• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازي سايت خبري فوگل

hgkhatir

Registered User
لایک‌ها
0
ما چهار پنج نفريم كه داريم كار مي‌كنيم و فعلا از جايي كمك نمي‌گيريم.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
میشه یه کم بیشتر در مورد تیم راه انداز این سایت توضیح بدید! چند نفر هستند؟ کیا هستند؟ چه قدر وقت برده؟ چه قدر هزینه؟ از کجا ساپورت میشه؟

راه اندازی این مدل سایت ها دوتا جنبه داره !
اگر rss ها جور باشه خیلی راحت میتونید راه بندازید اگر rss جور نباشه html parser بخواید استفاده کنید یکمی کارت سخت تر میشه ولی در کل نوشتن اسکریپتش کاری نداره ...

ولی چیزی که حتما دوستای من که این سایت رو راه انداختن میدونن و شما هم اگر خواستی راه بندازی بد نیست بدونید این هست :
این مدل سایت ها باید مثلا به قول دوستمون هر 5 دقیقه منابع خبریش رو چک کنه و این کار رو از روی سرور انجام میده اگر یکسری تکنیک های cache و درخواست ها بدون محتوا رو بلد نباشند مسلما منابع سرور رو هدر میدن و منابع مهم سرور این دوتا هستند : cpu useage - پهنای باند که معمولا پهنای باند زیاد وقتی هدر میره که از html parser استفاده کرده باشید و یا rss ها رو کش نکنید یا وقتی عوض نشدن بیخودی هر بار بگیریشون !

cpu useage هم روی الگوریتم بروزرسانی خبر ها زمانیکه داره RSS ها رو میخونه هست و گاهی وقتا HTML PARSER که درست ازش استفاده نکرده باشی میتونه سرور رو اذیت کنه !

ولی آخر ماجرا شما اگر این دوتا پارامتر رو رعایت کنید میتونید روی یک فضای 200 تا 500 مگ روی یک سرور share خیلی راحت این سایت رو راه بندازی و هزینه خاصی هم نداره چون بعد از راه اندازی خودش کارش رو میکنه ...

:p تیم چیه مگه فوتباله :p

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
سایت رو دیدم و باید به همه دست اندرکاران اون تبریک و خسته نباشید بگم. این سایت جزو معدود سایتهای ایرانی است که برای دیدن صفحه اول آن کمتر از یک دقیقه زمان لازم است!! و همچنین از ارور های معمول در سایتهای ایرانی تا حالا خبری نیست! به اینترتیب میتوان امیدوار بود که در آینده نزدیک در زمره سایتهای پر بیننده قرار بگیرد و بنابه همین سه دلیل این سایت دولتی نیست!! و بنا به همین دو دلیل آخر احتمال فی*لتر شدن آن زیاد است!! (این قسمت آخر محض شوخی بود!)
بهر حال ضمن خوش آمد گویی به این عزیزان به زمره سایتهای آینده دار بنظرم رسید که بحث Cpu usage برای شما مهم است، حدود 2 سال قبل که مشخصات فنی و عملکرد گوگل را مطالعه میکردم به جمله ای جالب برخورد کردم
It's built on 4000+ low cost computers on oracle
این بدان معنی است که سروری که ما به آن وصل میشویم بهیچ عنوان عملیات دیتابیس و سرچ را انجام نمیدهد و این کار را به کامپیوتر های (ارزان قیمت ) مخصوص این کار ارجاع میدهد به همین دلیل است که اگر 10 بار پشت سرهم در گوگل سرچ کنید هیچ دو باری نتیجه یکسان نمیگیرید (برای تعداد پاسخ های بیشتر از 100000)
به همین دلیل بفکر افتادم تا روشی پیدا کنم که بتواند بدون نیاز به این تعداد کامپیوتر در همان زمان فعلی نتیجه جستجو را ارائه کرده و اشکالات فعلی در گوگل را رفع کند
این اشکالات عبارتند از :
1) شما نمیتوانید با شرط a - c عبارت a x c را پیدا کنید (a, b یک کلمه ثابت و x هر کلمه ای میتواند باشد)
2) استفاده از کلمه کلیدی NEAR در حال حاضر غیر ممکن است (مثلا وقتی میخواهید دو کلمه در یک جمله باشند نه این که در دو محل از صفحه قرار گرفته باشند مثلا کلمات Download ..... free مثال خوبی هستند که نتیجه فعلی سرچ آن با منظور کاربر تفاوت زیادی دارد)

