• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی کارواش

ehsanled

Registered User
لایک‌ها
85
سلام .
دوست عزیز ایده کاریت خیلی جدید نیست ولی چون اسم شهرقید نکردین یکم مشکله نظر دادن ولی تا اونجایی که من خبر دارم پروانه کسب وقتی میدن که محل کارواش مشخص باشه و محل کارواش باید چاه آب اختصاصی غیر شورب داشته باشه البته میگم تا اونجایی من یادم میاد به این صورت بود . از طرفی شما گفتین بالاشهر = تراکم ساخت و ساز بالا = عدم صدور پروانه احداث چاه = عملی نشدن ایده شما.
یا علی.
خخخخخ
مگه من گفتم ایده جدیده!!!؟؟
شما بهتره از روش های مفید تری برای بالا بردن تعداد نوشته هات درپرشین تولز استفاده کنی.
از لحاظ اب مشکلی نیست از لحاظ مجوز هم مشکلی ندارم :p

خوب میخوای مانع تراشی کنی و ممنون از تخریب کردن روحیه ات خوبه شما مسئول مجوز کارواش های شهر ما نشدی!!!

business.iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
خخخخخ
مگه من گفتم ایده جدیده!!!؟؟
شما بهتره از روش های مفید تری برای بالا بردن تعداد نوشته هات درپرشین تولز استفاده کنی.
از لحاظ اب مشکلی نیست از لحاظ مجوز هم مشکلی ندارم :p

خوب میخوای مانع تراشی کنی و ممنون از تخریب کردن روحیه ات خوبه شما مسئول مجوز کارواش های شهر ما نشدی!!!
سطحش رو ببر بالا .{شعور}. کودکستان که نیومدی میترسی به روحیه ظریفت بر بخوره ؟؟؟؟!!!!! چیزی که شما الان دنبالشی من 7 سال پیش دنبالش بودم. شما میخوای تاسیس کنی من تاسیس کردم.
به شخص روحیه کسی برام مهم نیست که بخوام تضیعفش کنم یا تقویت. مانع تراشیم نمیکنم .شرایط تاسیس کارواش رو گفتم .مثل اینکه مردم عادت کردن همیشه همه چیز رو راحت بدست بیارن .

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
توی فیلم های خارجی گاهی ایده های جالبی نشون میده
مثلا یک جای کلیدی بدی
خوش بو کننده ماشین
با چندبار شستن یک بار مجانی
میتونی موسیقی ریلکس و بی کلام روی دی وی دی کپی کنی با هر بار شستشو یه دونه بدی
اخلاق کارگرات باید خوب باشه ( این خیلی مهم است ) لباس های یک دست و از همه مهم تر دودره کن نباشند چون من شنیدم بعضی وقتها توی کارواش از داخل ماشین دزدی میکنند

ehsanled

Registered User
لایک‌ها
85
سطحش رو ببر بالا .{شعور}. کودکستان که نیومدی میترسی به روحیه ظریفت بر بخوره ؟؟؟؟!!!!! چیزی که شما الان دنبالشی من 7 سال پیش دنبالش بودم. شما میخوای تاسیس کنی من تاسیس کردم.
به شخص روحیه کسی برام مهم نیست که بخوام تضیعفش کنم یا تقویت. مانع تراشیم نمیکنم .شرایط تاسیس کارواش رو گفتم .مثل اینکه مردم عادت کردن همیشه همه چیز رو راحت بدست بیارن .
از طرز نوشتارت شعورت معلومه. من از شما شرایط تاسیس خواستم؟؟!!شما اصلا کاملا پستت بی ربط بود یه بار اومدی میگی ایده قدیمیه!! مگه من در مورد ایده حرف زدم ؟؟؟

از دستم برمیاد و مجوزم میگیرم اصلا میخوام بدون مجوز کار کنم و هیچکس هم نمیتونه بهم چیزی بگه!

اگه شما عادت داری که کارها رو سخت کنی من اینجوری نیستم خیلی هم راحت به هدفم میرسم و مشکلات در طی مسیر حل میشن
من تمایلی به ادامه بحث با شما ندارم.

