amin7s
Registered User
- نوشتهها
- 135
- لایکها
- 116
سلام دوستان عزیز می خوام یه فروشگاه فایل (کتاب، فایل صوتی و تصویری) ایجاد کنم که قابلیت اتصال به پی پال (مسترکارت/ویزا کارت) رو داشته باشه .در واقع مشتریان هدف این فروشگاه حوزه اروپا رو شامل میشه و میخوام خریدار اروپایی با مسترکارت و یا ویزا کارتی که داره بتونه خریدش رو انجام بده.تو یکی از سایت ها دیدم که با نرم افزار easy-digital-downloads میشه اینکارو انجام داد ولی برای قرار دادن درگاه الکترونیکی مستر یا ویزا باید باهاشون قرارداد بست,نماد الکترونیکی داشت و.. اما سایت استفاده از درگاه های واسطه رو توصیه کرد.می خوام بدونم استفاده از درگاه مستر و ویزا برای من ممکنه؟ضمنا با یکی از دوستان فرانسوی صحبت می کردم می گفت اگه درگاه پرداخت پی پال رو نصب کنم میشه باهاش از همه کارت ها(مستر کارت/ویزا کارت و..)پرداخت داشت.
ضمنا می خوام سایت هوشمند باشه یعنی هر مشتری که فایل می خره لینک دانلود مخصوص خودش تولید بشه و جای دیگه نتونه آپلود کنه...
اطلاعات اضافی مثل آدرس و .... هم از کاربر نخواد و خیلی شیک، مدرن و یوزر-فرندلی باشه.
اگر کسی امکان انجام این کار(راه اندازی سایتی با این مشخصات) رو داره لطفا اعلام کنه و هزینه رو هم بفرماید....
ممنون از شما
ضمنا می خوام سایت هوشمند باشه یعنی هر مشتری که فایل می خره لینک دانلود مخصوص خودش تولید بشه و جای دیگه نتونه آپلود کنه...
اطلاعات اضافی مثل آدرس و .... هم از کاربر نخواد و خیلی شیک، مدرن و یوزر-فرندلی باشه.
اگر کسی امکان انجام این کار(راه اندازی سایتی با این مشخصات) رو داره لطفا اعلام کنه و هزینه رو هم بفرماید....
ممنون از شما