ضمن عرض خوشامد گویی به شمابا سلام
من قصد دارم یه تولیدی راه اندازی کنم و میخوام سیم کشی موتورسیکلت و خودرو رو کار کنم از دوستان راهنمایی میخوام
با تشکر
استاد یه کم صبر کن !اقا کسی نیست راهنمایی کنه
استاد متاسفانه فکر کنم چند تا کلمه از فرمایشات شما تایپ نشده !اهواز امکانات منظورتون چیه بشتر مونتاژ میشه گفت
اهواز امکانات منظورتون چیه بشتر مونتاژ میشه گفت
من قصد دارم مواد اولیه رو خریداری کنم و خودم سیم کشی رو تولید کنم ولی هیچ اطلاعاتی در مورد بازار کارش ندارم و چه دستگاهی لازم داره من کاردانی میکانیک دارمضمن عرض خوشامد گویی به شما
ساعت 1.28 صبح پست زدی دوست عزیز
ده دقیقه بعد دوباره اومدی
استاد یه کم صبر کن !
اساتید و دوستان میان
اون ساعت معمولا کسی آنلاین نیست !
شما یک کم بیشتر توضیح بده
یعنی میخوای قطعات برقی و سیم کشی موتور و خودرو تولید کنی ؟
کدوم شهری
چه امکاناتی داری ؟
....
اینها رو هم توضیح بده
مواد ولیه که سیم هست و سرفیش و سوکتهای لازم که باید تهیه کنم سرفیش ها معمولا برنجی هستن و سوکتها لاستیکی یا پلاستیکی سیم هم که باید از شرکتهای تولید سیم خریداری کنم یه جایی که مطمئن باشه یا شرکتی که خودش تو تولید دسته سیم خودرویی باشه رو معرفی کنید تا راهنمایی بگیرم در ضمن بازار فروشش چطوره؟من قصد دارم مواد اولیه رو خریداری کنم و خودم سیم کشی رو تولید کنم ولی هیچ اطلاعاتی در مورد بازار کارش ندارم و چه دستگاهی لازم داره من کاردانی میکانیک دارم
شما دقیقا سوالت چیه؟مواد ولیه که سیم هست و سرفیش و سوکتهای لازم که باید تهیه کنم سرفیش ها معمولا برنجی هستن و سوکتها لاستیکی یا پلاستیکی سیم هم که باید از شرکتهای تولید سیم خریداری کنم یه جایی که مطمئن باشه یا شرکتی که خودش تو تولید دسته سیم خودرویی باشه رو معرفی کنید تا راهنمایی بگیرم در ضمن بازار فروشش چطوره؟
استادمن قصد دارم مواد اولیه رو خریداری کنم و خودم سیم کشی رو تولید کنم ولی هیچ اطلاعاتی در مورد بازار کارش ندارم و چه دستگاهی لازم داره من کاردانی میکانیک دارم