DARK FEAR

Registered User
لایک‌ها
45
بابا بنده خدا چیز بدی نگفت که.. یکی از شرایط عملی شدن ایده رو گفت.. سخ نگیر دادا
راجع به نوع شست و شو، من از هزینه این دستگاه اتوماتیک اطلاع ندارم اما جداً اینقدر زیاده که شما حاضر بشی به 6 نفر کارگر حقوق بدی اما این دستگاه اتوماتیک رو نگیری؟
پ ن: این فکر به ذهن منم خطور کرده بود قبلا.. ولی جدی دنبال نکردم.. تاپیکت رو دنبال می کنم ببینم آخرش به چه نتیجه ای میرسی
موفق باشی

ehsanled

Registered User
لایک‌ها
85
بابا بنده خدا چیز بدی نگفت که.. یکی از شرایط عملی شدن ایده رو گفت.. سخ نگیر دادا
راجع به نوع شست و شو، من از هزینه این دستگاه اتوماتیک اطلاع ندارم اما جداً اینقدر زیاده که شما حاضر بشی به 6 نفر کارگر حقوق بدی اما این دستگاه اتوماتیک رو نگیری؟
پ ن: این فکر به ذهن منم خطور کرده بود قبلا.. ولی جدی دنبال نکردم.. تاپیکت رو دنبال می کنم ببینم آخرش به چه نتیجه ای میرسی
موفق باشی
این که اصلا ایده به حساب نمیاد که بخواد عملی نشه راه اندازی این کارواش فقط یه کسب و کار بسیار ساده است و اگه از اون خومونو از عملی نشدنش بترسونیم نمیتونیم کوچکترین موفقیتی درش داشته باشیم!

DARK FEAR

Registered User
لایک‌ها
45
حرف شما کاملا درسته دوس عزیز.. درکل به نظر من شما نباید این قضیه رو یک جانبه بررسی کنی. نه نظراتی که کلی تعریف تمجید میکنن، نه نظراتی که تخریب میکنن.
به نظرم کلا نباید پیش داوری داشته باشی، نه با خودت فکر کن عالیه و میشه، نه بگو نمیشه و درست نیست. قشنگ و منطقی و بدون پیش داوری بشین حساب کتاب کن، درامد
رو تخمین بزن، موانع رو لیست کن، راحت تر میتونی تصمیم بگیری. ضمنا به هیچ وجه عجله نکن، کلی پول قرار هزینه کنی. بشین حساب کن با این 120 میلیون بعلاوه باقی سرمایه
مورد نیاز، چه کارهایی میتونی انجام بدی.. درامد اونا رو با این ایده مقایسه کن. اصرار نداشته باش یک ایده خاص رو پیاده کنی.. امیدوارم هرکاری میکنی، موفق باشی
و امیدوارم نظرم تونسته باشه کمکی کرده باشه

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
مساله نرخ انعام و تعداد کارگرایی که باید از مشتری در هر شستشو انعام بگیرن رو تکلیفش رو روشن کنید عالی میشه..من همیشه از ترس این کارگرای پررو و زیاده خواه میرم کارواش اتوماتیک که ماشین زیاد تمیز نمیشه و گربه شور میشه..یه دفعه رفتم کارواش دستی مجبور شدم به 4 نفر انعام بدم بیچاره شدم..

ehsanled

Registered User
لایک‌ها
85
مساله نرخ انعام و تعداد کارگرایی که باید از مشتری در هر شستشو انعام بگیرن رو تکلیفش رو روشن کنید عالی میشه..من همیشه از ترس این کارگرای پررو و زیاده خواه میرم کارواش اتوماتیک که ماشین زیاد تمیز نمیشه و گربه شور میشه..یه دفعه رفتم کارواش دستی مجبور شدم به 4 نفر انعام بدم بیچاره شدم..
من روی اخلاق گارگرها و احترام به مشتری بسیار حساسم و همه چیز نظارت خواهدشد. انعام که اختیاریه و من به کارگرا اجازه نمیدم که برای گرفتن انعام زیاد اصرار کنن و یا بخوان به زور انعام بگیرن یا اینکه ماشین کسی رو که انعام نده کثیف شتسشو بدن!

