• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی فروشگاه فایل - با قابلیت اتصال به درگاه پی پال (مسترکارت)

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
سلام دوستان عزیز می خوام یه فروشگاه فایل (کتاب، فایل صوتی و تصویری) ایجاد کنم که قابلیت اتصال به پی پال (مسترکارت/ویزا کارت) رو داشته باشه .در واقع مشتریان هدف این فروشگاه حوزه اروپا رو شامل میشه و میخوام خریدار اروپایی با مسترکارت و یا ویزا کارتی که داره بتونه خریدش رو انجام بده.تو یکی از سایت ها دیدم که با نرم افزار easy-digital-downloads میشه اینکارو انجام داد ولی برای قرار دادن درگاه الکترونیکی مستر یا ویزا باید باهاشون قرارداد بست,نماد الکترونیکی داشت و.. اما سایت استفاده از درگاه های واسطه رو توصیه کرد.می خوام بدونم استفاده از درگاه مستر و ویزا برای من ممکنه؟ضمنا با یکی از دوستان فرانسوی صحبت می کردم می گفت اگه درگاه پرداخت پی پال رو نصب کنم میشه باهاش از همه کارت ها(مستر کارت/ویزا کارت و..)پرداخت داشت.
ضمنا می خوام سایت هوشمند باشه یعنی هر مشتری که فایل می خره لینک دانلود مخصوص خودش تولید بشه و جای دیگه نتونه آپلود کنه...
اطلاعات اضافی مثل آدرس و .... هم از کاربر نخواد و خیلی شیک، مدرن و یوزر-فرندلی باشه.
اگر کسی امکان انجام این کار(راه اندازی سایتی با این مشخصات) رو داره لطفا اعلام کنه و هزینه رو هم بفرماید....
ممنون از شما

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
سلام دوستان عزیز می خوام یه فروشگاه فایل (کتاب، فایل صوتی و تصویری) ایجاد کنم که قابلیت اتصال به پی پال (مسترکارت/ویزا کارت) رو داشته باشه .در واقع مشتریان هدف این فروشگاه حوزه اروپا رو شامل میشه و میخوام خریدار اروپایی با مسترکارت و یا ویزا کارتی که داره بتونه خریدش رو انجام بده.تو یکی از سایت ها دیدم که با نرم افزار easy-digital-downloads میشه اینکارو انجام داد ولی برای قرار دادن درگاه الکترونیکی مستر یا ویزا باید باهاشون قرارداد بست,نماد الکترونیکی داشت و.. اما سایت استفاده از درگاه های واسطه رو توصیه کرد.می خوام بدونم استفاده از درگاه مستر و ویزا برای من ممکنه؟ضمنا با یکی از دوستان فرانسوی صحبت می کردم می گفت اگه درگاه پرداخت پی پال رو نصب کنم میشه باهاش از همه کارت ها(مستر کارت/ویزا کارت و..)پرداخت داشت.
ضمنا می خوام سایت هوشمند باشه یعنی هر مشتری که فایل می خره لینک دانلود مخصوص خودش تولید بشه و جای دیگه نتونه آپلود کنه...
اطلاعات اضافی مثل آدرس و .... هم از کاربر نخواد و خیلی شیک، مدرن و یوزر-فرندلی باشه.
اگر کسی امکان انجام این کار(راه اندازی سایتی با این مشخصات) رو داره لطفا اعلام کنه و هزینه رو هم بفرماید....
ممنون از شما

برای ایرانی ها ممکن نیست مگر از طریق دوست و آشنا در خارج از کشور، ضمنا اگر مواردی که میفروشید ناقض کپی رایت باشه اولین کسی که با شما برخورد میکنه همون درگاه ها هستن !

v-i-r-t-u

Registered User
لایک‌ها
16
شما میتونید با فروشگاه ساز ویرچو در کمترین زمان ممکن صاحب یک فروشگاه فروش فایل بشید و لینک دانلود بعد از پرداخت نمایش داده بشه، همچنین با ماژول فروش محصولات مجازی، کارت شارژ و هر چیزی که باید به مشتری یوزر و پسورد یا سریال بفرسته میتونید یه فروشگاه داشته باشید و ازش درامد کسب کنید.از درگاههای بین المللی
iPayment
e-Gold
PayPal
2CheckOut
PSiGate
SECPay
Authorize.net
و کارت اعتباری که جهت تراکنش های بین اللمللی رو فروشگاه نصب هست، اما باید به سایت های این شرکت ها مراجعه کنید و اطمینان حاصل کنید که برای فروشگاه های داخل ایران سرویس ارائه میکنند یاخیر (تحریم کردند یا نه) .البته درصورتی که گرین کارت داشته باشید به عنوان یک شهروند خارجی میتوانید به راحتی از این درگاهها استفاده کنید. در صورتی که این شرکت ها برای ایران سرویسی درنظر نگرفته باشند استفاده از آنها مشکلاتی را به همراه خواهد داشت. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://www.virtu.ir مراجعه کنید.

meysam1369

Registered User
لایک‌ها
115
سلام دوست عزیز
شما میتونید به جای استفاده از ویزا/مستر/پی پال و... که دردسرها و هزینه های زیادی داره (مخصوصاً برای ما ایرانی ها) از درگاه بیت کوین برای فروشگاه فایلتون استفاده کنید.
مزایای استفاده از درگاه پرداخت بیت کوین:
بدون هزینه
راه اندازی و استفاده آسان
فراگیر (هر کسی در هر جای دنیا به راحتی میتونه با بیت کوین فایل های شمارو خریداری کنه)
اگر در این مورد راهنمایی خواستید پ.خ بدید با هم صحبت کنیم.

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
سلام دوست عزیز
شما میتونید به جای استفاده از ویزا/مستر/پی پال و... که دردسرها و هزینه های زیادی داره (مخصوصاً برای ما ایرانی ها) از درگاه بیت کوین برای فروشگاه فایلتون استفاده کنید.
مزایای استفاده از درگاه پرداخت بیت کوین:
بدون هزینه
راه اندازی و استفاده آسان
فراگیر (هر کسی در هر جای دنیا به راحتی میتونه با بیت کوین فایل های شمارو خریداری کنه)
اگر در این مورد راهنمایی خواستید پ.خ بدید با هم صحبت کنیم.
پ خ شد دوست بزرگوار

بالا