• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه حل شما در زمینه یک مشکل بزرگ در آپارتمان نشینی چیست؟ << کمک کنید>>

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
یک واحد آپارتمان در مرکز یک استان می باشد، به دلیل سکونت دائمی در تهران نظارت خاصی بر واحد مربوطه نیست. مثلا در طول سال 2 یا 3 نوبت به مدت چند روز برای سفر و تفریحی به اونجا مراجعه میشه. در طول سال تمام مبالغ شارژ که اعلام میشه سروقت و بدون کم و کاستی پرداخت میشه. از این نظر از همسایگان خوش حساب هست. پارکینگ برای یک ماشین هم بروی سند این اپارتمان مثل سایر واحدها درج شده و قانونا متعلق به این واحد هست. مشکل از همینجا شروع میشه که ساکنین میگویند چون در این واحد سکونت نمیشه و تنها چندبار در سال از اون استفاده میشه به خودشون اجازه میدهند که در محل پارک این واحد در پارکینگ ماشینشون را قرار بدهند و زمانی که به اونجا مراجعه میشه به خودشون زحمت برداشتن ماشین هم نمیدهند!
یکبار مقابل ماشینی که در محل پارک این واحد بود، ماشین خودمون را قرار دادیم و اجازه ندادیم از پارک دربیاد و دعوا شد !!! به کلانتری مراجعه کردیم و شکایت کردیم ولی قضیه همونجا منتفی شد و ماشینشو برداشت ! اما هربار که بتونه ماشین شو پارک میکنه ! همینطور بقیه همسایه ها !
حالا سوال اینجاست، وقتی این واحد در سند مالکیت یک جای ثابت در پارکینگ دارد و تمام هزینه های شارژ ماهیانه را سر موعد و کامل پرداخت میکندچطور میتونه از حق قانونی خودش دفاع کنه ؟ اصلا میشه کاری کرد در طول سال هم که در اونجا کسی سکونت نداره جلوی پارک همسایه های پررو در محل پارک این واحد گرفت؟
البته اینم بگم ساحتمان تعداد واحد زیادی داره حدودا 35 واحد هست و ساختمان خلوتی نیست که بگیم چندتا دونه فقط همسایه هست !
شما تا حالا همچین تجربه ای داشتید؟ باید چیکار کرد ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
راهی که دارید اینه که پارکینگ رو به یکی دیگه از همسایه ها اجاره بدهید که اون یکی همسایه دیگه نتونه بزاره.

ولی از این نظر که بخواید کاری کنید که کلا کسی نزاره واقعا راهی نیست....چون میدونن نیستید میزارن و کسی هم دلش نمیسوزه که باهاش برخورد کنه

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
چه جالب من تا چند وقت پیش تو آپارتمان 34 واحدی زندگی می‌کردم همون که نیستید:D
دیوونه خونه بود. اتفاقاً یک همسایه خوبی بود که بعضی وقت‌ها تهران می‌اومد و همسایه‌هایی بودن که سوء‌استفاده می‌کردن و پارک میکردند این بنده خدا بعضی شب‌ها میرسید مجبور بود زنگ بزنه تا طرف بیاد ماشینشو برداره.
ما که راحت شدیم از اونجا خدا بشما صبر بده.
مورد شما هم راهی که نداره، طرف حالیش باشه عرفاً و شرعاً استفاده از پارکینگ اجازه لازم داره و گرنه کاریش نمیشه کرد.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اهان یک راهی الان به ذهنم رسید

یکسری موانعی هستن که الان توی پارکینگ های برج ها و مراکز شلوغ استفاده میکنن...به این صورت که میکنن داخل زمین مثلا جلوی پارکینگ بعد این مانع یک دستگاه کنترل دارد که شما با زدن اون دکمه مانع از حالت ایستاده میشه حالت خوابیده...ماشین میره راحت تو پارک....بعد که اومدی بیرون دوباره میزنه و حالت ایستاده میگیره به خودش و کسی دیگه نمیتونه بزاره.

