• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه های درآمد از vps چیست ؟

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
چیزی که تهیه کردنش کمتر از نیم ساعت طول میکشه و با 20 هرارتومنم میشه گرفت انتظار چه چیزی برای کسب درآمد ازش دارید ؟

100درصد راه درآمد هست ;)
قبلا" چندتا راه بود که خیلی خوب درآمد داشت اما الان دیگه فراگیر شده و نمیصرفه

sh999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بعضی ها از vps تو برنامه ریدکال استفاده میکنن
این طوری که رو vps بسته به سرعت و رمش ایدی انلاین میکنن تا پوینت ایدی ها بره بالا این کار از دو راه میتونه پول داشته باشه
1. خود ایدی ها رو میشه فروختش قیمت بعضی اکانت ها بالای 200هزار تومن هم هستش (البته بسته به پوینتی که گرفته)
2. میتونی ایدی ها رو برای افزایش پوینت یه سرور کرایه بدی مثلا هر 50 تا ایدی روزی 5000 تومن

tandisbazar

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
4
این طوری که رو vps بسته به سرعت و رمش ایدی انلاین میکنن تا پوینت ایدی ها بره بالا این کار از دو راه میتونه پول داشته باشه
1. خود ایدی ها رو میشه فروختش قیمت بعضی اکانت ها بالای 200هزار تومن هم هستش (البته بسته به پوینتی که گرفته)
2. میتونی ایدی ها رو برای افزایش پوینت یه سرور کرایه بدی مثلا هر 50 تا ایدی روزی 5000 تومن

میشه بیشتر توضیح بدید ...

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856

یکم نامفهوم گفتید. لطفا شفاف سازی نمایید...

sargashteh

Registered User
لایک‌ها
19
پیدا کردید به منم بگید حداقل بتونه خرج خودشو دربیاره بیکار نمونه :lol:

sh999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برای اینکه بهفمید قضیه چیه اول به این سایت برید RaidCall 100% kostenlose Gruppen Kommunikations Software, Gruppen Kommunikation und Voice Chat و برنامه رو دانلود کنید یه برنامه مثل یاهو مسنجره ولی برای صحبت کردن عمومی چند نفر با هم طراحی شده!
هر کسی تو اینجا میتونه برای خودش یه سرور رایگان بزنه و از دوستاش دعوت کنه که بیان با هم بشینن و صحبت کنن هر سرور میتونه بینهایت چنل داشته باشه(اتاق بحث)
الان از این برنامه برای بازیهای عمومی استفاده میکنن مثل: تراوین عصر پادشاهان کانتر وارکرفت و کلا هر بازی انلاینی که فکرشو بکنید
و یه سری ها برای مسابقات استفاده میکنن مثل خوانندگی (صدای بهترین نفر) حکم وظلم و...

برای پول در اوردن تو اینجا :
شما هر ایدی که بسازید تو هر سرور که باشید به ازای هر ساعت انلاین بودن یه شما یه امتیاز (پوینت) میده و به مرور لور شما بالا تر میره
خوب چیزی که مشخصه اعتبار کسی که عضو قدیمی باشه براشون خیلی مهمه مثلا کسی که تازه کار باشه یا کسی که 8000 ساعت انلاین بوده خیلی فرق میکنه
ایدی کسی که 8000 ساعت انلاین بوده راحت 100 هزار تومن میشه فروختش

1373657281.jpg

حالا شما از vps میتونید استفاده کنید و روی هر vps تا 20 تا اکانت انلاین کنید و با یه حساب ساده توی روز 24 پوینت میگیرده ودر ماه میشه 720 امتیاز و همینجوری میتوینید پیش برید
برای فروششم میتونید تبلیغات کنید
الانم میکنید سرچ کنید فروش ایدی ریدکال و قیمت به روز این ایدی ها رو به دست بیارید

راه دوم برای پول در اوردن از این برنامه :
شما میتونید یه سرور با شماره رند بسازید و با استفاده از ایدی هاتون لور سرورو بالا ببرید و بعد از مدتی ایدی که سرور و باهاش ساختید همراه سرور بفروشید یعنی یه پول بابت سرور میگرید + پول ایدی

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
آپلود بوی معتبر هست یا نه؟ من الآن 0.5 دلار دارم توش. اگه پول میده برسونمش به 5 دلار و برداشت.
؟؟؟؟؟؟؟

PROTOS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان اساتید عزیز شاید این تایپیک زیر خاکی باشه اما شرمنده نیاز دارم
یه مدت هست سرور مجازی گرفتم البته بار اول هدفم اشنایی با vps بود
میخوام باهاش کسب درامد کنم که حد اقل اوایل مخارج سرور مجازی رو در بیاره و بعد برسونم به سود
میخوام فایلارو اپلود کنم تو سایت هایی که برای دانلود فایل پول میدن و البته به کارتای عضو شتاب واریز میکنن
اونایی که تجربه دارن بهترین سایت هارو معرفی کنن و مهم تر از همه اینکه چطوری و کجا ها میتونم این فایل هارو پخش کنم؟
علاوه اینکه سرعت خوبی برای دانلود داشته باشن خدمات به ایران بدن مثل همین شبکه شتاب
و چندتا سایت برای شیر کردن لینکا یا تورنت که البته نمیدونم به چه صورته
اونایی که کمک میکنن اول از همه تشکرمو اعلام میکنم
ممنون

PROTOS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مستقیم کردن لینک ، اجاره ریموت سرور ، تورنت ، اشتراک فایل
مستقیم همون کوتاه کردن؟ بنده vps دارم میخوام هزینه وی پی اس + کمی سود در بیاد
تورنت چجوریه؟ لینک رو به اشتراک میذاره؟
چجوری و تو کودوم سایتا لینکامو پخش کنم

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
قبلنا سایتایی بودن که باید یه صفحه ای رو باز میکردی که داخلشون چند تا ای فرم سایت ها باز میشد و این ای فرم ها هی رفرش میشدن و برای هر رفرش شدن پول میدادن
خوب از اونجا که وی پی اس ها سرعت بالایی دارند و هیچوقت داون یا خاموش و اسلیپ نمیشن 24 ساعته رفرش میشدنو پول خوبی میدادن البته مال ایام القدیم بود
الان دیگه نمیدونم از اون مدل سایتا هست یا نیست

بالا