• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازي يه web server

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از amironline :
من نمي دونم شما چرا اينقدر اذيت ميكني
از اول ميگفتي نميگم خودتو راحت ميكردي
من ميخوام ببينم چه هزينه هايي داره اين راه اندازي web server ميصرفه يا نه

:hmm:

یعنی من تا حالا چیزی نگفتم ؟! دیگه چه انتظراری داری ؟ بیام برات سرور رو راه بندازم و بدم دستت بگم بفرما ؟
من انتظار تشکر نداشتم که اینجا پست زدم ولی انتظار نداشتم شما اینجوری بگی ! خوب من اگه می دونستم هزینه و پهنا باند جقدر بود خوب می گفتم چون هر جایی این سرویس رو بهت نمی ده و باید باهاشون کنار بیای ! در مورد سخت افزار و نرم افزار هم وقتی چیزی نگفتی دیگه جه انتظاری داری ؟!

انشالله رفقا کمکت کنن ...
:eek:

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی من تا حالا چیزی نگفتم ؟! دیگه چه انتظراری داری ؟ بیام برات سرور رو راه بندازم و بدم دستت بگم بفرما ؟
من انتظار تشکر نداشتم که اینجا پست زدم ولی انتظار نداشتم شما اینجوری بگی ! خوب من اگه می دونستم هزینه و پهنا باند جقدر بود خوب می گفتم چون هر جایی این سرویس رو بهت نمی ده و باید باهاشون کنار بیای ! در مورد سخت افزار و نرم افزار هم وقتی چیزی نگفتی دیگه جه انتظاری داری ؟!

آقا شرمنده چرا زودي عصباني ميشين
114.gif

خوب قبول دارم كه شما خيلي راهنماييم كردين
109.gif

ولي من ميخوام بدونم اينا چرا اومدن 2 ميليارد واسه طرح شارع گرفتن واسه راه اندازي ديتاسنتر و الان هم پس از 2 سال هنوزم هيچي

بازم شرمنده
161.gif

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از adnan :
وب سرورهای درست حسابی معمولا با سرعت 100MBS به یکی از backbone های دنیا متصل هستند .
اتصال شما به اینترنت ده ها برابر کوچکتر از آن است !

اگر هم شانس بیارید از روی اینترنت بشه سیستم شما را پیدا کرد یعنی ping کرد مشکل timeout روی سایت شما وجود خواهد داشت .

اگر میشد به همین راحتی وب سرور روی اینترنت داشت که همه می رفتند یک خط ADSL می گرفتند و با هزینه کم و با امکانات نامحدودی که می تونستند برای خود ایجاد کنند روی سیستم خود هاست می داشتند .

این کار را شما می توانید روی یک شبکه LAN داشته باشید یا برروی مثلا سرور ISP که مشتریانش فقط بتونند از آن سایت استفاده کنند .
ببخشید ، به شخص شما نمی گم ، و بدمون نیاد ، اما اکثر ما آش خوردنمون مثل جنگیدن نادر میمونه !!

یعنی یا کاری رو نمی کنیم ، یا اینکه از همون اول می خواهیم بهترین باشیم و وضعیت خودمون رو با دیتا سنترهای آمریکا مقایسه بکنیم.

مثلا همون 100mbs که گفتید برای شروع کار و وضعیت فعلی خیلی دور از انتظار هست ، در صورتی که با همان لینکی که آرتین عزیز گذاشته نگاه بکنید می بینید وضعیت پهنای باند خیلی هم بد نیست.
همون خط 1Mbs رو نگاه کنید با قیمت حدود 1 میلیون تقریبا برابر هست با خطوط T1 که در خیلی از نقاط آمریکا ارائه میشه( از لحاظ قیمت و مشخصات فنی)
الان خیلی از اشخاص ترجیح میدهند برای وب سایت و ایمیل شخصی خودشون وب سرور شخصی داشته باشند که فقط با یک خط 256 ای دی اس ال کار میکنه.
همون مثال آرتین رو ببیند ، یعنی سایت آدم باید 13-20 نفر بازدید کننده همزمان داشته باشه !!!! چیزی که برای وب سایت های ایرانی به راحتی اتفاق نمیوفته. مثلا همین فروم ما با وجود چند ماه کار و تعداد زیاد یوزر رجیستر شده ، تعداد یوزرهایی که در ان واحد آنلاین هستند به بیش 20 -30 نفر نمی رسه ، حالا چه برسه به خیلی از وبلاگ ها و حتی وب سایت هایی که مشتری خیلی کمتر از فروم ما دارند!!!
حالا با این اوصاف خودتون حساب کنید با همون خط 256 میشه قریب به 100 ادرس ایمیل رو براحتی پشتیبانی کرد.