البته قیمت و هزینه اش رو اصلا نمیدونم...ضمن اینکه در نظر بگیرید وقتی چند ماه نیستید ممکنه برن باز سروقتش و دستکاری یا خرابش کنن

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
گفتید دیوانه خانه ! یک مورد از وضعیت اونجا بگم، ابتدا کار اومدند روی در انباری ها شماره قرار دادند و گفتند قلان شماره برای شما هست. ما هم چیزی نداشتیم انباری بذاریم درشو قفل کردیم و گفتیم دست شما دردنکنه. در یکی از سفرها اومدیم چندتا خرت و پرت بذاریم انباری دیدیم شماره ها جابجا شده، گفتیم خب عیب نداره مهم اینه که یادمونه کدوم انباری مال ما بود. کلید انداختیم دیدیم باز نمیشه!!! رفتیم پیش مدیر ساختمان سوال کردیم گفت آره تصمیم گرفته شد انبار ها جابجا بشه ! مال شما فلان شماره هست ! گفتیم ولی انبار ما قفل بود!!! گفت بله خودمون بازش کردیم!
یعنی جتی اطلاع هم نداده بودند که در انبار شما را با کلیدساز یا آچار شکوندیم و باز کردیم ! خودشون خیلی راحت بازکردن و مالکش شدن و یه اتاق دیگه گفتن مال شما. گفتیم بابا اگه توی این انبار ما چیزی داشتیم چی ؟! گفت مگه ساکنین اینجا دزد هستن که چیزی بخوان بردارن! ما بدهکار هم شدیم که تهمت دزدی به عزیزان زدیم. اسم شهر را نمیارم چون میدونم این نوع برخورد مطمئنن مربوط به فرهنگ اون شهر و دیار نیست بلکه مربوط به فرهنگ ساکنین اونجا هست!
شما فرمودید مانع بذاریم ، میترسم بزنن خرابش کنن و بعد بگن کار ما نبوده! اگه مانع با قفل معمولی هم بذاریم خرجش یه کلیدساز هست میارن و یه کلید از روش میسازن ! واقعا موندیم چکار کنیم که از این جای پارک که حق ساده ما هست دفاع کنیم! حالا موقعی که نیستیم میگیم نوش حونتون استفاده کنید ولی وقای خودمون هم میریم بازهم استفاده میکنند و هردفعه باید جر و بحث کنیم!
فرض کنید امروز اومدیم گفتیم ماشینتو بردار ما چند روز اومدیم بمونیم، فردا میبینی دوباره ماشینشو گذاشته اونجا ! مشکل اینه !

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
آقا بفروشش پولتون رو بیار تهران چند وقت دیگه میره روش
من حرفمو (دیوونه خونه) پس می‌گیرم . اصلا قابل قیاس نیست.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
گفتید دیوانه خانه ! یک مورد از وضعیت اونجا بگم، ابتدا کار اومدند روی در انباری ها شماره قرار دادند و گفتند قلان شماره برای شما هست. ما هم چیزی نداشتیم انباری بذاریم درشو قفل کردیم و گفتیم دست شما دردنکنه. در یکی از سفرها اومدیم چندتا خرت و پرت بذاریم انباری دیدیم شماره ها جابجا شده، گفتیم خب عیب نداره مهم اینه که یادمونه کدوم انباری مال ما بود. کلید انداختیم دیدیم باز نمیشه!!! رفتیم پیش مدیر ساختمان سوال کردیم گفت آره تصمیم گرفته شد انبار ها جابجا بشه ! مال شما فلان شماره هست ! گفتیم ولی انبار ما قفل بود!!! گفت بله خودمون بازش کردیم!
یعنی جتی اطلاع هم نداده بودند که در انبار شما را با کلیدساز یا آچار شکوندیم و باز کردیم ! خودشون خیلی راحت بازکردن و مالکش شدن و یه اتاق دیگه گفتن مال شما. گفتیم بابا اگه توی این انبار ما چیزی داشتیم چی ؟! گفت مگه ساکنین اینجا دزد هستن که چیزی بخوان بردارن! ما بدهکار هم شدیم که تهمت دزدی به عزیزان زدیم. اسم شهر را نمیارم چون میدونم این نوع برخورد مطمئنن مربوط به فرهنگ اون شهر و دیار نیست بلکه مربوط به فرهنگ ساکنین اونجا هست!
شما فرمودید مانع بذاریم ، میترسم بزنن خرابش کنن و بعد بگن کار ما نبوده! اگه مانع با قفل معمولی هم بذاریم خرجش یه کلیدساز هست میارن و یه کلید از روش میسازن ! واقعا موندیم چکار کنیم که از این جای پارک که حق ساده ما هست دفاع کنیم! حالا موقعی که نیستیم میگیم نوش حونتون استفاده کنید ولی وقای خودمون هم میریم بازهم استفاده میکنند و هردفعه باید جر و بحث کنیم!
فرض کنید امروز اومدیم گفتیم ماشینتو بردار ما چند روز اومدیم بمونیم، فردا میبینی دوباره ماشینشو گذاشته اونجا ! مشکل اینه !

