• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی کانون تبلیغات و آگهی ( چاپ دیجیتال - بنر و سایر امور تبلیغاتی ) - هر فکری داری بیا بگو

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
ممنونم از شما آقا امیر گرامی . . .
1- پس با این حساب همون هد های زار 382 ( یا هد های در همین سطح ) کیفیتشون مطلوبه
2- پس از نظر متراژ بد نیستید شما . خدا رو شکر
3- کیفیت این نوع چاپ راضی کننده هست ؟ تی شرت هایی که اینطوری چاپ میزنید زود خراب نمیشه ؟ قابل شستشو هستن ؟
4- . . . .
5- برای برش و حکاکی لیزری چه سایز دستگاه از همه مناسب تره ؟ برای خرید مورد خاصی هست که حتما باید در نظر بگیرم ؟
10- انشاالله کورل رو شروع می کنم . . .

امیر خان شما کدوم شهر هستید ؟
برای پشتیبانی دستگاه بنر و تهیه جوهر و ملزومات با کدوم شرکت کار می کنید ؟
برای دستگاه لیزر چی ؟

motarez

Registered User
لایک‌ها
50
ممنونم از شما آقا امیر گرامی . . .
1- پس با این حساب همون هد های زار 382 ( یا هد های در همین سطح ) کیفیتشون مطلوبه
2- پس از نظر متراژ بد نیستید شما . خدا رو شکر
3- کیفیت این نوع چاپ راضی کننده هست ؟ تی شرت هایی که اینطوری چاپ میزنید زود خراب نمیشه ؟ قابل شستشو هستن ؟
4- . . . .
5- برای برش و حکاکی لیزری چه سایز دستگاه از همه مناسب تره ؟ برای خرید مورد خاصی هست که حتما باید در نظر بگیرم ؟
10- انشاالله کورل رو شروع می کنم . . .

امیر خان شما کدوم شهر هستید ؟
برای پشتیبانی دستگاه بنر و تهیه جوهر و ملزومات با کدوم شرکت کار می کنید ؟
برای دستگاه لیزر چی ؟
1-بله احتمالا بالاتره
2- بد نيست !!!! عاليهههههه
3- كيفيت چاپ حرارتي عاليه - بريد بپرسيد متوجه ميشيد - دقيقا عكس رو كه پرينت بگيريد چاپ ميزنه - نه خراب نميشه - با شستشو هم از بين نميره
5- نه دستگاه خاصي نيست و مارك خاصي هم نداره فقط بايد به ابعاد توجه كنيد و ببينيد تا چه ابعادي مورد نيازه
ما دوتا دستگاه ليزر داريم يكي عرض 135 و يكي گمونم 110
10-انشالله
من مشهد هستم داداش
براي پشتيباني كه تا حالا هر مشكلي خورده خودمون راش انداختيم و همين باعث شده وارد بشيم خداروشكر به مشكل خاصي هم نخورده
براي تهيه ملزومات هرجا هم كه ارزونتر بده با شركت خاصي كار نميكنم
رنگ هدهاي زار بيشترش به هم ميخوره و چيزه خاصي نداره
بنر هم بستگي به كيفيتي و استحكام كه ميخاي داره
من مصرف خودم بيشتر بنر GLP و RGB ده اونس هست - مارك هاي ديگه مثل TAT هم كيفيت معمول و خوبي داره - ده اونس كيفيت مطلوبتر و بهتري ميده و ضخيمتره كه پارگيش كمتره - هشت اونس هم بستگي به مارك داره كه اگه RGB باشه كيفيت عالي ميده اما نازكه
ليرز هم همينطور - اگه مشكل سخت افزاري باشه كه فقط تهران - براي ملزوماتش مثله تيوپ و لنز هم هرجا ارزونتر و معتبرتر باشه
در خدمتم داداش

