• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رایتل ، یک گام به جلو ؟

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085

تایید میشه.
سرویس دهیه ایرانسل شما بگو 20 کیلو دانلود بده (ماله ما که از 3 بالاتر نرفت خداییش) اما همه جا که اینطور نیست!!! همه جا 20 نمیده که!
ولی من کورترین نقاط رو که نه ایرانسل آنتن میداد نه همراه اول، با رایتل با سرعت 34 دانلود میکردم بدون قطع شدن(حتی موقعی که خودش هم آنتن نداشت) ! (مثالش مترو و جاهایی مثل این)

درسته 3G ایران مثل کشورهای دیگه نیست، چون توی ایران تازه پا گرفته.....بذار دو سال ازش بگذره اون وقت ببین ....

عزیزم مگه میخوان کوه بکنن
الان افغانستان داره 4g رو به بهره برداری می رسونه اون وقت بعد این همه زمان که قرار بود 3g بیاد ایران اینجور دست وپا شکسته اومده
اصلا مساله سختیه بهره برداری از این شبکه نیست موضوع 30 یا سیه.
عین همون محدودیت 128 واسه کاربران خانگی که تو مجلس تصویب شد.
اینا نمیخوان مردم به اینترنت سریع و ارزان دسترسی داشته باشن.
البته با این طرز تفکر شما همین هم زیادیه.

m0ein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
عزیزم مگه میخوان کوه بکنن
الان افغانستان داره 4g رو به بهره برداری می رسونه اون وقت بعد این همه زمان که قرار بود 3g بیاد ایران اینجور دست وپا شکسته اومده
اصلا مساله سختیه بهره برداری از این شبکه نیست موضوع 30 یا سیه.
عین همون محدودیت 128 واسه کاربران خانگی که تو مجلس تصویب شد.
اینا نمیخوان مردم به اینترنت سریع و ارزان دسترسی داشته باشن.
البته با این طرز تفکر شما همین هم زیادیه.

خودت جواب خودتو دادی.....
من از این اٌملا طرفداری نمیکنم.خودمم از این مساله شاکی ام.
ولی کاریش نمیشه کرد! اگه میشد الان ما این بحثا رو نمیکردیم.
حرف من اینه از بین بد و بدتر ، انتخابم بده.

شما میخوای با بدتر سر کنی مشگلی نیست....هر طور عشقته...

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
خودت جواب خودتو دادی.....
من از این اٌملا طرفداری نمیکنم.خودمم از این مساله شاکی ام.
ولی کاریش نمیشه کرد! اگه میشد الان ما این بحثا رو نمیکردیم.
حرف من اینه از بین بد و بدتر ، انتخابم بده.

شما میخوای با بدتر سر کنی مشگلی نیست....هر طور عشقته...

نه دادا من با بدتر نمیخوام سر کنم اگه اینجا رایتل بیاد تعرفه اینترنتش در توانم باشه اولین نفری هستم که ثبت نام میکنم
ولی بحثم این بود که حدود یک سال ونیم پیش قرار بود 3g تو ایران بهره برداری شه ولی هنوز نتونسته شهر به این مهمی رو پوشش بده
اگه ایرانسل بود ظرف یکی دوماه کل ایرانو پوشش می داد با سرعت مناسب تر .ولی فعلا انحصار این تکنولوژی تا چند سال دست رایتله

m0ein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
نه دادا من با بدتر نمیخوام سر کنم اگه اینجا رایتل بیاد تعرفه اینترنتش در توانم باشه اولین نفری هستم که ثبت نام میکنم
ولی بحثم این بود که حدود یک سال ونیم پیش قرار بود 3g تو ایران بهره برداری شه ولی هنوز نتونسته شهر به این مهمی رو پوشش بده
اگه ایرانسل بود ظرف یکی دوماه کل ایرانو پوشش می داد با سرعت مناسب تر .ولی فعلا انحصار این تکنولوژی تا چند سال دست رایتله

نمیدونم خبر داری یا نه....
ایرانسل تحت پوشش **** هستش و پشوانه محکمی داره.ولی به نظرم چیزه مذخرفیه!
رایتل یه اپراتور نیمه خصوصیه و خداییش حاضرم به جای 100 تا ایرانسل، یدونه رایتل بگیرم.

اصفهان هم تحت پوشش داره....فقط توضیع سیم کارتش اونجا هنوز شروع نشده....
اگه میشد یکی میگرفتم میفرستادم برات....

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
نمیدونم خبر داری یا نه....
ایرانسل تحت پوشش **** هستش و پشوانه محکمی داره.ولی به نظرم چیزه مذخرفیه!
رایتل یه اپراتور نیمه خصوصیه و خداییش حاضرم به جای 100 تا ایرانسل، یدونه رایتل بگیرم.

اصفهان هم تحت پوشش داره....فقط توضیع سیم کارتش اونجا هنوز شروع نشده....
اگه میشد یکی میگرفتم میفرستادم برات....