بقیه اشکالات را در فرصت بهتری مینویسم

بهر حال بد نیست شما هم در روش های جستجوی خود این اشکالات را رفع کنید چون رعایت همین نکات مورد درخواست کاربران باعث شدند تا گوگل به شکل امروزی محبوب شود
موفق باشید.

hgkhatir

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از نظرات خوب شما. ما كم كم سعي مي‌كنيم اين قابليت‌ها را به سايت اضافه كنيم. معمولا عنوان خبرها يك جمله هستند و ما يك جمله از توضيحات را ذخيره مي‌كنيم. بنابراين در موقع جستجو اگر از گزينه "فقط عنوان" يا "فقط توضيحات" استفاده كنيد، تقريبا مي‌توانيد مطمئن باشيد كه كلمات در يك جمله قرار دارند.

راستي لوگوي سايت به مناسبت سالروز تولد شهريار را مي‌توانيد در http://www.foogle.ir ببينيد.

hgkhatir

Registered User
لایک‌ها
0
منابع انگليسي خيلي زيادند. خيلي مشكل هست. شايد بعداً يك كاري بكنيم.

hgkhatir

Registered User
لایک‌ها
0
تعداد منابع خبري به بيش از 80 رسيد.

hgkhatir

Registered User
لایک‌ها
0
به علت پاره‌اي از مشكلات فني و حقوقي سرويس خبري فوگل به موتور جستجوي اخبار قطره تغيير نام داد.http://www.ghatreh.com

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

hgkhatir

Registered User
لایک‌ها
0
dns سايت‌هاي ir خيلي دير عوض مي‌شه و ما وقتي كه جاي سايت را عوض كرديم، در بعضي جاها هنوز سايت قبلي را نشان مي‌دهد. همچنين بخاطر شباهت اسم آن به گوگل اعتراض‌هايي به ما شده بود.

sama_sally

Registered User
لایک‌ها
1
من از یه چیز خیلی بدم میاد :
Javascript

کمش کنید خیلی بهتر میشه .....

joojle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت جالبی دارید . موفق باشید از نظر ایده خیلی فکر جالبی کرده اید و جدید است به عقیده من اگر در قسمت جستجوی صفحه اول از ابتدا فارسی بشه نوشت و یک راهنما بصورت کیبورد قرار بدین بهتره . الان اگر من بخواهم چیزی جستجو کنم بطور پیش فرض انگلیسی مینویسد واگر من ندونم که چطور میتونم کیبور را تغییر بدم یا با سیستمی باشم که این قابلیت را نداشته باشه استفاده از سایت شما بی امکان پذیر نخواهد بود . در ضمن شما در سایتهای خبری فارسی جستجو میکنید پس بهتره که برای قسمت جستجو پیشفرض فارسی باشه . به عقیده من خیلی خوب میشد اگر در صفحه اول اخبار باشه و قسمت جستجو در بالای بخش خبری قرار بگیره چون شاید من نخوام جستجو کنم و اخبار امروز را بطور اجمالی مرور کنم .. در کل سایت خوبی دارید . روی سیستمش خیلی کار کنید تا چیزه بهتر تری بشه :happy: . به هر حال در راهتان موفق باشید

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288

hgkhatir

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر از توجه دوستان، چند نکته را عرض می کنم:

1- برای ارتباط سریع بین کاربر و سایت از javascript استفاده کردیم. بطوریکه حتی با مودم های خانگی می توان سریع خبرها را مشاهد کنید. (به زودی اطلاعات کمی در این زمینه را منتشر می کنیم.)