با یکی از همسایه ها که ادم! هست صحبت کن....بگو برادر این جا پارک برای شما باشه....فقط مواقعی که ما میایم لطف کنید نزارید

از اون طرف به همون همسایه ادم! هم بگو که بقیه دیوونه ها وقتی گفتن تو چرا میزاری ماهم میخوایم بزاریم بگه من اینجا رو ازشون اجاره کردم. اینطوری دیگه اونا نمیزارن شما هم میتونی وقتی میری بزاری

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134

یکسری موانعی هستن که الان توی پارکینگ های برج ها و مراکز شلوغ استفاده میکنن...به این صورت که میکنن داخل زمین مثلا جلوی پارکینگ بعد این مانع یک دستگاه کنترل دارد که شما با زدن اون دکمه مانع از حالت ایستاده میشه حالت خوابیده...ماشین میره راحت تو پارک....بعد که اومدی بیرون دوباره میزنه و حالت ایستاده میگیره به خودش و کسی دیگه نمیتونه بزاره.

البته قیمت و هزینه اش رو اصلا نمیدونم...ضمن اینکه در نظر بگیرید وقتی چند ماه نیستید ممکنه برن باز سروقتش و دستکاری یا خرابش کنن

این کار بهترینه
ولی شاید یه یه تیکه کاغذ که روش نوشته باشه به این دلیل اینجا پارک نکنید مشکل حل بشه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این کار بهترینه
ولی شاید یه یه تیکه کاغذ که روش نوشته باشه به این دلیل اینجا پارک نکنید مشکل حل بشه

میگه رفتیم کلانتری با یارو....بعد خدا وکیلی فکر میکنی سطح شعور طرف در حدی هست که با یه کاغذ حالیش بشه نباید بزاره؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

تنها راهش همین هست که دوستمون گفتن کندن گذاشتن میله و قفل

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
مرسی از همه، خوشبختانه در هیچ مورد دیگه ای مشکلی نداریم با همسایه ها، شایدم بخاطر این باشه برخورد کمی داریم و مدت اقامت در طول سال کم هست. موضوع کلانتری هم به این صورت بود که وقتی ماشین از جلوی ماشینش که در محل پارک ما پارکیده بود برنداشتیم و دعوا شد و نهایتا به کلانتری کشیده شد اونجا حق دادن به ما و طرف هم هی میگفت اینا درطول سال نیستن و دلیلش این بود و میگفت اگر بمن میگفتن ماشین برمیداشتم ولی دروغ میگفت چون تذکر داده بودیم ولی فرداش دوباره گداشته بود همونجا (2 تا ماشین داره ) البته فقط ایشون نیستن جند تا از همسایه ها هستن که 2 تا ماشین دارن و هرکی زودتر بجنبه پارکینگ واحد ما مال اونه !!! مشکل ما در کلانتری این بود که این عزیزان از کارمندان ارگان نظامی هستند و در کلانتری با یکی دو تا واسطه آشنا در اومدن با عزیزان کلانتری. البته نه اینکه بخوان از موقعیت سوء استفاده کنند و تهدید بکنند که حالتو میگیرم یا اذیتت میکنم ، نه! ولی اونجا افسر نگهبان گفت همینجا ختمش کنید و درست نیست و فلانی فلانجا هست و خلاصه از این حرفها! تا حالا هم نشده بخوان از عنوان شغلیشون استفاده کنند و قدرت نمایی کنند ولی خب خود آدم حساب کار میاد دستش که اصطکاک ایجاد نکنه...
اجاره دادن پارکینگ رو هم با یکی از همسایه ها صحبت کردیم، گفت سالی 300 تومن در 4 قسط اجاره میدم ولی حاضر نشد وقتی خودمون میایم بذاره از پارکینگ استفاده کنیم و یه جورایی اگه اینکار بکنیم پارکینگ کاملا از دستمون میره ! بیرون هم امنیت نداره و اعتباری بهش نیست.
میترسم حفاظ بذاریم بیان شکایت کنن که حفاظ باعث خطر برا سایر ماشینها میشه یا دستکاری تو محیط مشاع ساختمون بدون هماهنگی با مدیریت ساختمون بوده .
با همه این صحبتها و دوستانی که لطف کردند و راهنمایی کردند، پس هیچ راهی نیست. موضوع اینجا مطرح کردم گفتم شاید یه راه بکر و خوبی پیدا بشه ولی مثل اینکه تا حالا همچین مشکلی برای سایرین پیش نیومده و این اولین موردش هست.

