• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه های درآمد از vps چیست ؟

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
سلام

یه سوال داشتم
از طریق vps از چه راه هایی میشه درآمد کسب کرد ؟
البته درآمد بالا مدنظرم نیست ، در حدی که خرج خودشو در بیاره

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
البته راه های متداول مانند هاستینگ و اکانتینگ و . . . رو بلدم
راه های دیگه یه مقدار خاص تر باشه

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670

فکر کنم ، منظورتون این بوده با VPS فایل ها توی سایت هایی که به ازای دانلود پول میدن اپلود کنید و بعد توی سایت های و فروم ها به اشتراک بزارید و به ازای دانلود درامد کسب کنید.
الان دیگه سایت هایی فایل هاستی که به این صورت کار می کردند دیگه هم تعطیل شدند ، اونهایی هم که هستند اکثر دزد هستند ، یا دانلود ها رو نمی شمرند یا پول به حسابتون واریز نمی کنند.

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
چطوری؟
دانلود برای کی؟
توی سایتهایی که بر اساس دانلود پول میدن ثبت نام می کنی. بعدش فایل هاتون رو توش آپلود می کنی و توی سایتهاتون یا سایت های دیگه مثل فروم ها share می کنی. این سایت ها که میگم متفاوتن بعضی ها واسه اینکه فایلهاشون دانلود شه پول میدن و بعضی ها هم میگن اگه کابری موقع دانلود فایل شما آپگرید کنه مثلا 30 درصد رو به شما میدم. سایت هایی که موقعی که فایلهاشون دانلود شه پول میدن مثل ziddu.com و uploadet.to. اما سایت های نوع دوم که بر اساس آپگرید پول میدن توی خارج خیلی خوبه ها یعنی کاربرا از این راه خوب پول در میارن ولی توی ایران وقتی persiangig و میهن دانلود و امثالهم هستن کسی نمیاد آپگرید کنه.
خلاصه اینکه اگه سایت دانلود داری بسم الله. چون درآمدش خوبه. اما اگه نداری با share کردن توی فروم ها زیاد جواب نمیگیری

imanLavasani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوستان اگه میشه یه کم واضح تر توضیح بدید
من از سایتی که معرفی کرده بودید بازدید کردم اما داخل سایت چیزی راجع به آپلود فایل و درآمد نگفته بود
در ضمن آپلود فایل و شیر کردن آن چه ربطی به وی پی اس داره ؟
اگه میشه چند تا سایت معتبر در زمینه شیر کردن فایل و دریافت پول بدید و روش کار رو روشن تر توضیح بدید من سایت پر بازدید دارم و دانلود زیاد میشه اما روش کار رو درست نمیدونم
با تشکر

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
اگر راهی هست به مام بگید
شرمنده زیرخاکی کشیدم بیرون! :rolleyes:

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
اگر راهی هست به مام بگید
شرمنده زیرخاکی کشیدم بیرون! :rolleyes:

اینجوری

توی سایتهایی که بر اساس دانلود پول میدن ثبت نام می کنی. بعدش فایل هاتون رو توش آپلود می کنی و توی سایتهاتون یا سایت های دیگه مثل فروم ها share می کنی. این سایت ها که میگم متفاوتن بعضی ها واسه اینکه فایلهاشون دانلود شه پول میدن و بعضی ها هم میگن اگه کابری موقع دانلود فایل شما آپگرید کنه مثلا 30 درصد رو به شما میدم. سایت هایی که موقعی که فایلهاشون دانلود شه پول میدن مثل ziddu.com و uploadet.to. اما سایت های نوع دوم که بر اساس آپگرید پول میدن توی خارج خیلی خوبه ها یعنی کاربرا از این راه خوب پول در میارن ولی توی ایران وقتی persiangig و میهن دانلود و امثالهم هستن کسی نمیاد آپگرید کنه.
خلاصه اینکه اگه سایت دانلود داری بسم الله. چون درآمدش خوبه. اما اگه نداری با share کردن توی فروم ها زیاد جواب نمیگیری

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
مثل این که بعضی ها نفهمیدن منظورشون چی بود.
مثلا من خودم یه وی پی اس دارم، خریدم 30 هزار تومان. 100 گیگ و رم 1 - چه کار هایی میتونم بکنم که خرج خود وی پی اس در بیاد یا حداقل خرج نصفش در بیاد.
کسی راه حلی بلده؟

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
راه حلش همون اکانتینگ هست. اگه کافینت داری بزن دانلودهای حجم بالا...
بعدش فکر نکنم راه خاصی باشه.

alnajon

Registered User
لایک‌ها
50
اگر سایتی پیدا کنید که به ازای بازدید از سایت های دیگه بهتون پول بده خیلی خوبه ...

سایت معتبری در این زمینه هست معرفی کنید تا ما هم استفاده کنیم .

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
رفیق فکر کنم اشتباه متوجه شدی داستان کسب درامد از VPS هست نه که خودش بره ....

alnajon

Registered User
لایک‌ها
50
رفیق فکر کنم اشتباه متوجه شدی داستان کسب درامد از VPS هست نه که خودش بره ....

نه دوست عزیز ، بعضی از سایت ها هستن که یه صفحه باز میکنی خودش تند تند عوض میشه و به ازای هر بازدید پول میده .

خب میشه این رو گذاشت توی vps و 24 ساعته کسب درآمد کرد.;)

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
فکر کنم ، منظورتون این بوده با VPS فایل ها توی سایت هایی که به ازای دانلود پول میدن اپلود کنید و بعد توی سایت های و فروم ها به اشتراک بزارید و به ازای دانلود درامد کسب کنید.
الان دیگه سایت هایی فایل هاستی که به این صورت کار می کردند دیگه هم تعطیل شدند ، اونهایی هم که هستند اکثر دزد هستند ، یا دانلود ها رو نمی شمرند یا پول به حسابتون واریز نمی کنند.

نه عزیز
همین چند روز پیش از
UploadBoy - Easy way to share your files
دریافتی داشتم

نه دوست عزیز ، بعضی از سایت ها هستن که یه صفحه باز میکنی خودش تند تند عوض میشه و به ازای هر بازدید پول میده .

خب میشه این رو گذاشت توی vps و 24 ساعته کسب درآمد کرد.;)

این لینک رو ببین:
2 تا از این برنامه jingling توش اجرا کن
6 تا لینک کوتاه شده هم بنداز توش

کسب درآمد از اینترنت به شیوه های نوین - [ترفند بی نهایت] کسب درآمد تا چندین دلار در روز + ترافیک رایگان برای سایت شما

البته راه دانلود که دوستان گفتن خیلی بهتره

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
منظور این بود که راه هایی که میشه با وی پی اس از اونها پول درآورد رو معرفی کنید تا حداقل بتونیم خرج خود وی پی اس رو در بیاریم.
وی پی اس مزیت هایی که داره اینه که سرعت دانلود و آپلود بالایی داره و 24 ساعته هم فعال هست.. غیر از اشتراک فایل و پرداخت به ازای دانلود و اکانتینگ (که دردسرش به سودش نمی ارزه!) چه راه دیگه ای می دونید؟

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
همچنان منتظر نظرات دوستان هستیم . . .

بالا