• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی کارواش

ehsanled

Registered User
لایک‌ها
85
سلام

میخوام یک کارواش توی یکی از محله های بالای شهرمون راه اندازی کنم.(اسم شهر رو نپرسید;))
درآمدش چطوره و بجز رهن مغازه، نیاز به چه مقدار سرمایه داره؟ چون نزدیک 120 میلیون برای رهن مغازه کنار گذاشتم و میخوام باقیشو تجهیزات بخرم
آیا نسبت به سرمایه ای که باید بزارم تو این کار به صرفه هست؟

میخوام که یک کارواش شیک و مرتب باشه، حداقل 4 تا ماشین همزمان رو بشه شست ، استخدام 6 نفر کارگر ، غرفه ای برای فروش مکمل های سوخت و اسپری و واکس و ...

کارواش سنتی یا بخار رو فکر میکنم برای شروع مناسب تر باشه چون هزینه های کارواش اتوماتیک خیلی بالا هست و ممکن نسبت به هزینه اون بازدهی کافی رو نداشته باشه.
و چیز دیگه در مورد تبلیغات کجا ها و با چه روش هاییی بهتره تبلیغات کنیم و مشتری جذب کنیم چون مغازه زیاد توی دید نیست و باید مشتری ها رو پیدا کرد:D
اگه ایده ای به ذهنتون میرسه ممنون میشم با من در میان بگذارید یا اگر پیشنهادی یا ایده ای برای همکاری و ... دارید در پ.خ ارسال کنید.
ممنون

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
درود برای جذب مشتری میتونید از این آدمها که میرن تو لباس جوجه و خرس و..استفاده کنید من زیا ددیم برای کارواش از اینها استفاده میکنن.

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
اتفاقا امروز رفتم شستنگاه خودرو :)
از این اتوماتیکا
برام سوال پیش اومد که چرا همه ی اینا فقط یک دستگاه گذاشتن
اما کارواش های دیگه چند خودرو رو همزمان پاسخگو هستن.
با خودم فکر کردم چرا کارواشی نیست که مثلا 4 تا از این دستگاه ها کنار هم داشته باشه

ehsanled

Registered User
لایک‌ها
85
از این اتوماتیکا
با خودم فکر کردم چرا کارواشی نیست که مثلا 4 تا از این دستگاه ها کنار هم داشته باشه
چون قیمت اون دستگاه خیلی بالاست و علاوه برا این فضای زیادی رو هم اشغال میکنه :D:p

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
چون قیمت اون دستگاه خیلی بالاست و علاوه برا این فضای زیادی رو هم اشغال میکنه :D:p
درسته دوست عزیز
اما اگر واقعا مشتری داشته باشید و ترافیک کاری و تعداد پرسنل رو مدیریت کنید در زمان های مختلف با توجه به ترافیک مشتری ها، فکر کنم کارواشی با دو دستگاه بتونه جالب باشه برای مردم.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
از این اتوماتیکا
به غیر از فضا و قیمت و سرمایه خوابیده .خود همین که تو کارواش صف باشه به نوعی تبلیغه دیدید بعضی مغازه ها تا 3تا مشتری دارند 10درصد کار شما را راه می اندازه بعد میره مشتری بعدی 10درصد هم کار اونو راه می اندازه و.....تا زمان زیادی 3تا مشتری دم مغازه باشند مغازه خالی نباشه

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
به مشتری هات کد اشتراک بده ، بعد براشون قرعه کشی ماهیانه انجام بده مثلا هر ماه یه تبلت :D

joseffist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
خدمات قهوه و چای نسکافه .

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
تو منطقه شما هزینه کارواش ماشین چقدر هست ؟ و شامل چه چیزهایی میشه ؟

ehsanled

Registered User
لایک‌ها
85
تو منطقه شما هزینه کارواش ماشین چقدر هست ؟ و شامل چه چیزهایی میشه ؟
هزینه کارواش اینجا زیاد نیست و روشویی و داخل در حد 10 -12 تومنه (البته محل های متوسط )پایین شهر روشویی 3 تومنم داریم:D

ولی من میخوام بالا مغازه بگیرم و طبیعتا هزینش بیشتره و خودم روی هر ماشین 30 تومن حساب کردم

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
صاحب کارواش هرچقدرم خوب باشه چون کارگر هاش دلسوز نیستن هیچ موقع ماشین رو تمیز میکنند!!!
چون اصلا نمیدونه تمیز شستن یعنی چی.... هیچ آموزشی در کار نیست.... شرمنده اینو گفتم اما حقیقتی بود که تا حالا تجربه کردم.
فقط به دلیل اینکه وقتشو ندارم میدم کارواش اما کیفیت کار همیشه بد.