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
ممنونم از راهنمایی های بسیار خوبت امیر جان . . .
بهترین و کاربردی ترین عرض برای دستگاه لیزر چیه ؟! مثلا 3.20 برای چاپ بنر کاربردی ترین هست.
راستی هزینه های ثابت شما ماهانه چقدره ؟
معذرت که اینقدر مزاحم شما میشم ولی خب شما ماشالا استاد هستید و حرفاتون به من خیلی میتونه کمک کنه

motarez

Registered User
لایک‌ها
50
خواهش ميشه عزيز
نه بابا استاد كجا بوده من خودم شاگردم(حدود يه ساله) تا جايي تونستم سعي كردم ياد بگيرم طوري كه الان دفتر دسته خودمه ديگه
به دليله اينكه اكثر يا بهتر بگم همه ي ورق هاي پلكسي 122*180 هست عرض بزرگتر ازين به كارت نمياد مگه براي راحتي
هزينه هاي ثابت هم مثله ماهيانه حدود 700 تومن براي بنر (عرض 1.10 ، 2.20 ، 3.20) حدود 500 براي چهار رنگ هر كدوم 4 ليتر به جز مشكي (دو ليتر) - (البته اينا ماهانه نيست بستگي به كار داره مثلا اين سه رول بنر تقريبا دو سه هفته اي تمومه ولي رنگ دو سه ماهي طول ميكشه)
هزينه مواد مصرفي براي رنگ سابلوميشن براي پرينتر چاپ حرارتي ، كاغذ ، تونر براي كپي ، جوهر براي پرينتر رنگي ، كارتريج براي پرينتر سياه سفيد (اينا مواردي هست كه جهت كار راه اندازي مشتري گذاشتيم دمه دفتر اما سوده خيلي زيادي داره)(شما هم حتما بزار)(از همينا خرج خورده ريزه هاي دفتر در مياد) ، چاي و قند(اگه اينا نباشه نميتونيم كار كنيم باور كن):) ، دستمال كاغذي (تميز كردن هد بنر) ، الكل و تينر (تميز كردن چيزهايي كه با ليزر ميزنيم)

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
امیر جان ممکنه یه کمی در مورد چاپ حرارتی توضیح بدی ؟
مثل دستگاه های مورد نیاز ، مواد مصرفی و روش کار ؟

motarez

Registered User
لایک‌ها
50
مواد مصرفیش یه پرینتر برای پرینت سابلومیشن
به همراه دستگاه چاپ حرارتی
قالباشم مجزاست( لیوان - بشقاب- تیشرت)

روش کارش هن اینطوریه که طرحی رو که میخای با همون پرینتر ،پرینت میگیری بعد با دستگاه ( یه چیزی شبیه اتو پرس) روی اجسام چاپ میکنی
جدیدا قاب گوشی هم دیدم نمونه هاش اومده
Sent from my LT26i using Tapatalk 2

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
خیلی خیلی ممنونم امیر جان . . .
شرکتی که ازش دستگاه خریدید رو ازش راضی هستید ؟
ممنون میشم تو خصوصی شماره شرکت هایی که باهاشون کار می کنی بهم بدی .

سپاس

pejman_sasha

Registered User
لایک‌ها
16
من قصدم اینه اول کار با چندتا دستگاه شروع کنم 1-پلاتر 2- لمینت سردو گرم 3- دستگاه چاپ لیزری رنگی
و کارای چاپ عکس و نقشه تو سایز بالا و چاپ کاتالوگ وبروشور روانجام بدم-- و همچنین کارای فتوشاپ رو
اما یکم مشکل سرمایه اولیه دارم یعنی اگه بخوام این دستگاه هارو نو بخرم کم میارم پول--اما دستگاه های دست دوم هم موجوده بنظر شما میشه با دستگاه های دست دوم شروع کرد ؟
دوم اینکه اگه بخوام با این کارا شروع کنم با توجه به اینکه 1 تومن قسط دارم میتونه این 1 تومنو دربیاره ماهی؟
شما که تو این مرکز چاپ بودی جواب گو هست از لحاظ درامد؟
سلام دوست عزیز من شرکت چاپ و تبلیغات دارم دستگاه پلاتر و لمینیت دارم و ... ولی من توصیه نگیرید کار تو دلالیه چاپ یعنی شما کار بازاریابی کنی کار بگیری و بدی همکارا برات انجام بدن اگر دستگاه دست دوم بخواین هرچی یهتون معرفی میکنم برید بگیرید من از سال 87 دارم کار میکنم بدون مجوز پس الکی شرکت ثبت نکن که مالیات بدی شما دلالی چاپ کنی بیشتر میمونه دقدقه خرید جنس جوهر حقوق کارمن رو هم نداری کارو میگیری میدی انجام میدن سودتو میگیری