سپاس و درود

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مرسی از همه، خوشبختانه در هیچ مورد دیگه ای مشکلی نداریم با همسایه ها، شایدم بخاطر این باشه برخورد کمی داریم و مدت اقامت در طول سال کم هست. موضوع کلانتری هم به این صورت بود که وقتی ماشین از جلوی ماشینش که در محل پارک ما پارکیده بود برنداشتیم و دعوا شد و نهایتا به کلانتری کشیده شد اونجا حق دادن به ما و طرف هم هی میگفت اینا درطول سال نیستن و دلیلش این بود و میگفت اگر بمن میگفتن ماشین برمیداشتم ولی دروغ میگفت چون تذکر داده بودیم ولی فرداش دوباره گداشته بود همونجا (2 تا ماشین داره ) البته فقط ایشون نیستن جند تا از همسایه ها هستن که 2 تا ماشین دارن و هرکی زودتر بجنبه پارکینگ واحد ما مال اونه !!! مشکل ما در کلانتری این بود که این عزیزان از کارمندان ارگان نظامی هستند و در کلانتری با یکی دو تا واسطه آشنا در اومدن با عزیزان کلانتری. البته نه اینکه بخوان از موقعیت سوء استفاده کنند و تهدید بکنند که حالتو میگیرم یا اذیتت میکنم ، نه! ولی اونجا افسر نگهبان گفت همینجا ختمش کنید و درست نیست و فلانی فلانجا هست و خلاصه از این حرفها! تا حالا هم نشده بخوان از عنوان شغلیشون استفاده کنند و قدرت نمایی کنند ولی خب خود آدم حساب کار میاد دستش که اصطکاک ایجاد نکنه...
اجاره دادن پارکینگ رو هم با یکی از همسایه ها صحبت کردیم، گفت سالی 300 تومن در 4 قسط اجاره میدم ولی حاضر نشد وقتی خودمون میایم بذاره از پارکینگ استفاده کنیم و یه جورایی اگه اینکار بکنیم پارکینگ کاملا از دستمون میره ! بیرون هم امنیت نداره و اعتباری بهش نیست.
میترسم حفاظ بذاریم بیان شکایت کنن که حفاظ باعث خطر برا سایر ماشینها میشه یا دستکاری تو محیط مشاع ساختمون بدون هماهنگی با مدیریت ساختمون بوده .
با همه این صحبتها و دوستانی که لطف کردند و راهنمایی کردند، پس هیچ راهی نیست. موضوع اینجا مطرح کردم گفتم شاید یه راه بکر و خوبی پیدا بشه ولی مثل اینکه تا حالا همچین مشکلی برای سایرین پیش نیومده و این اولین موردش هست.

