهاشونو از روی مرام در اختیار بقیه می زارن... یا اینکه ایرانیا می تونن با "مهندسی معکوس" از جزئیات وسایل الکترونیکی سر در می یارن...خوب خوشا به خیالات خام طرف
156.gif

فرهاد پله پله تا ملاقات خدا;) :blush:

بالا