پ.ن:
نرخ شستشو طبق نرخنامه اتحادیه هست شما چطور میخواهی قیمتی که دوست داری از مشتری بگیری؟! از همین اول کار که مشتری فرار میکنه

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
چقد ارزون
من که هر بار میرم کارواش با انعام و اینا 50 تومن درمیاد :general505:

ehsanled

Registered User
لایک‌ها
85
صاحب کارواش هرچقدرم خوب باشه چون کارگر هاش دلسوز نیستن هیچ موقع ماشین رو تمیز میکنند!!!
چون اصلا نمیدونه تمیز شستن یعنی چی.... هیچ آموزشی در کار نیست.... شرمنده اینو گفتم اما حقیقتی بود که تا حالا تجربه کردم.
فقط به دلیل اینکه وقتشو ندارم میدم کارواش اما کیفیت کار همیشه بد.

پ.ن:
نرخ شستشو طبق نرخنامه اتحادیه هست شما چطور میخواهی قیمتی که دوست داری از مشتری بگیری؟! از همین اول کار که مشتری فرار میکنه
من میخوام که در این موضوع سختگیر باشم و کار بسیار شیک، تمیز و منظم باشه ، کارگران باید شرایط خاصی داشته باشن، لباس فرم یکسان و ...
چیزی که زیاده افراد بیکار هستن و با توجه به دستمزد خوبی که برای کارگران در نظر گرفته ام جایی برای افراد از زیر کار در رو یا تنبل نیست.

من میخوام سرویس های ویژه و تمایز های زیادی با سایر کارواش ها داشته باشم تو شهر ما یک کارواش منظم و با اصول وجود نداره و اگه بتونم سرویس خوبی به مشتریان بدم حاضرند بیش از این مبالغ هم خودشون بپردازند.

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
من میخوام که در این موضوع سختگیر باشم و کار بسیار شیک، تمیز و منظم باشه ، کارگران باید شرایط خاصی داشته باشن، لباس فرم یکسان و ...
چیزی که زیاده افراد بیکار هستن و با توجه به دستمزد خوبی که برای کارگران در نظر گرفته ام جایی برای افراد از زیر کار در رو یا تنبل نیست.

من میخوام سرویس های ویژه و تمایز های زیادی با سایر کارواش ها داشته باشم تو شهر ما یک کارواش منظم و با اصول وجود نداره و اگه بتونم سرویس خوبی به مشتریان بدم حاضرند بیش از این مبالغ هم خودشون بپردازند.
من نمیدونم شهر شما کجاست ولی :
عدم وجود بیزینس های مشابه به صورت حرفه ای میتونه دلیلی باشه واسه اینکه " اون بیزینس واقعا سود ده نیست و فعال بودنش در حد بالا نگه داشتن سر نسبت به آبه !
مثلا " تو اون منطقه کسی حاضر نیست پول زیادی بابت کارواش پرداخت بکنه " یا " مناطقی که اکثرا مردم خودشون ماشین رو تمیز میکنن و فرهنگ استفاده از کارواش قوی نیست " و ...

از طرف دیگه هم میشه مثبت به قضیه نگاه کرد و گفت که اونا بی عرضه هستن و چون مردم هم سرویس دهی بهتری رو تجربه نکردند به همون قانع هستن

ehsanled

Registered User
لایک‌ها
85
من نمیدونم شهر شما کجاست ولی :
عدم وجود بیزینس های مشابه به صورت حرفه ای میتونه دلیلی باشه واسه اینکه " اون بیزینس واقعا سود ده نیست و فعال بودنش در حد بالا نگه داشتن سر نسبت به آبه !
مثلا " تو اون منطقه کسی حاضر نیست پول زیادی بابت کارواش پرداخت بکنه " یا " مناطقی که اکثرا مردم خودشون ماشین رو تمیز میکنن و فرهنگ استفاده از کارواش قوی نیست " و ...