سپاس و درود

میگم که به یکی که ادم هست همین طوری بدید بهش....به شرط این که موقعی که میرید شما بزارید...یعنی اجاره نگیرید...همین طوری بگید برای تو باشه....فقط اون کافیه به بقیه به صورت ظاهری بگه اجاره کردم ....نه که واقعا اجاره کنه....اینطوری پولی نمیده که پس اگر واقعا انسان باشه باید محبت شما رو جبران کنه. این بهترین راه برای شما هست.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
این مانع برای جاهای با فرهنگ، ظاهرش که خوب و تمیزه، باید از نزدیک دید که پیچ داره یا همه قطعاتش پرچ شدن و قابل باز کردن نیستن.
پارکینگ فضا مشاع محسوب میشه و تغییر دادنش حق به اونا میده برای برداشتنش و شکایت کردن ):

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
میگم که به یکی که ادم هست همین طوری بدید بهش....به شرط این که موقعی که میرید شما بزارید...یعنی اجاره نگیرید...همین طوری بگید برای تو باشه....فقط اون کافیه به بقیه به صورت ظاهری بگه اجاره کردم ....نه که واقعا اجاره کنه....اینطوری پولی نمیده که پس اگر واقعا انسان باشه باید محبت شما رو جبران کنه. این بهترین راه برای شما هست.
ممنون، اینجوریشو به ذهنم نرسیده بود، ایندفعه بریم صحبت کنیم و اگر اوکی بشه ایشالا جواب بده . چون واقعا زور داره این چیزا و اعصاب ادم بهم میریزه .

تشکر تشکر

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
یه موتور دست دوم بخر بزار وسط اونجا
بعد به همسایه ها به تک تکشون به کمال احترام بگو من یه مدت نیستم هوای این موتور ما رو داشته باشید جا به جاش هم نکنید که شاکی میشم بعد اگه یه نفر دست بهش زد بیا من پول کل اپارتمان رو میدم بهت :D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
بعد به همسایه ها به تک تکشون به کمال احترام بگو من یه مدت نیستم هوای این موتور ما رو داشته باشید جا به جاش هم نکنید که شاکی میشم بعد اگه یه نفر دست بهش زد بیا من پول کل اپارتمان رو میدم بهت :D

معامله منصفانه ایه! من اگه جای استارتر بودم رد نمیکردم:D

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969

معامله منصفانه ایه! من اگه جای استارتر بودم رد نمیکردم:D
من هم نمیدونم چرا باید به یه موتور اینقدر احترام بذارن، خیلی شیک میتونن بذارنش گوشه دیوار. یه مشکلی هم هست تریپ من به ادم شاکی نمیخوره ، یه نفر باید بگه دست نزنید من شاکی میشم که تریپ خشن هم داشته باشه که ما این تریپ نداریم متاسفانه .

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
داداش 1 تومن خرج می کنی یدونه رنو فرسوده می گیری پارک می کنی اونجا دیگهع کسی جرات نمی کنه چشم چپ نگاه کنه

xms

Registered User
لایک‌ها
387
خوش‌رفتاری با همسایگان، زمینه‌ساز آرامش روانی و ذهنی انسان

مسئول دارالقرآن‌ تبلیغات اسلامی خراسان شمالی با ذکر اینکه رفتار نیک همسایگان با یکدیگر سرچشمه برکت‌های فراوان است، گفت: دستاوردهای این عمل خیر، موجب آرامش روانی و ذهنی انسان می‌شود.

حمزه بابایی مقدم، در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان شمالی، اظهار کرد: دین مقدس اسلام برنامه جامع و کاملی برای سعادت بشر در دنیا و آخرت دارد که جنبه‌ها و نیازمندی‌های فردی و اجتماعی جسمی و روحی در آن لحاظ شده است.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین برنامه‌ها که جنبه اجتماعی دارد، همسایه‌داری است، بیان کرد: خداوند در قرآن کریم نیکی کردن به چند گروه را دستور می‌دهد که یکی از آن‌ها همسایگان است.

مسئول دارالقرآن تبلیغات اسلامی استان ادامه داد: در این زمینه تعبیر به همسایه دور و نزدیک دارد و در تفاسیر همان بحث دور و نزدیک بودن مکانی مدنظر است و طبق تعبیرامام صادق(ع) چهل خانه از هر طرف، حد همسایگی است.