2- برای اینکه بتوانید خبرها را مرور کنید، کافی است دکمه "مرور خبر" را از صفحه اول انتخاب کنید و یا از آدرس مستقیم http://news.ghatreh.com استفاده کنید.

3- چونکه این سایت علاوه بر قسمت خبر، قسمت روزنامه هم داریم، نمی توانیم خبرها را در صفحه اول بزاریم.

4- بزودی کیبورد پیش فرض فارسی به سایت اضافه می شود.

در خاتمه منتظر دیگر پیشنهادات خوب شما هستیم.

erfanm

Guest
لایک‌ها
0
یک پیشنهاد برای سایت فوگل دارم خیلی مهم است می تونه سایتشون را از این رو به اون رو کنه اگه کسی از مدیران این سایت ایمیلی داره حتما بده منتظرم

erfanm

Guest
لایک‌ها
0
سلام دوستان یک مشکلی برام پیش آمده
حتما شما اسم سایت www.Foogle.ir را شنیده اید که با مدیر سایت فوگل در روزنامه جام جم ضمیمه کلیک مصاحبه کردن الان آدرس این سایت از فوگل به قطره تقییر کرده http://www.ghatreh.com است حالا من به کمک احتیاج دارم
می خواستم بدانم چه طوری می شه یک آدرس ایمیل یا شماره از مدیران این سایت پیدا کرد اگر ایمیل باشه بهتره
از هر کسی که راهی برای ارتباط بر قرار کردن با مدیر این سایت بلده خواهش می کنم به من هم بده کارم لنگ این
ایمیل است لطفا هر کس که خبری داشت به ایمیل من یعنی:
[email protected] فقط به این ایمیل
اطلاع بده با تشکر از همه دوستان
www.2pe-2p.com

erfanm

Guest
لایک‌ها
0
یک پیشنهاد عالی برای سایت فوگل اگر کسی می تونه کمک کنه تا با مدیرا ن این سایت صحبت کنم به ایمیل من
یعنی

[email protected] فقط به این ایمیل اطلاع بدن

erfanm

Guest
لایک‌ها
0
هکس ایمیلی از سایت فوگل داره فقط به این ایمیل بده

[email protected] فقط به این ایمیل

hameddtm

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام.
سرويس بسيار عالي است. كاربردي، قوي و كامل. رو به پيشرفت بودن و اضافه شدن پي در پي امكاناتش خبر از موفقيتي بزرگ مي دهد. در آينده اي نه چندان دور مطمئنم يكي از محبوبترين و مشهورترين سايتهاي فارسي زبان خواهد شد...
سرويسها و خدماتي چون سفارشي كردن اخبار، جست و جو در روزنامه ها و... ويژگي هاي منحصر به فردي هستند...

و اما نكته اي كه گفتم خوب است يادآوري كنم. گرافيك و يونيفرم صفحات اين سايت در سطح پاييني قرار دارند. البته منظورم به هيچ وجه خلوتي صفحات و ساده بودن آن نيست. كه اين خود جزو نقاط قوت است. بلكه اينطور حس مي كنم كه از لحاظ يونيفرم گرافيكي و حتي از لحاظ اسم و كلا هرآنچه به جز برنامه نويسي پي اچ پي و ... در ضعف قرار دارد و مشخص است قرار نيست روند خاصي و رو به پيشرفت وجود داشته باشد. البته تغيير لوگو براي مناسبتها بسيار عاليست اما اساسا نام بي ربط قطره و لوگوي بي ايده‌ي آن ظربه بزرگي به كار بزرگتان مي زند. چه خوب است كه مهندسان خوش فكر و مبتكر در زمينه طراحي وب، از يك يا چند گرافيست با تجربه در زمينه وب نيز كمك بخواهند...

همين!
به اميد موفقيت روز افزون به معناي واقعي كلمه!
www.hamed-bd.com
www.hamed-bd.com/weblog

بالا