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

motarez

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوست عزیز من شرکت چاپ و تبلیغات دارم دستگاه پلاتر و لمینیت دارم و ... ولی من توصیه نگیرید کار تو دلالیه چاپ یعنی شما کار بازاریابی کنی کار بگیری و بدی همکارا برات انجام بدن اگر دستگاه دست دوم بخواین هرچی یهتون معرفی میکنم برید بگیرید من از سال 87 دارم کار میکنم بدون مجوز پس الکی شرکت ثبت نکن که مالیات بدی شما دلالی چاپ کنی بیشتر میمونه دقدقه خرید جنس جوهر حقوق کارمن رو هم نداری کارو میگیری میدی انجام میدن سودتو میگیری

كاملا موافقم.
يعني شديدا با ايشون موافقم هااا
حتي خيالتم راحته اگه كار خراب شد ديگه خودت هم مسئول نيستي اوني كه كارو انجام داده مسئوله و مجدد كار رو برات ميزنه
باورت نميشه ولي دختر 22 ساله ميشناسم همينطوري ماهي 3تومن درامد داره
در مورد مجوز هم ايشون راست ميگه اگه سود ميخاي مجوز نگير ولي اگه دنباله اعتباري مجوز بد نيست

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534

میتونی بیشتر توضیح بدی ؟

pejman_sasha

Registered User
لایک‌ها
16
اه . اه . اه . به اين ميگي وبلاگ آخه اينم وبلاگ بود معرفي كردي اه . اه . اه
راستي هيچ وقت گفتم از يه جوون ايراني اين جور كارا بعيد ؟!!!!!! نه؟!!!!!!! خوب حالا گفتم .
;) دمت گرم بدون شك يكي از بهترين وبلاگ هاست
بجای اینکه دستگاه بخری بازار یابی کن کارو ازین ور بگیر بده همکارا چاپ کنند بدون دردسر با سود بیشتر دستگاه که داشته باشی همکارا بهت سفارش میدن مجبوری قیمت پایین بزنی ولی اگر دلال چاپ باشی تو با مشتری طرفی و قیمت دست تو هستش

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
@motarez
سلام
می شه بگید روزانه چند نفر مراجعه کننده دارید و اینکه این کار ماهیانه چقدر براتون سود داره؟ (اگر دوست داشتید بگید)
ممنونم

motarez

Registered User
لایک‌ها
50
عزیز بستگی به بازار داره
یه روز شاید کلا 10 تا مشتری یه روز هم بالای 50 تا
در ضمن مشتری ها با هم فرق دارن
کپی رو با لیزر نمیشه مقایسه کرد
فقط میتونم بگم سوده خوبی داره
از ساله پنجم به بعد هم مشتری خودش میاد سمته شما

Sent from my LT26i using Tapatalk

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
@motarez

آقا امیر برات ممکنه یه لیست دقیق و کامل از مار هایی که شما تو دفترتون انجام میدید برام بنویسی ؟
دارم لیست کارهایی نهایی رو مینویسم برای برآورد هزینه . . .

motarez

Registered User
لایک‌ها
50
کار اصلی:
لیزر-بنر-چاپ حرارتی-کپی-پرینت-لمینت
کناره:
سیلک-طلاکوب-تامپو-زینک-پرینت و لمینت سایز بزرگ-ساک دستی-کاتر پلاتر
فعلا همینا یادم اومد

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
کسی میدونه کارت دعوتای عروسی رو کجا چاپ می کنن ؟

motarez

Registered User
لایک‌ها
50
عزیز اونا هم گمونم میره زینک اما کاغذش طرح داره
یه مورد دیگه هم هست شما با لیزر هم میتونی کارت عروسی بزنی
کارتای خیلی خوشگلی میشه بستگی به سلیغه داره
چون کاره تکی میشه با هر قیمتی بخای میتونی بدی
من خودم تا حالا چند مدل زدم
با چوب که دونه ای ده تومن میفته تقریبا(بستگی به کار داره)
با همه چی میشه
یکی هم کاغذشو آورد اون طرحی که میخاست برش دادم خیلی قشنگ شد و خاص
اون هم میشه
کلا اینطوری بهت بگم با لیزر همه کار میشه کرد فقط باقد وارد باشی

بالا