از طرف دیگه هم میشه مثبت به قضیه نگاه کرد و گفت که اونا بی عرضه هستن و چون مردم هم سرویس دهی بهتری رو تجربه نکردند به همون قانع هستن
تو پایین شهر دقیقا همینیه که شما میگید و مردم خودشون ماشین رو شستشو میدن
اما تو محله های متوسط به بالا خصوصا با فراگیر شدن آپارتمان نشینی تو سال های اخیر مردم استقبالشون از کارواش بیشتر شده
اینجوری هم نیست که اصلا اینجا کارواش نباشه اتفاقا اینجا کارواش خیلی زیاد هم هست مخصوصا تو محله های متوسط تو هر محله 10 تا کارواش هست الآن سر کوچه ما دقیقا 4 تا کارواش کوچیک و متوسط کنار هم هست و هر کدوم هم 3 الی 5 نفر مشغول فعالیت اند.
تو بالاشهر هم کارواش های خوب داریم ولی تعدادشون کمه و مطمئنا اگه یک کارواش خوب بالاشهر افتتاح کنم و بتونم مشتری جذب کنم در آمدش خوب میشه.

mardekohan

Registered User
لایک‌ها
40
اول از همه بايد سعي كنين محل مورد نظر متراژ مناسبي داشته باشه و براي ايستادن و توي صف بودن ماشين ها كمبود جا نداشته باشي
دوم تابلو خور خوبي داشته باشه
سوم اينكه چون ملك متعلق به خودت نيست قرارداد رو چند ساله ببندي . چون اگه يك ساله باشه و بعد صاحب ملك ببينه خوب پول درمياري ، دو تا اتقاق ميفته . يا اجاره رو شديدا ميكشه بالا يا كلا تو رو ميندازه بيرون و خودش يه كارواش راه ميندازه و ميگه مگه خودم چُلاقم !
چهارم اينكه چون گفتي تعداد زيادي كارواش توي شهرتون هستن سعي كن يه زنجيره ي خدمات ارائه بدي تا هم متمايز بشي و هم درآمدهاي جانبي خودت بالا بره . مثلا يه دستگاه باد لاستيك يا اگه توانايي ماليش رو داري يه پنچرگيري و تعويض روغني و از اين جور چيزا هم داخل مجموعه داشته باش ( حتي ميتوني غرفه ي پنچرگيري و تعويض روغني رو اجاره بدي )
پنجم از فكر دستگاه اتوماتيك فعلا بيرون بيا . هم هزينه ي اوليه ي زيادي رو بهت تحميل ميكنه و هم هزينه تعمير و نگهداريش بالا هست .درسته كه خيلي كلاس داره و اسم "كارواش تمام اتوماتيك" دهن پر كن هست ولي بزار اول جا بيفتي و جاي پات محكم بشه بعد . مخصوصا اينكه ملك متعلق به خودت نيست و ممكنه بيزنس مطابق انتظارت پيش نره

business.iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام

میخوام یک کارواش توی یکی از محله های بالای شهرمون راه اندازی کنم.(اسم شهر رو نپرسید;))
درآمدش چطوره و بجز رهن مغازه، نیاز به چه مقدار سرمایه داره؟ چون نزدیک 120 میلیون برای رهن مغازه کنار گذاشتم و میخوام باقیشو تجهیزات بخرم
آیا نسبت به سرمایه ای که باید بزارم تو این کار به صرفه هست؟

میخوام که یک کارواش شیک و مرتب باشه، حداقل 4 تا ماشین همزمان رو بشه شست ، استخدام 6 نفر کارگر ، غرفه ای برای فروش مکمل های سوخت و اسپری و واکس و ...

کارواش سنتی یا بخار رو فکر میکنم برای شروع مناسب تر باشه چون هزینه های کارواش اتوماتیک خیلی بالا هست و ممکن نسبت به هزینه اون بازدهی کافی رو نداشته باشه.
و چیز دیگه در مورد تبلیغات کجا ها و با چه روش هاییی بهتره تبلیغات کنیم و مشتری جذب کنیم چون مغازه زیاد توی دید نیست و باید مشتری ها رو پیدا کرد:D
اگه ایده ای به ذهنتون میرسه ممنون میشم با من در میان بگذارید یا اگر پیشنهادی یا ایده ای برای همکاری و ... دارید در پ.خ ارسال کنید.
ممنون
سلام .
دوست عزیز ایده کاریت خیلی جدید نیست ولی چون اسم شهرقید نکردین یکم مشکله نظر دادن ولی تا اونجایی که من خبر دارم پروانه کسب وقتی میدن که محل کارواش مشخص باشه و محل کارواش باید چاه آب اختصاصی غیر شورب داشته باشه البته میگم تا اونجایی من یادم میاد به این صورت بود . از طرفی شما گفتین بالاشهر = تراکم ساخت و ساز بالا = عدم صدور پروانه احداث چاه = عملی نشدن ایده شما.
یا علی.

بالا