یعنی الان یه سیم کارت اعتباری رایتل از جایی بخرم اینجا جواب میده؟
درباره ایرانسل قبول دارم ولی نه فقط ایرانسل کل مخابرات ایران تو دست 3پاهه همچنین کل ارتباطات رادیویی ایران زیر نظر این ارگانه

مرسی عزیز

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113

m0ein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
یعنی الان یه سیم کارت اعتباری رایتل از جایی بخرم اینجا جواب میده؟
درباره ایرانسل قبول دارم ولی نه فقط ایرانسل کل مخابرات ایران تو دست 3پاهه همچنین کل ارتباطات رادیویی ایران زیر نظر این ارگانه

مرسی عزیز
آره داداش.
یادگرفتیم که بین بد و بدتر کلا اصلا انتخابی نیست !! اینو یادت باشه رفیق.
قشنگ بود.
بحث رو خواهشا سی یا سی نکنید .
چشم

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
دوستان همه میدونن کارش درسته لطفا سنگ نندارید

shahedz

Registered User
لایک‌ها
1
فقط رايتل اونم يك مگ ❤
ype7emyt.jpg

o0M.R0o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
قابل توجه دوستان عزیز: با توجه به اجازه اینترنت 3G تنها بر روی سیم کارت رایتل از طرف مخابرات آنهم به مدت 2 سال انحصاری در اختیار این شرکت فعلا ایرانسل و همراه اول اجازه افزایش سرعت اینترنت سیم کارتشون رو ندارن. اما این انحصار تنها 2 سال از زمان شروع به فعالیت رایتل در اختیار این شرکته و بعد از 2 سال ایرانسل و همراه اول هم میتونن از تکنولوژی 3G در سیم کارتهاشون استفاده کنن. اینو من چند وقت پیش توی اینترنت خوندم. زمان دقیقشو مطمءن نیستم فقط میدونم یه مدت انحصاریه و بعد رقابتی میشه. مطمءنا هیچ کدوم از اپراتورها به قدرت ایرانسل نمیرسه چون ایرانسل زیر مجموعه ای از اپراتور MTN هستش که در حدود 200 کشور جهان دارای اپراتور هستش. اگه محدودیتهای تعریف شده از طرف مخابرات برای ایرانسل نبود مطمءنا تا حالا 3G رو هم اراءه میکرد اونم با سرعت عالی.

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
قابل توجه دوستان عزیز: با توجه به اجازه اینترنت 3G تنها بر روی سیم کارت رایتل از طرف مخابرات آنهم به مدت 2 سال انحصاری در اختیار این شرکت فعلا ایرانسل و همراه اول اجازه افزایش سرعت اینترنت سیم کارتشون رو ندارن. اما این انحصار تنها 2 سال از زمان شروع به فعالیت رایتل در اختیار این شرکته و بعد از 2 سال ایرانسل و همراه اول هم میتونن از تکنولوژی 3G در سیم کارتهاشون استفاده کنن. اینو من چند وقت پیش توی اینترنت خوندم. زمان دقیقشو مطمءن نیستم فقط میدونم یه مدت انحصاریه و بعد رقابتی میشه. مطمءنا هیچ کدوم از اپراتورها به قدرت ایرانسل نمیرسه چون ایرانسل زیر مجموعه ای از اپراتور MTN هستش که در حدود 200 کشور جهان دارای اپراتور هستش. اگه محدودیتهای تعریف شده از طرف مخابرات برای ایرانسل نبود مطمءنا تا حالا 3G رو هم اراءه میکرد اونم با سرعت عالی.

داداش این ماله کشوری مثله ایران نیست
اینجا همه پهنای باندشون رو از مخابرات میگیرن
نسل چهارم یا 4اg هم بزارن آخرش پیچ این شلنگ دسته مخابراته
میتونه رو نسل سوم به شما 64 کیلو بیت در ثانیه هم نده!
SeNt from my iphone 1.5 using tapale HD

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
دوستان من 3 هفته پیش از سایت رایتل ثبت نام کردم و مبلغ رو هم پرداخت کردم ولی هنوز سیم کارت نرسیده به دستم.
از کجا میشه پیگیری کرد؟
شماره پیگیری داده بهم...

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
دوستان منظور از باند هايي كه رو گوشي ها تعريف ميشه چيه؟مثلا:
3G:1800/2100...
ميخام يه گوشي بخرم فقط دو تا باند داره
همين ١٨٠٠ و ٢١٠٠
كسي ميدونه چين اينا؟

Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2

im@n

Registered User
لایک‌ها
41
منم رایتل دارم عالیه
سرعت اینترنتش ده برابر ایرانسل هست.

من امید دارم به این اپراتور. مطمئن باشید آینده روشنی داره .

gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
داداش این ماله کشوری مثله ایران نیست
اینجا همه پهنای باندشون رو از مخابرات میگیرن
نسل چهارم یا 4اg هم بزارن آخرش پیچ این شلنگ دسته مخابراته
میتونه رو نسل سوم به شما 64 کیلو بیت در ثانیه هم نده!
SeNt from my iphone 1.5 using tapale HD

تایید میکنم حرفتون رو البته متاسفانه

thedeadgalaxy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

منم شنیدم و فک کنم تا سال دیگه تابستون تحت انحصار رایتل هستش

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

بالا