به نظر من برای کسی که واقعا می خواهد شروع به خدمات مرکز داده بکنه ، باید به خوبی به ساختار های مخابرات داخلی ایران واقف باشه که استفاده بهینه رو ازشون داشته باشه تا مجبور نشه تمام بودجه اش روی پهنای باند تلف بشه.

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از vmf :
ببخشید ، به شخص شما نمی گم ، و بدمون نیاد ، اما اکثر ما آش خوردنمون مثل جنگیدن نادر میمونه !!

یعنی یا کاری رو نمی کنیم ، یا اینکه از همون اول می خواهیم بهترین باشیم و وضعیت خودمون رو با دیتا سنترهای آمریکا مقایسه بکنیم.

مثلا همون 100mbs که گفتید برای شروع کار و وضعیت فعلی خیلی دور از انتظار هست ، در صورتی که با همان لینکی که آرتین عزیز گذاشته نگاه بکنید می بینید وضعیت پهنای باند خیلی هم بد نیست.
همون خط 1Mbs رو نگاه کنید با قیمت حدود 1 میلیون تقریبا برابر هست با خطوط T1 که در خیلی از نقاط آمریکا ارائه میشه( از لحاظ قیمت و مشخصات فنی)
الان خیلی از اشخاص ترجیح میدهند برای وب سایت و ایمیل شخصی خودشون وب سرور شخصی داشته باشند که فقط با یک خط 256 ای دی اس ال کار میکنه.
همون مثال آرتین رو ببیند ، یعنی سایت آدم باید 13-20 نفر بازدید کننده همزمان داشته باشه !!!! چیزی که برای وب سایت های ایرانی به راحتی اتفاق نمیوفته. مثلا همین فروم ما با وجود چند ماه کار و تعداد زیاد یوزر رجیستر شده ، تعداد یوزرهایی که در ان واحد آنلاین هستند به بیش 20 -30 نفر نمی رسه ، حالا چه برسه به خیلی از وبلاگ ها و حتی وب سایت هایی که مشتری خیلی کمتر از فروم ما دارند!!!
حالا با این اوصاف خودتون حساب کنید با همون خط 256 میشه قریب به 100 ادرس ایمیل رو براحتی پشتیبانی کرد.

به نظر من برای کسی که واقعا می خواهد شروع به خدمات مرکز داده بکنه ، باید به خوبی به ساختار های مخابرات داخلی ایران واقف باشه که استفاده بهینه رو ازشون داشته باشه تا مجبور نشه تمام بودجه اش روی پهنای باند تلف بشه.
VMF حرف شما درست !

ولی هزینه آنقدر بالاست که ارزش این نوع سرمایه گذاری را ندارد . اگر بخواد کار تجاری باشه مطمئن باشید با وضعیت فعلی هیچ وقت به نتیجه نخواهد رسید . الان شما برای هاست خود حداکثر چقدر هزینه می کنید ؟

یک وب سرور خصوصی که آدم بخواد با کمترین انتظار ممکن روی اینترنت داشته باشه باز هم از یک سرور ددیکت با سخت افزار قابل قبول و یکی از دیتاسنترهای خوب آمریکا یکی و شاید گرانتر هم دربیاد !!!
این که می گویید کسی دوست داشته باشه میل سرور یا سایت خودش روی وب سرور خودش باشه فقط برای کارهای جاسوسی یا خبرگذاریها و شرکت هایی که اطلاعات محرمانه دارند امری واجب است و مجبور است این هزینه ها را متقبل شود .

بالا