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
سلام. من سالهاست که ماشین دارم و به دو علت کارواش اتوماتیک نمیدم. علت اول اینکه اون زمانی که پیکان داشتیم، یه بار رفتم کارواش اتوماتیک و اون قسمت آخر که یه فرچه بزرگ میاد از جلو تا انتهای ماشین رو تمیز میکنه ، آنتن رادیو رو دآورد و شکوند. و مورد دوم هم اینکه معمولا رکاب ماشین کثیف میمونه. کارواش معمولی هم خیلی گرون میوفته، زمان زیادی باید بزاری، کارگران کارواش معمولا به نوعی برخورد میکنن که اگه انعام خوب نگیرن عملا کار خوبی انجام نمیدن. اما با این شرایط راهکار چی بوده برای من، هفته ایی چند بار میرم توچال برای پیاده روی، اونجا کارواش بدون آب هست، ماشین رو میزاری و 15 تومن میدی و وقتی بر میگردی ماشین آماده است بدون انعام. یا انواع مراکز خرید مثل هایپر مارکت های بزرگ و...
ولی به نظرم کارواش بخار که ضد عفونی میکنه و این داستان نانو میتونه مشتری رو نگه داره. من الان خودم بعد از کارواش پودر نانو میزنم خیلی عالیه و فکر کنم با همین نانو بشه کلی مشتری جذب کرد. راستی وجود کافی شاپ داخل کارواش میتونه درامدی بیشتر از خود کارواش داشته باشه. کارواش پاسداران که جوونیا میرفتم اینجوری بود

mohammad.hoseini12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
کارواش بخار از کارواش های دیگه بهتر جواب میده مخصوصاً نانو. چون اگه مواد نانو از کیفیت کافی برخوردار نباشه میتونه برای بدنه ماشین مشکل آفرین باشه ولی تو کارواش بخار نیاز به هیچ محلول ضدعفونی کننده نیست.

mehran_mo

Registered User
لایک‌ها
146
سلام
وقتت بخير

اينكه براي شروع يه بيزينس ساده تصميم به نظرسنجي گرفتي برام جالب بود و باعث شد تا اين موارد را بعد از چند سال مشاهده بازار اين كار توي دو تا سه تا كشور باهات به اشتراك بزارم.

راه انداختن كارواش يكي از سادهترين و آسان ترين بيزينس ها در همه جا است. اين كه شما تصميم گرفتي اين كار را به صورت متفاوت تر شروع كني، مثل اين ميمونه كه يه ماشين قديمي را بازسازي كني و به روز اول برگردوني و بعنوان خودرو روزمره مثل يه ماشين جديد ازش استفاده كني.

پس درسته كه بيزينس قديمي و ساده اي هست، اما در صورتي كه به شكل جديدي انجامش بدي، ميتونه نزديك به يك بيزينس جديد و بروز بهت درآمد بده.

- معمول ترين تشويقي كه براي بازگشت مشتري ها توي كارواش در اكثر كشورها انجام ميشه، همون دادن شستشوي رايگان هست. معمولا هر سه تا پنج بار، يك شستشوي رايگان. اين كار هم با مهر كردن يه كارت معمولي انجام ميدن.

- استفاده از عروسك كه يكي از دوستان ذكر كردند را حداقل براي دو ماه اول جدي بگير، تاثيرش زياده.
اين مورد را من ديدم بيشتر از اين عروسكهاي بادي استفاده ميكنن كه يه فن داره و باد فن باعث تكون خوردن و رقصيدن عروسك ميشه. يك بار هزينه مي كنين، از اون به بعد از صبح تا شب براتون ميرقصه و تبليغ ميكنه.

- ايده داشتن يه كانتر كافي شاپ خيلي كوچيك و ساده كه يكي از دوستان گفت عاليه. درآمد جانبي خوبي ميده. مشتري بعد از ورود يه نوشيدني خيلي معمولي ولي رايگان ميگيره كه هم باعث جلب رضايتش ميشه هم اينكه باعث جلب توجهش به اون قسمت و خريد كردن از كافي شاپ ميشه.
درسته كسي نيازي به يه ليوان نوشيدني ارزون قيمت نداره، اما حس احترامي كه به مشتري ميده باعث شده تا خيلي از بيزينس مثل بارها و... در بيرون از ايران هم اين كار را انجام بدن.

- درخواست انعام را صفر كنين، مگر اينكه مشتري به خواست خودش بده. اينطوري مشتري قبل از اومدن به كارواش ميدونه براي گرفتن سرويس دقيقا بايد چقدر هزينه كنه و اين خودش باعث ميشه تا هر بار كارواش شما را انتخاب كنه.

الان همين ها به ذهنم رسيد، باز هم يادم اومد به اشتراك ميزارم.
موفق باشي

بالا