بابایی‌مقدم افزود: در این زمینه در آیه 36 سوره نساء آمده است "خدا را بپرستید و چیزی را با او شریک مگردانید و به پدر و مادر احسان کنید و در باره خویشاوندان و یتیمان و مستمندان و همسایه خویش و همسایه بیگانه و همنشین و در راه‏‌مانده و بردگان خود‌نیکی کنید که خدا کسی را که متکبر و فخرفروش است دوست نمی‏‌دارد».

بی‌خبری همسایگان از یکدیگر نکوهش شده است

وی گفت: متأسفانه در دنیای ماشینی امروز روابط عاطفی و انسانی مردم با یکدیگرآنچنان ضعیف شده است که همسایگان نزدیک نیز از حال یکدیگر خبر ندارند و این رویه به شدت مورد نکوهش اسلام است.

وی اضافه کرد: حضرت علی(ع) در آخرین وصیت خود می‌فرماید "از خدا بترسید، در مورد همسایگان که همواره مورد سفارش پیامبرتان بود و پیامبر(ص) در مورد همسایگان طوری سفارش می‌کرد که گمان می‌شد که برای ایشان میراثی قرار داده است".

مسئول دارالقرآن‌ تبلیغات اسلامی خراسان شمالی اظهار کرد: رفتارهمسایگان با یکدیگر در تأمین سعادت و آسایش انسان‌ها مؤثر است و پیامبر(ص) همواره به اصحاب خود سفارش می‌کرد که در جایی مسکن بگزینند که بتوانند از نعمت وجود همسایگان شایسته‌تری برخوردار گردند و همچنین ائمه(ع) به یکی از یاران خود که قصد خرید خانه داشت فرمودند، اول همسایه را بنگر و سپس خانه بخر.

بابایی‌مقدم بیان کرد: در بحث حقوقی همسایگان نسبت به یکدیگر، از پیامبر گرامی(ص) نقل شده است که همواره به اصحاب خود می‌فرمود: حق همسایگان است که اگر کمکی درخواست کردند کمکشان کنید، اگر قرض خواستند به آن‌ها قرض دهید، اگر نیازمند شدند نیازشان را برطرف کنید، اگر مصیبتی دیدند آن‌ها را دلداری دهید، اگر خیر و خوبی به آن‌ها رسید، تبریک و شادباش بگویید، اگر بیمار شدند به عیادتش بروید و اگر وفات کردند در تشییع جنازه‌شان شرکت کنید.

وی گفت: طبق روایات نباید خانه خود را بلندتر از خانه همسایه ساخت تا جلوی جریان هوا را از او بگیرد مگر آنکه خود او اجازه دهد و اگر میوه‌ای خریدی باید هدیه‌ای برای او بفرستی وگرنه باید مخفیانه به خانه خود ببری و به همسایه خود نشان ندهی و نباید با بوی غذا، همسایه خود را ناراحت کنید مگر اینکه مقداری برای او نیز بفرستید.

پیامبر(ص) حرمت همسایه را به اندازه حرمت مادر می‌داند

وی اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام(ص) حرمت همسایه را به اندازه حرمت مادر می‌داند، همچنین امام سجاد(ع) می‌فرماید: حق همسایه این است که در غیابش آبروی او را حفظ کنی و در حضورش او را احترام کنی و اگر به او ستمی شد یاریش کنی، دنبال عیب‌هایش نباشی، اگر بدی از او دیدی بپوشانی و اگر بدانی پند و اندرزت را می‌پذیرد او را در خفا نصیحت کنی.

بابایی‌مقدم ادامه داد: در روایات آمده است، همسایگان خود را تحقیر نکنید، در سختی‌ها رهایشان نکنید، از لغزش‌هایشان درگذرید، گناهانشان را ببخشید و با آن‌ها به‌خوبی و بزرگواری معاشرت کنید، امام کاظم(ع) می‌فرماید"همسایه‌داری نیکو به آزار نرساندن نیست، بلکه صبر در آزار رساندن همسایگان است".

وی در پایان گفت: طبق روایات همسایه‌داری نیکو، شهرها را آباد می‌کند و روزی را زیاد می‌کند و از پیامبر اسلام‌(ص) نقل شده است که هر کس بمیرد در حالی که سه همسایه داشته باشد که از او راضی باشند خداوند او را در رضوان خود قرار می‌دهد.

انتهای پیام

بالا