به نقل از marzban :در مورد اين عكس نظر بديد
آره.به نقل از Kako :اصفهون بيد ؟
:blink:
وقتي عكاسش اينكاره باشه .يه سوال ! چرا نور از پايين خورده به بالا ؟ سقف جلوي پنجره روشنه ! بجار اينكه نور از بالا بياد پايين ! (وقتي سولاخ باشه تو يه فضايي و روز هم باشه معمولا اينطوريه نه ؟ )
جدي ربطي به عكاس داره امير ؟ سر كار ميزاري نه ؟؟به نقل از anathema :آره.
مسجد شاه.
وقتي عكاسش اينكاره باشه .
نه
حالت خوبه ؟؟؟؟به نقل از Kako :جدي ربطي به عكاس داره امير ؟ سر كار ميزاري نه ؟؟
اين همونه كه تو امضاته علي ؟ عجب بچه ايه ! همش خوابه كه !به نقل از rmb_ali :خب مثل اينكه آقايون يه مقدار كف كردن اينجا خوب براي كف زدايي آقايان آيا ميدونيد توي مشخصات دوربين ها در مورد فلاش اونا مينويسن on off auto slow اين slow يعني چي؟
اينم يه عكس
به نقل از Kako :والا متاسفانه انگار منيم و تو ! منم كه از عكاسي همونقدر بلدم كه از فيزيك كوانتوم ! ديافراگم هم همنو ياد يه چيزي تو درس زيستمون ميندازه كه تو شيكم بود ! ( فكر كنم همون حجاب حاجز ؟ :blink: )
من هم در نقش پشم هستم لابد.به نقل از mjme :عكس جديد نبوود؟؟
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:من هم در نقش پشم هستم لابد.
من با كنون كار كردم.دنبال یه اسکنر نگاتیو می گردم ولی پیدا نکردم. تازه نمی دونم کیفیت اون چجوری در میاد. شما در این مورد نظری، تجربه ای ندارین؟
فاير جون مطمئني اينجا سي و سه پله؟؟؟به نقل از fireboy8766 :توضيح: عكس ساعت 5:32 دقيقه صبح 2004.3.23 . سي و سه پل.
F: 2.0
S: 1/15
ISO: 200
Wtite bal: flor
بابا ابن دخترمه 2 ماهشه براي همين همش خوايهبه نقل از Kako :اين همونه كه تو امضاته علي ؟ عجب بچه ايه ! همش خوابه كه !
خودتي ؟
الان كه فكر ميكنم ميبينم كه شهرستان هم نيست.!!به نقل از anathema :چون تاريكه من نفهميدم چه پليه ولي احتمالا بايد پل شهرستان باشه.