• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازي شبكه بين 2 كامپيوتر

Ciroos Fakhr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من مي خواهم بين 2 كامپيوتر كه يكي داراي Windows XP و ديگري داراي 98 است شبكه ايجاد كنم
لطفا" راه نمايي كنيد
از اولش تا آخرش
پ.ن
من جستجو كردم اما چيز بدرد بخوري پيدا نكردم :happy:

ali_55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Ciroos Fakhr :
سلام
من مي خواهم بين 2 كامپيوتر كه يكي داراي Windows XP و ديگري داراي 98 است شبكه ايجاد كنم
لطفا" راه نمايي كنيد
از اولش تا آخرش
پ.ن
من جستجو كردم اما چيز بدرد بخوري پيدا نكردم :happy:

سلام ،

1- اول يك كابل كراس تهيه كن و به 2 تا سيستمت وصل كن .
2 - براي Windows XP برو روي My Network Places رايت كليك كن ،بعد Properties رو بزن ، اونجا بايد يك Local Area Connection ببيني ، روش رايت كليك كن و Properties رو بزن ، سپس Internet Protocol(TCP/IP) رو انتخاب و Properties رو بزن ، تو صفحه جديد يك IP مثلآ 10.0.0.1 رو اضافه كن و در قسمت Subnet Mask عدد 255.0.0.0 رو اضافه كن و بعد همه مراحل رو OK كن و بيا بيرون .
3 - نداريم (كپي رايت آزاليا!)
4 - براي Windows 98 برو روي My Neighbor hood رايت كليك كن و تمام مراحل بالا رو انجام بده فقط IP رو 10.0.0.2 بزار،همه مراحل رو OK كن و بيا بيرون و يك بار سيستم رو restart كن .
5 - بعد از تخصيص IP به 2 تا سيستم برو تو Run و از طريق دستور Ping چك كن كه 2 تا سيستم همديگر رو ميشناسن يا نه!
6 - براي Share كردن هم تو فروم بگردي اطلاعات مكفي پيدا مي كني
7 - به سلامت !

Ciroos Fakhr

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ali_55 :
سلام ،

1- اول يك كابل كراس تهيه كن و به 2 تا سيستمت وصل كن .
آقا كابل RJ-45 همان كابل كراس است؟؟؟
اين كابل كراس نياز به كارت شبكه داره؟
اگه كارت شبكه نمي خواد چه جوري نصب ميشه

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
به نقل از Ciroos Fakhr :

شما برای ایجاد شبکه بین دو کامپیوتر می بایستی سخت افزارهای زیر را داشته باشی:
1- کابل شبکه ( مثلا Cat5 ) که دو انتهای آن دو عدد سوکت RJ45 با درنظر گرفتن ترتیب رنگ بندی رشته سیمهای داخل کابل برای حالت PC-PC پرچ شده باشد. این همان کابل کراس است.
2 - کارت شبکه با سرعت 10-100 مگاهرتز که بر روی هر یک از دو کامپیوتر وجود داشته باشد(به هر یک از دو کارت شبکه فوق، یک سر سوکت وصل می شود).
از اینجا به بعد بخش نرم افزاری قضیه است که قبلا اشاره شده است.

فاضلی
8923890
8923889

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
بعله داداش كارت ميخواد

hussein1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Ciroos Fakhr :

اگه در كابل utp استفاده مي كنيد بايد رنگ سيم ها رو به صورت خاصي ببنديد (داخل كتاب نت ورك پلاس نوشته اما من حضور ذهن ندارم) اگه از كابل coaxial استفاده می کنید خب با 2 تا ترمیناتور و 2 تا بی ان سی می تونید اینکار انجام بدید
اگه از کارت شبکه هم نخوای استفاده باید از طریق پورت سریال به وسیله کابل نال مودم دو کامپیوتر و به هم وصل کنی و از طریق نرم افزار تر مینال به جالت عادی دیتا ترنسفر کنی :) نال مودم هم خودت می تونی درست کنی با خرید 2 مادگی سریال و وصل کردن آنها به صورت کراس (یعنی سند به رسیو و رسیو به سند) اینکار و انجام بدی

Kovsarsystem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Ciroos Fakhr :
سلام
لطفا" راه نمايي كنيد
از اولش تا آخرش

سلام به همه :cool:
پسرم جزياتي را که اساتيد افاضه فرمودن گوش کن :lol:
به نظر من به هيچ وجه دست به تنظيمات اي پي نزني بهتر باشه (بعد از نصب سيم کراس و اطمينان از برقراري اتصال صحيح) به قسمت نتورک کانکشن در ويندوز ايکس پي برو در سمت چپ نوشته Set Up a home or small office network روش کليک کن ! بعد دوبار نکست رو بزن سپس در صفحه سوم دگمه راديويي دوم رو علامت بزار و بعد
نکست بزن در پنجره بعد در قسمت Computer description يه اسم بده مثلا اسم خودت در قسمت Computer name اسمي رو براي اين کامپيوتر انتخاب کن در قسمت بعد براي گروه کاري يه نام بده (دقت کن اين نام در تمام کامپيوتر ها بايد يکسان باشد) حالا نکست کن شبکه به حالت ترميم ميره يکم صبرکن تا کارش تموم بشه
:wacko: :wacko: در پنجره بعدي Create a Network setup Disk انتخاب کن (يه ديسکت سالم وخوب) :happy:
داخل فلاپي قرار بده و بزار برات يه ديسکت راه انداز شبکه بسازه (البته با سي دي ويندوز ايکس پي هم ميشه)
حالا سيستمتو ريست کن و ديسکتو ببر رو ويندوز 98 نصب کن بقيه کاراش تکراريه فقط اسم ورک گروپ رو هموني بزن که تو ايکس پي دادي
الا ماشا الله :lol:
حالا چند تا فايل يا درايو رو رو کامپيوتر ها Shared کن براي اين کار روي فايل يا درايو کليک راست کن بعد Shared and Security را انتخاب و تيک هاي لازمه روبزن به همين راحتي :wacko: :wacko:

بالا