amironline
Registered User
چطوري ميشه يه وب سرور درست كرد يعني چه سخت افزار و نرم افزارهايي لازمه
به نقل از adnan :وب سرور با دیتاسنتر خیلی فرق می کنه !
وب سرور یک کامپیوتر است اما دیتاسنتر یک مجموعه بزرگ !!!
به این راحتی شما نمی تونید دیتاسنتر درست کنی بطوریکه در ایران یکی هم نداریم !!!
اما اگر می خواهی اطلاعاتی در این مورد کسب کنی بهتره به سایت یکی از این دیتاسنتر ها سر بزنی . آنجا تجهیزات خود را نام برده اند گاها با عکس !
به نقل از artin :خوب الان شما می خوای یاد بگیری یا یاد بدی ؟
اول بگو چه جور استفاده ای می خوای بکنی و چه برنامه های روش قراره نصب بشه و چقدر هم ویزیتور داره
به نقل از athar :ساده ترینش رو توی ویندوز اکس پی میتونی نصب کنی. توی قسمت Add/Remove Programs سرویس IIS که وب سرور مربوط به مایکروسافت هست رو با تمام مخلفاتش نصب کن. یه پوشه به عنوان روت برات میسازه که میتونی فایلهای مربوط به وب سایتت رو توی اون قرار بدی.
من خودم آپاچی رو پیشنهاد میکنم. مخصوصا اینکه ورژن تحت ویندوز هم داره. اگه کانفیگ کردنش رو یاد بگیری مقدار زیادی از راهی که برای راه انداخت وب سرور نیاز هست رو رفتی.
به نقل از amironline :من با IIS خيلي كار كردم چون ASP كار ميكنم ولي با آپاچي نه
هر دوي اينها وب سرور مجازي رو ويندوزه ولي من ميخوام آنلاين باشه هميشه
پس مشكل اصلي پهناي باندهآنها با پهنای باند بالا به اینترنت متصل هستند .
درحقیقت دانشگاههایی که برای خود دیش دارند !
بهرحال همه دانشگاهها هم توسط سرور خودشان سایتشان میزبانی نمی شود .
به نقل از amironline :خوب اين همه دردسر فقط واسه 13 نفر
نيازهاي نرم افزاري چيه؟
من نمي دونم شما چرا اينقدر اذيت ميكنيخوب تو فعلا برو پهنای باندت رو جور کن بعدش سخت افزار و تازه بعدش نرم افزار
ضمننا من منظورم 13 نفر در یک لحضه بود ! یعنی 13 نفر در همون موقع اطلاعات رو بخوان
و اگه اون compressing رو نصب کنی می تونه خروجی html رو تا 10 برابر فشرده کنه !!!
یعنی این عدد 13 می تونه به 20 هم برسه و شاید هم بیشتر
می تونی یه برنامه دیگه هم نصب کنی که سرعت رو کنترل کنه و مثلا یه نفر که سرعتش بالاتره کل پهنای باند رو نتونه در گیر کنه
حالا اینا فعلا مهم نیستند تو فعلا جایی رو پیدا کن که پهنای باند ارزون البته توجه کن که send می خوای نه receive بالا ! بهت بده و پرت 80 هم باز باشه یعنی قبلش باید باهاشون هماهنگ کنی !
اینا رو ردیف کردی بدش بگو چه چیزای می خوای رو سایتت بزاری تا بگم یا بهتر بگم بگیم که چه نرم افزار و جه سخت افزاری نیاز داری !